עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא חושב שאתה 6.5
קצת קשה להגיד מהתמונות אבל אולי סביבות 8
אל תיקח אות במילה אני לא הכי טוב בלעריך אחוזי שומן
משהו כזה כן
יש ביסוס מסוים ללא ספק, אחוזי השומן שלך מאוד נמוכים. למרות שדווקא הייתי מהמר לגבייך על 8
ואם זה 8, 10 או 12 זה משנה את תמונת המצב? אין כאן ספק שזה מצב מעולה על מנת להתחיל מסה נקיה וטובה.תודה רבה אחכה לעוד הערכות כדי לדעת אם הוא טעה או דווקא צדק
כי אם זה 6.5 אז המצב שלי דיי טוב להתחיל מסה נקייה ..
כן זה קצת חשוב לי , אני רוצה להתחיל כמה שיותר נמוך ולבצע כמה שיותר נקיואם זה 8, 10 או 12 זה משנה את תמונת המצב? אין כאן ספק שזה מצב מעולה על מנת להתחיל מסה נקיה וטובה.
בסדר שאני יעלה אבל אמרתי שאני לא יעלה מלוכלך פחות ..אתה באמת חושב שאתה תשאר על "6" או על "8" אם תתחיל "מסה נקיה"?
אתה גם לא תוכל להרים כבד אם תשאר להיות 56 קילו
כמו כן לבזבז את המתנה שהיא הוספת הרבה שריר בשנה ראשונה של חדר כושר רק בשביל לעלות נקי לא הכי שווה לדעתי
אבל שיהיה בהצלחה בדרך!
אני גם כמוך רוצה להתחיל מסה באחוז שומן נמוך
אבל המצב שבו אתה כרגע הוא מצויין בשביל זה אתה לא צריך
לרדת עוד באחוזי שומן תתחיל מפה מסה אתה עדיין תעלה בשומן גם במסה נקייה
אבל העלייה תהיה קטנה אם תקפיד על תזונה נכונה
בכל מקרה במצב הזה מסה!
בערך כל יום אני מתאמןהתמונות צולמו ביום אימון ?
ניראה לי גם כמו 10, פשוט הבחור רזה, יש ריבועים אבל לא הייתי אומר שיש הרבה מסת שריר.10 לדעתי
תתחיל מסה מלוכלכת אחי, אל תפחד לעלות בשומן, מסה נקייה לא תביא אותך לשום מקום במצב הזה, מסה נקייה זה לכאלה שאשכרה יש להם מסת שריר, אתה מאוד רזה עם טיפה מסת שריר
תודה אני פשוט אין לי ראש אחרי זה לחיטוב הזה........ חח אני אנסה כמה תרגילים בסטריט עם המשקל גוף העכשווי שלי ואז ארשם למכון על מנת להתפתח , בכל זאת אולי יקח טיפה זמן אבל אני דיי מעדיף מסה נקייה ..
בהצלחה
לפי החיוך 9%
10 לדעתי
ניראה לי גם כמו 10, פשוט הבחור רזה, יש ריבועים אבל לא הייתי אומר שיש הרבה מסת שריר.
אחי חאלס להיות כזה כוסית לעזעזל ... תוכאל כמו שצריך מספיק חלבון ותגדל , מה הקטע להיות חרד כלכלה לעלייה של שומן