עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חושב שבוקס סקוואט מתאים גם ברמות הגבוהות.שאלה כללית מדי, הבוקס סקוואט הוא אחלה תרגיל בפני עצמו וגם אחלה אמצעי ללמידת טכניקה לסקוואט עצמו לכן אני לא רואה בזה בעיה, שים לב שהגובה של הקופסא יהיה כמו הגובה אליו אתה יורד בסקוואט הרגיל.
בהצלחה
בוקס סקוואט מבטל את קבלת הבאונס מהתחתית ומאלץ אותך לגייס את הכוח בהתפוצצות..אני חושב שבוקס סקוואט מתאים גם ברמות הגבוהות.
לאנשים (כמוני) יש נטייה טבעית לרמות במשקלים גבוהים והקופסא מחסלת את הרמאויות האלה.
רק שאני עושה את זה במשקולת.
נכון, אבל ההתקדמות בד״כ איטית יותראני חושב שבוקס סקוואט מתאים גם ברמות הגבוהות.
לאנשים (כמוני) יש נטייה טבעית לרמות במשקלים גבוהים והקופסא מחסלת את הרמאויות האלה.
אני מאמין שהוא מדבר על העומק הנדרש.בוקס סקוואט מבטל את קבלת הבאונס מהתחתית ומאלץ אותך לגייס את הכוח בהתפוצצות..
על איזה רמאות אתה מדבר? על הבאונס?
הקופסא/משקולת מהווה אינדיקציה לכך שלא רימית .בוקס סקוואט מבטל את קבלת הבאונס מהתחתית ומאלץ אותך לגייס את הכוח בהתפוצצות..
על איזה רמאות אתה מדבר? על הבאונס?
מכיר אנשים שאצלם זה דווקא הפוך.הקופסא/משקולת מהווה אינדיקציה לכך שלא רימית .
פשוט להרגיש שהתחת שלך נוגע טיפה בקופסא ואז אתה עולה. זה טוב בעיקר לאנשים שאין להם יכולת להבין כמה עמוק הם ירדו.
במשקלים גבוהים אתה תמיד תחשוב שירדת מספיק עמוק, שבעצם עשית לעצמך הנחה,ובשביל זה הקופסא נועדה,בשביל להגיד לך שלא ירדת מספיק.
מסכים איתך, בוקס סקוואט תרגיל מצויין כשלעצמו אבל אני לא חושב שהוא יכול להוות תחליף לסקוואט הקלאסי אלא כתוספת ואם אתה "מרמה" בסקוואט הרגיל במשקלים גבוהים אז פשוט אל תרמהאני חושב שבוקס סקוואט מתאים גם ברמות הגבוהות.
אתה לא יכול להסתכל במראה עד איזה עומק ירדת.בסקוואט הרגיל במשקלים גבוהים אז פשוט אל תרמה
מה?אתה לא יכול להסתכל במראה עד איזה עומק ירדת.
האם אתה יכול לעשות סקוואט בעיניים עצומות שכל החזרות שלך בטווחים של 65-75 מעלות? אם כן אין טעם לבוקס סקוואט.
אני מדבר על העומק של הסקוואט, רוב האנשים יודעים אם הם ירדו עמוק מספיק(70 מעלות בין הירך לקרקע). כמו הבחורה בתמונה שיורדת ל70 מעלות ועושה סקוואט עמוק כמו שצריך (אופציונלי לרדת עוד קצת אבל לא קריטי)
זאת בדיוק הסיבה שבגללה אני עושה בוקס סקוואטאתה לא יכול להסתכל במראה עד איזה עומק ירדת.
האם אתה יכול לעשות סקוואט בעיניים עצומות שכל החזרות שלך בטווחים של 65-75 מעלות? אם כן אין טעם לבוקס סקוואט.