הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מאמן בדק אותי בקליפר 6.5 אחוזי שומן הגיוני?

אביב קלר

משתמש פעיל
486
34
נק' מוניטין:
37
486
34
אשמח לשיעור האחוזי שומן שלי, מאמן בדק אותי עם קליפר וטען שאני 6.5 שומן לאחר כמה חודשי חיטוב
זה הגיוני ???

משקל 56.6
גובה 1.68

קבצים מצורפים

• IMG_5723.JPG
    IMG_5723.JPG
    KB 101.5 · צפיות: 752
  • IMG_5725.JPG
    IMG_5725.JPG
    KB 87.5 · צפיות: 749
  • YDXJ1598.jpg
    YDXJ1598.jpg
    KB 33.6 · צפיות: 756
  • YDXJ1599.jpg
    YDXJ1599.jpg
    KB 30.3 · צפיות: 639
אני לא חושב שאתה 6.5
קצת קשה להגיד מהתמונות אבל אולי סביבות 8
אל תיקח אות במילה אני לא הכי טוב בלעריך אחוזי שומן

יש ביסוס מסוים ללא ספק, אחוזי השומן שלך מאוד נמוכים. למרות שדווקא הייתי מהמר לגבייך על 8

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שאתה 6.5
קצת קשה להגיד מהתמונות אבל אולי סביבות 8
אל תיקח אות במילה אני לא הכי טוב בלעריך אחוזי שומן
משהו כזה כן
יש ביסוס מסוים ללא ספק, אחוזי השומן שלך מאוד נמוכים. למרות שדווקא הייתי מהמר לגבייך על 8

תודה רבה אחכה לעוד הערכות כדי לדעת אם הוא טעה או דווקא צדק
כי אם זה 6.5 אז המצב שלי דיי טוב להתחיל מסה נקייה ..

תודה רבה אחכה לעוד הערכות כדי לדעת אם הוא טעה או דווקא צדק
כי אם זה 6.5 אז המצב שלי דיי טוב להתחיל מסה נקייה ..
ואם זה 8, 10 או 12 זה משנה את תמונת המצב? אין כאן ספק שזה מצב מעולה על מנת להתחיל מסה נקיה וטובה.

• פותח/ת השרשור
ואם זה 8, 10 או 12 זה משנה את תמונת המצב? אין כאן ספק שזה מצב מעולה על מנת להתחיל מסה נקיה וטובה.
כן זה קצת חשוב לי , אני רוצה להתחיל כמה שיותר נמוך ולבצע כמה שיותר נקי
אני מתאמן על משקל גוף בנתיים , כדי לעצב את הגוף אולי ארשם לחדר כושר
אבל אני לא רוצה להעלות יותר מדי במשקל כרגע כדי לבצע חלק מתרגילים (כמו פלאנץ מתח יד אחת וכו')
בשביל זה אני צריך את האחוזי שומן הנמוכים האלה והמשקל
אז אם כבר אעשה מסה אני ארצה שתיהיה הכי נקייה בעולם חח

אתה באמת חושב שאתה תשאר על "6" או על "8" אם תתחיל "מסה נקיה"?
אתה גם לא תוכל להרים כבד אם תשאר להיות 56 קילו
כמו כן לבזבז את המתנה שהיא הוספת הרבה שריר בשנה ראשונה של חדר כושר רק בשביל לעלות נקי לא הכי שווה לדעתי
אבל שיהיה בהצלחה בדרך!

אני גם כמוך רוצה להתחיל מסה באחוז שומן נמוך
אבל המצב שבו אתה כרגע הוא מצויין בשביל זה אתה לא צריך
לרדת עוד באחוזי שומן תתחיל מפה מסה אתה עדיין תעלה בשומן גם במסה נקייה
אבל העלייה תהיה קטנה אם תקפיד על תזונה נכונה
בכל מקרה במצב הזה מסה!

• פותח/ת השרשור
אתה באמת חושב שאתה תשאר על "6" או על "8" אם תתחיל "מסה נקיה"?
אתה גם לא תוכל להרים כבד אם תשאר להיות 56 קילו
כמו כן לבזבז את המתנה שהיא הוספת הרבה שריר בשנה ראשונה של חדר כושר רק בשביל לעלות נקי לא הכי שווה לדעתי
אבל שיהיה בהצלחה בדרך!
בסדר שאני יעלה אבל אמרתי שאני לא יעלה מלוכלך פחות ..
דבר נוסף שאני מתאמן משקל גוף לא ממש ביקשתי להרים כבד.. , זה אולי אם ארשם למכון (מה שבתכנון) אבל לא ישר אתחיל מכבד.. .

אני גם כמוך רוצה להתחיל מסה באחוז שומן נמוך
אבל המצב שבו אתה כרגע הוא מצויין בשביל זה אתה לא צריך
לרדת עוד באחוזי שומן תתחיל מפה מסה אתה עדיין תעלה בשומן גם במסה נקייה
אבל העלייה תהיה קטנה אם תקפיד על תזונה נכונה
בכל מקרה במצב הזה מסה!

כן.. אני פשוט טס ביום ראשון אז אני אתפנק טיפה ואז אחזור לניטרלי ואתחיל מסה אני חושב במכון

לפני כן אחכה לעוד הערכות כדי לדעת בערך איפה אני עומד מכל הבחינות כדי להתחיל מסה ;)

תתחיל מסה מלוכלכת אחי, אל תפחד לעלות בשומן, מסה נקייה לא תביא אותך לשום מקום במצב הזה, מסה נקייה זה לכאלה שאשכרה יש להם מסת שריר, אתה מאוד רזה עם טיפה מסת שריר

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
תתחיל מסה מלוכלכת אחי, אל תפחד לעלות בשומן, מסה נקייה לא תביא אותך לשום מקום במצב הזה, מסה נקייה זה לכאלה שאשכרה יש להם מסת שריר, אתה מאוד רזה עם טיפה מסת שריר

תודה אני פשוט אין לי ראש אחרי זה לחיטוב הזה........ חח אני אנסה כמה תרגילים בסטריט עם המשקל גוף העכשווי שלי ואז ארשם למכון על מנת להתפתח , בכל זאת אולי יקח טיפה זמן אבל אני דיי מעדיף מסה נקייה ..

בהצלחה

תודה אני פשוט אין לי ראש אחרי זה לחיטוב הזה........ חח אני אנסה כמה תרגילים בסטריט עם המשקל גוף העכשווי שלי ואז ארשם למכון על מנת להתפתח , בכל זאת אולי יקח טיפה זמן אבל אני דיי מעדיף מסה נקייה ..

לפי החיוך 9%

חח

ממ אז זה לא 6.5% בסוף ?

ניראה לי גם כמו 10, פשוט הבחור רזה, יש ריבועים אבל לא הייתי אומר שיש הרבה מסת שריר.

כן את האמת מסת שריר כאילו זה הכל משקל גוף *חוץ מהמתח שאני מוסיף על עצמי 30 קילו עם חגורה ומשקולות של קטבלבס (+ווסט 15 קילו)

רק עוד שאלה קטנטונת מכולם,
סתם בשביל הקטע לא שאני יעשה את זה , אך לפי המאמר
הגירעון המקסימלי הוא 69* אחוזי השומן שלי שלצורך הדוגמא הם 10 ולא 6.5
זאת אומרת שהגירעון המקסימלי שאני אוכל להיות בו הוא 690 כן?
* שוב אני לא מתכוון לעשות את זה אני עובר כרגע לניטרלי זה רק בשביל הידע הכללי.

ושאלה נוספת , אני כשארשם למכון ארצה לעשות מסה דיי נקייה 200-300 קלוריות מעל המאזן הקלורי שלי (שהוא 1900 כרגע) אני חושב
נגיד והתפנקתי יום אחד ואכלתי +1000 קלוריות מעל הRMR שלי שזה ייצור מצב של צבירת שומן באותו יום, (למשל ואכלתי וופל בלגי +קצפת וגלידות למשל)

ויום לאחר מכן אהיה ב -700 (כמו המקסימום שאני יכול לפי הגרעון המקסימלי.)
אחזור לאותה נקודה ולא אוסיף את השומן הנותר הזה מהיום ציט \ פינוק ?

אחי חאלס להיות כזה כוסית לעזעזל ... תוכאל כמו שצריך מספיק חלבון ותגדל , מה הקטע להיות חרד כלכלה לעלייה של שומן

• פותח/ת השרשור
אחי חאלס להיות כזה כוסית לעזעזל ... תוכאל כמו שצריך מספיק חלבון ותגדל , מה הקטע להיות חרד כלכלה לעלייה של שומן

מה הקשר כוסית וחרד לעלייה של שומן ,
אני מסביר שבסך הכל אני רוצה להצליח תרגילים בסטריט ואני לא יכול לעלות יותר מדי בשומן \ משקל לפי שאבצע אותם (מן הסתם אחרי שירדתי בחיטוב הזה המון וראיתי שינוי ניקר בביצועים שלי בתרגילים האלה.)

מקווה שעניתי לך על השאלה

מצחיקים אותי האנשים שמעריכים אחוזי שומן לפי התמונות,אי אפשר לדעת במדויק לפי המראה כמה אחוז שומן אתה ורק בודק מקצועי יוכל להעריך את אחוזי השומן שלך (כמעט במדויק) בגלל שהקליפר תמיד נוטה באחוז לפה אחוז לשם..מה שכן אפשר לראות לפי התמונות שהמסת שריר שלך נמוכה ואין טעם להמשיך בחיטוב כי לא ישאר ממך זכר,תעלה ותצליח חבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית