הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך הקדם אימון הזה?

The Ninja

משתמש מתחיל
139
16
נק' מוניטין:
16
139
16
image_prodprod850008_largeImage_X_450_white.jpg

צריך חוות דעת על זה, ואם אפשר המלצה על קדם אימון אחר אם זה לא טוב.

cobralabscurselabel.jpg

אני יגיד לך רק דבר אחד, כשאתה מסתכל מאחורה ואתה רואה BLEND או MATRIX או כל שטות כזו שבעצם הם לא מראים לך כמה גרם מכל דבר זה מכיל, אל תגע בזה, כמו שפה אתה רואה 3159mg של 3 מרכיבים אבל אתה לא יודע כמה כל אחד [עזוב שהמוצר הזה מעפן רצח]

• פותח/ת השרשור
cobralabscurselabel.jpg

אני יגיד לך רק דבר אחד, כשאתה מסתכל מאחורה ואתה רואה BLEND או MATRIX או כל שטות כזו שבעצם הם לא מראים לך כמה גרם מכל דבר זה מכיל, אל תגע בזה, כמו שפה אתה רואה 3159mg של 3 מרכיבים אבל אתה לא יודע כמה כל אחד [עזוב שהמוצר הזה מעפן רצח]

אוקיי תודה איזה קדם אימון אתה ממליץ לי לקנות? יש לך משהו להמליץ במקרה?

יש מלא בשוק, כל אחד אוהב משהו אחר, לי יש מרכיבים שאני אוהב יותר לאחרים יש אחרים
קדם אימון מספיק לך ל20-30 אימונים שזה חודש-חודש וקצת , אתה הרי לא תתאמן רק חודש נכון?
כלומר גם לחודש אחרי ואחרי ולשנה אחרי אתה תרצה אולי, אז בוא תקנה מה שבא לך ליד תתחיל להתנסות רק שוב תבדוק שמאחורה זה לא מיקס
האמת אני מכיר 2 שהם כן מיקס והם כן סבבה אבל אין אותם בארץ
בכל מקרה, תזמין מה שיוצא לך טוב לפי הכיס לפי משלוח לפי חנות בארץ אולי - רק תבדוק מאחורה שרשום כמה גרם לכל דבר

• פותח/ת השרשור
יש מלא בשוק, כל אחד אוהב משהו אחר, לי יש מרכיבים שאני אוהב יותר לאחרים יש אחרים
קדם אימון מספיק לך ל20-30 אימונים שזה חודש-חודש וקצת , אתה הרי לא תתאמן רק חודש נכון?
כלומר גם לחודש אחרי ואחרי ולשנה אחרי אתה תרצה אולי, אז בוא תקנה מה שבא לך ליד תתחיל להתנסות רק שוב תבדוק שמאחורה זה לא מיקס
האמת אני מכיר 2 שהם כן מיקס והם כן סבבה אבל אין אותם בארץ
בכל מקרה, תזמין מה שיוצא לך טוב לפי הכיס לפי משלוח לפי חנות בארץ אולי - רק תבדוק מאחורה שרשום כמה גרם לכל דבר

יש לי כרגע OPTIMUM NUTIRITION PRE-WORKOUT, כשנסיתי את זה כמעט ולא הרגשתי כלום. חשבתי על לקנות משהו אבל לא שולחים את זה לארץ.. אני מבקש המלצה כי אני לא כל כך מכיר הרבה PRE-WORKOUTSS טובים

בוא נקח לדוגמא את התווית של מה שיש לך
OPTIMUM_PLATINUM-PRE_LABEL.gif

זה מתחיל מ2 גרם ל-סיטרולין , זה צריך להיות 3+ אפילו 4 בשביל להשפיע
הבטא אלנין סבבה דווקא
ואז יש לך מיקס פירות מלא שטויות שם אבקת מיץ סלק גרעיני ענבים קיצר שטויות אחי, היית הולך לסופר לקנות אבקת מיץ סלק?
ואז יש קפאין שזה סטנדרט
ובסוף עוד איזה תמצית פירות
קיצר יש לך פה קוקטייל פירות עדיף כבר לקחת סנגרייה עם כל הפירות שפה

וכמעט הכל שולחים לארץ אלא אם כן יש שם דברים אסורים אבל מאוד קצת כאלו
תבדוק קודם בחנויות בארץ אולי יש משהו נורמלי
עוד דוגמא לקדם אימון, שחשוב לקרוא מאחורה
ושתבין שמה שלך יש האופטימום הוא עוד במצב טוב לעומת זה
את החברה אתה בטוח מכיר זה DYMATIZE
image_skuDYM2660064_largeImage_X_450_white.jpg

PursuitRX-Preworkout-FruitPunch-SFP_1.jpg

הדבר הראשון זה חצי גרם תמצית רימונים
אחרי זה רבע גם תמצית דובדבן חמוץ
עוד קצת תמצית שורש סלק
גם קצת תה ירוק כמובן
וסוגרים עם תה שחור [התה השחור והירוק כנראה תחליף לקפאין]

בקיצר אין פה כלום, שום דבר שמוכח מדעית שיעזור לאימון ובהחלט לא פרי-וורקאוט יותר כמו קומפוט
אבל מצד שני רשום בדיוק כמה מכיל כל דבר, ככה שתשים דגש מה רשום מאחורה לפני שאתה קונה

• פותח/ת השרשור

הבטא אלנין סבבה דווקא
ואז יש לך מיקס פירות מלא שטויות שם אבקת מיץ סלק גרעיני ענבים קיצר שטויות אחי, היית הולך לסופר לקנות אבקת מיץ סלק?
ואז יש קפאין שזה סטנדרט

עוד קצת תמצית שורש סלק
גם קצת תה ירוק כמובן

בקיצר אין פה כלום, שום דבר שמוכח מדעית שיעזור לאימון ובהחלט לא פרי-וורקאוט יותר כמו קומפוט
אבל מצד שני רשום בדיוק כמה מכיל כל דבר, ככה שתשים דגש מה רשום מאחורה לפני שאתה קונה

חחחחח מה זה הממריץ הזה זה עוד מדיימטיז זה מאוד מאכזב יחסית. הם חברה גדולה. תודה על ההסברה אשים לב למה שכתוב מאחור

cobralabscurselabel.jpg

נראה מוצר ברמה!
יש לך נסיון איתו?

• פותח/ת השרשור

הבטא אלנין סבבה דווקא
ואז יש קפאין שזה סטנדרט

עוד קצת תמצית שורש סלק
גם קצת תה ירוק כמובן

אגב מה דעתך על esp pre workout?

נראה מוצר ברמה!
יש לך נסיון איתו?
למה אתה אומר שהוא ברמה? הוא ממש מעפן אין שם כמעט כלום המינונים מאוד נמוכים וגם לא רשומים בכל מקרה כי זה מיקס
אגב מה דעתך על esp pre workout?
יש שם DMBA אם אני לא טועה אז בעיה להביא אותו אולי[לא חוקי לא מאושר אפילו על ידי FDA], אבל שמעתי רק תגובות טובות עליו האמת
לא ממליץ עליו בתור קדם אימון התחלתי, ובכלל DMBA זה החלטה שלך אם בא לך לקחת או לא, זה גרסא חלשה טיפה של DMAA כמו ה AMP Citrate

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
למה אתה אומר שהוא ברמה? הוא ממש מעפן אין שם כמעט כלום המינונים מאוד נמוכים וגם לא רשומים בכל מקרה כי זה מיקס

יש שם DMBA אם אני לא טועה אז בעיה להביא אותו אולי[לא חוקי לא מאושר אפילו על ידי FDA], אבל שמעתי רק תגובות טובות עליו האמת
לא ממליץ עליו בתור קדם אימון התחלתי, ובכלל DMBA זה החלטה שלך אם בא לך לקחת או לא, זה גרסא חלשה טיפה של DMAA כמו ה AMP Citrate

ראיתי שמישהו הביא את זה. לא מאמין שיעשו עם זה בעיות. וכפי שאמרתי לך יש לי כבר pre workout והוא יחסית חלש. ניסיתי היום סקופ וחצי ולא הרגשתי כלום. ועוד אני אחרי נקיון מקפאין

אני בדר"כ נכנס לבודי בילדינג ומסתכל שם על התגובות והציונים.
יש שם מוצרים עם מאות ואלפי, תגובות ..

ספציפית the curse לא מבין הציונים הגבוהים בקטגוריה.

אני בדר"כ נכנס לבודי בילדינג ומסתכל שם על התגובות והציונים.
יש שם מוצרים עם מאות ואלפי, תגובות ..

ספציפית the curse לא מבין הציונים הגבוהים בקטגוריה.
אני לא יגיד מי, אבל יש חברות שנתפסו שהם בעצמם פותחים 5 משתמשים ביום ונותנים ציון 10 לכל המוצרים שלהם באתר.....

אני לא יגיד מי, אבל יש חברות שנתפסו שהם בעצמם פותחים 5 משתמשים ביום ונותנים ציון 10 לכל המוצרים שלהם באתר.....

מכיר את הסיפור, בגלל זה אני מסתמך על verify buyers ועל פרופילים של אנשים אמיתיים שאני עוקב אחריהם.

מכיר את הסיפור, בגלל זה אני מסתמך על verify buyers ועל פרופילים של אנשים אמיתיים שאני עוקב אחריהם.
זה גם היה, הם הרי מקבלים כסף מהחברה לקנות את המוצרים.
הכי טוב זה בפורומים שם ומאנשים שקנו ולא מאנשים שקיבלו, כי אנשים שקיבלו כמובן יתנו ציון 8+

הכי טוב זה בפורומים שם ומאנשים שקנו ולא מאנשים שקיבלו, כי אנשים שקיבלו כמובן יתנו ציון 8+

מסכים, למרות שדי קל לזהות את האנשים שיש להם "ספונסרים" ולהתעלם מהביקורות שלהם במידה מסויימת, אבל כן תמיד טוב לחקור באינטרנט.

• פותח/ת השרשור

סליחה שאני נדחף אבל שמתי לב שרשמת שיש בE.S.P DMBA וזה החלטה שלי אם אני רוצה לקחת או לא. זה ממכר או משהו? מה רע בזה? אני פשוט מחפש PRE-WORKOUT שאשכרה עובד ויתן לי מרץ באימון.

סליחה שאני נדחף אבל שמתי לב שרשמת שיש בE.S.P DMBA וזה החלטה שלי אם אני רוצה לקחת או לא. זה ממכר או משהו? מה רע בזה? אני פשוט מחפש PRE-WORKOUT שאשכרה עובד ויתן לי מרץ באימון.
לא חקרתי הרבה את הנושא, ניסיתי קצת AMP ו DMAA היה כיף DMBA עוד לא יצא לי
תבדוק באינטרנט אין לי באמת מידע על זה מצטער

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית