עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פרס עובד רק על כתף קדמית? לדעתי הוא עובד על כל הכתף ולא רק על הקדמית לגבי הצ'ין אפס צודקכן , לא נראה לי בעיה
פרס עובד על היד האחורית ,החזה העליון והכתף הקידמית, צ'ין אפ עובד על היד הקידמית ,הלטיסימוס דורסי והכתף האחורית, מלבד ההתנגשות בין הראש הארוך של הטרייספ והראש הקצר של הבייספ אין הרבה התנגשות בין התרגילים , ככה שאני מניח שזה בסדר.
בטוח שבSS יש 3X5 מתח? ולא 3XMAX?
איזה קטע... יש יותר מגרסא אחת לתכונית משום מה זכרתי אחרת, בכל אופן לא נראה לי יהיה נורא אם תחליף...אחר - Starting Strength [תוכנית אימונים] זה מה שכתוב פה וזה גם מה שאני זוכר מאחרים, 3X5 עם הוספת משקל
הכתף האמצעית מסייעת לכתף הקידמית. אבל הוא השריר העיקרי.פרס עובד רק על כתף קדמית? לדעתי הוא עובד על כל הכתף ולא רק על הקדמית לגבי הצ'ין אפס צודק
הכתף האמצעית מסייעת לכתף הקידמית. אבל הוא השריר העיקרי.
הכתף האחורית משמשת כאנטגוניסטית ככה שהיא לא עובדת בכלל.
רק בתרגילי הגב הכתף האחורית נכנסת לפעולה.
זה נכון להגיד שככל שתאחוז את המוט רחב יותר ככה מעורבות הכתף קידמית יותר תיגדל עד שתגיע למצב שהוא נהפך לשריר הראשי, אבל אז זה כבר לא יקרא אובראד פרס,אלא לחיצת כתפיים. אבל אני מסכים שהכתף האמצעית עובדת חזק מאוד,אבל פחות מהקידמית בשורה התחתונה.לא מדויק, המעורבות של השרירים מאוד תלוייה גם בסגנון הרמה שלו כי התנועה של הפרס היא בין כפיפה בכתף לבין הרחקת, יותר נכון להגיד שזה הרחקה ואז האגוניסט הווא שריר הדלתא האמצעית.
אתה מתבלבל ,אגוניסט זה שריר מסייע. אני התכוונתי שהכתף הקדמית הוא השריר העיקרי שפועל והאמצעי הוא המסייע כלומר האגוניסט.וגם אם כמו שאמרת האגוניסט הוא הכתף הקדמית אז זה בגבלל שיש כפיפה בכתף ואז האנטגוניסט יהיה השריר המרכזי שמבצע פשיטה בכתף (את התנועה הנגדית) וזה יהיה הרחב גבי ולא הכתף האחורית.
זה נכון להגיד שככל שתאחוז את המוט רחב יותר ככה מעורבות הכתף קידמית יותר תיגדל עד שתגיע למצב שהוא נהפך לשריר הראשי, אבל אז זה כבר לא יקרא אובראד פרס,אלא לחיצת כתפיים. אבל אני מסכים שהכתף האמצעית עובדת חזק מאוד,אבל פחות מהקידמית בשורה התחתונה.
זה לא מה שאמרתי
אתה מתבלבל ,אגוניסט זה שריר מסייע. אני התכוונתי שהכתף הקדמית הוא השריר העיקרי שפועל והאמצעי הוא המסייע כלומר האגוניסט.
וכן צודק לגבי האנטגוניסט הוא הלטיסימוס.
שמדברים על שריר אגוניסט לא מדברים על שרירים מסייעים גם?