הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מאמן בדק אותי בקליפר 6.5 אחוזי שומן הגיוני?

• פותח/ת השרשור
מצחיקים אותי האנשים שמעריכים אחוזי שומן לפי התמונות,אי אפשר לדעת במדויק לפי המראה כמה אחוז שומן אתה ורק בודק מקצועי יוכל להעריך את אחוזי השומן שלך (כמעט במדויק) בגלל שהקליפר תמיד נוטה באחוז לפה אחוז לשם..מה שכן אפשר לראות לפי התמונות שהמסת שריר שלך נמוכה ואין טעם להמשיך בחיטוב כי לא ישאר ממך זכר,תעלה ותצליח חבר.

כן לא התכוונתי להמשיך אני אכנס לניטרלי פשוט עד שארשם לחדר כושר .. במילא אני נוסע לחופשה עכשיו (ומישהוא בדק לי עם קליפר זה מה שיצא לו הוא עשה לי בבטן רגל קיצר בכל הגוף.. ויצא לו 6.5...)

אוקיי

אתה ממש לא 6.5
ב 6.5 רואים כל חלק וחלק בגוף

בכל מקרה, צריך לדעת איך למדוד עם הקליפר

מה באסה?

איזו סיבה יש לך להיות על 6.5 אחוז שומן?

אתה רוצה להראות חולה?

אתה לא מתחרה או משהו

אתה לא קרוב ל-6.5 אחוז.
ואתה בטוח שאתה לא רוצה להיות חולה? כי 56 קילו זה לא ממש משקל של בנאדם בריא.

כי 56 קילו זה לא ממש משקל של בנאדם בריא.
אני התחלתי להתאמן במשקל 55, אחרי חצי שנה הייתי 65, וזה עם תפריט של 1500-1700קלוריות
אין לי מושג איך אפשר להשאר 55 אחרי אימונים ותזונה "נכונה" במיוחד מבן אדם שנמצא פה בפורום דיי הרבה זמן
לא מבין את כל הכיף בלעשות "עליית כח" כשאתה שוקל 56 הייתי עושה אותם בלי להתאמץ

• פותח/ת השרשור
אתה לא קרוב ל-6.5 אחוז.
ואתה בטוח שאתה לא רוצה להיות חולה? כי 56 קילו זה לא ממש משקל של בנאדם בריא.
בגלל זה אני בסוף אני מסיים ועובר לניטרלי

אני התחלתי להתאמן במשקל 55, אחרי חצי שנה הייתי 65, וזה עם תפריט של 1500-1700קלוריות
אין לי מושג איך אפשר להשאר 55 אחרי אימונים ותזונה "נכונה" במיוחד מבן אדם שנמצא פה בפורום דיי הרבה זמן
לא מבין את כל הכיף בלעשות "עליית כח" כשאתה שוקל 56 הייתי עושה אותם בלי להתאמץ

זה למען מטרה מסויימת
עליית כח זה תרגיל דיי קל
אני מכוון לפלאנץ ומתח יד אחת מהמשקל הזה במסה נקייה

טוב אני מבין ש2 עמודים של אנשים שמנסה לעזור לך לא הולך
שיהיה בהצלחה עם המסה נקייה:s85:

• פותח/ת השרשור
טוב אני מבין ש2 עמודים של אנשים שמנסה לעזור לך לא הולך
שיהיה בהצלחה עם המסה נקייה:s85:
זה פחות עניין של מסה
אני מתכנן לעשות מסה רק שארשם למכון
אין לי הזדמנות לעשות את זה בסטריט אז אני משמר לאיזה שבוע שבועיים על המשקל כדי להתחזק בכתף בנושא הפלאנץ

כן לא התכוונתי להמשיך אני אכנס לניטרלי פשוט עד שארשם לחדר כושר .. במילא אני נוסע לחופשה עכשיו (ומישהוא בדק לי עם קליפר זה מה שיצא לו הוא עשה לי בבטן רגל קיצר בכל הגוף.. ויצא לו 6.5...)

אוקיי

מעולה תן בראש תאכל טוב תתאמן חזק ויהיה בסדר,בהצלחה חבר

לפי דעתי הדבר האחרון שצריך להדאיג אותך זה אם אתה 12 א"ש או 6.45578 א"ש כשאתה קרוב לתת משקל

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי הדבר האחרון שצריך להדאיג אותך זה אם אתה 12 א"ש או 6.45578 א"ש כשאתה קרוב לתת משקל
אל דאגה אני לא ממשיך
אני הורדתי איזה 4-6 אחוזי שומן זאת היתה המטרה בגדול
אני לוקח שבועיים ניטרלי (חופש..)
ואז מתחיל מסה במכון , אני צריך להרשם..

אל דאגה אני לא ממשיך
אני הורדתי איזה 4-6 אחוזי שומן זאת היתה המטרה בגדול
אני לוקח שבועיים ניטרלי (חופש..)
ואז מתחיל מסה במכון , אני צריך להרשם..
לא היה לך סיבה מראש בכלל להוריד 4-6 אחוזי שומן וקשה לי להאמין שבאמת הורדת כזאת כמות של אחוזי שומן - נראה לי יותר לכיוון 2
אתה צריך להבין - שומן קל להוריד אבל שריר קשה לצבור , שתבין את זה אתה לא תפחד ממסה כי חיטוב זה תהליך של מספר חודשים בודדים שכבר באמצע שלו אתה נראה מצוין (במיוחד שיש לך נטייה בגנים להיות "שחיף" החיטוב קל ומהיר -גם אני כזה)

עוד משהו שאתה צריך להבין - לרדת מ 16 אחוז שומן ל 12 אחוז שומן זה יותר קל מלרדת מ 11 ל 8 - אתה מבין ? ככל שאתה על אחוז נמוך יותר קשה יותר לרדת אז זה "לא משתלם" לרדת לאחוזים נמוכים שאתה כל כך רוצה כל עוד אתה טבעי אלא אם יש לך הרבה מסת שריר (זה סתם ילווה באיבוד שריר וכאב נפשי)
עוד דבר - ככל שאתה על אחוז שומן נמוך יותר- יותר קשה להישאר עליו במסה (להצליח לעלות בשריר ולהישאר על 8 אחוז זה הרבה יותר קשה מלעלות בשריר ולהישאר על 13 אחוז אתה בטח מבין למה) אז למה בכלל להגיע לאחוזים כאלה נמוכים אם ברצונך להמשיך לגדול בטווח הרחוק ?

בקיצור , תן בראש ואל תפחד לאכול

• פותח/ת השרשור
לא היה לך סיבה מראש בכלל להוריד 4-6 אחוזי שומן וקשה לי להאמין שבאמת הורדת כזאת כמות של אחוזי שומן - נראה לי יותר לכיוון 2
אתה צריך להבין - שומן קל להוריד אבל שריר קשה לצבור , שתבין את זה אתה לא תפחד ממסה כי חיטוב זה תהליך של מספר חודשים בודדים שכבר באמצע שלו אתה נראה מצוין (במיוחד שיש לך נטייה בגנים להיות "שחיף" החיטוב קל ומהיר -גם אני כזה)

עוד משהו שאתה צריך להבין - לרדת מ 16 אחוז שומן ל 12 אחוז שומן זה יותר קל מלרדת מ 11 ל 8 - אתה מבין ? ככל שאתה על אחוז נמוך יותר קשה יותר לרדת אז זה "לא משתלם" לרדת לאחוזים נמוכים שאתה כל כך רוצה כל עוד אתה טבעי אלא אם יש לך הרבה מסת שריר (זה סתם ילווה באיבוד שריר וכאב נפשי)
עוד דבר - ככל שאתה על אחוז שומן נמוך יותר- יותר קשה להישאר עליו במסה (להצליח לעלות בשריר ולהישאר על 8 אחוז זה הרבה יותר קשה מלעלות בשריר ולהישאר על 13 אחוז אתה בטח מבין למה) אז למה בכלל להגיע לאחוזים כאלה נמוכים אם ברצונך להמשיך לגדול בטווח הרחוק ?

בקיצור , תן בראש ואל תפחד לאכול

כן, אני יודע רציתי את זה כי אני מתאמן סטריט על משקל גוף הכוונה..
ואני מנסה תרגילים מורכבים , אז תכננתי לרדת קודם כל במשקל כדי לתת לי בווסט להצליח אותם (ואני רואה הבדל ניקר בהתקדמות שלי ובשימור המסה שהיתה לי)

וכדי לגדול אני אצטרך מכון אין פה שאלה, אז בגלל זה אני אהיה בניטרלי עכשיו עד המון ;)

כן, אני יודע רציתי את זה כי אני מתאמן סטריט על משקל גוף הכוונה..
ואני מנסה תרגילים מורכבים , אז תכננתי לרדת קודם כל במשקל כדי לתת לי בווסט להצליח אותם (ואני רואה הבדל ניקר בהתקדמות שלי ובשימור המסה שהיתה לי)

וכדי לגדול אני אצטרך מכון אין פה שאלה, אז בגלל זה אני אהיה בניטרלי עכשיו עד המון ;)
למה שלא תרשם למכון פשוט ? 180 שקל בחודש
תרגילים מורכבים הכוונה לפלאנץ וכאלה ? שהייתי לוחם התאמנתי עליהם ודווקא בתקופות שהייתי אוכל טוב כמו חזיר השתפרתי בהם יותר

• פותח/ת השרשור
למה שלא תרשם למכון פשוט ? 180 שקל בחודש
תרגילים מורכבים הכוונה לפלאנץ וכאלה ? שהייתי לוחם התאמנתי עליהם ודווקא בתקופות שהייתי אוכל טוב כמו חזיר השתפרתי בהם יותר
זה מה שאני עושה אני נרשם למכון חח , אבל אני טס לחופשה אז אחרי החופשה אני אהיה על נטרלי וירשם

כן פלאנץ אחד מהם , האמת כן אפשר להתחזק ממסה בפלאנץ אבל אני הלכתי על הורדה באחוזי שומן + משקל התקדמתי מטאק פלאנץ לאדבנסד חח
כנראה במסה אשתדרג לסטראדל ואז לפול פלאנץ 😃

זה מה שאני עושה אני נרשם למכון חח , אבל אני טס לחופשה אז אחרי החופשה אני אהיה על נטרלי וירשם

כן פלאנץ אחד מהם , האמת כן אפשר להתחזק ממסה בפלאנץ אבל אני הלכתי על הורדה באחוזי שומן + משקל התקדמתי מטאק פלאנץ לאדבנסד חח
כנראה במסה אשתדרג לסטראדל ואז לפול פלאנץ 😃
אוקי ומה זה נותן לך חוץ מלהצליח פלאנץ ? למה שבמאסה לא תתמקד בלהתחזק ולגדול בצורה יעילה ?

• פותח/ת השרשור
אוקי ומה זה נותן לך חוץ מלהצליח פלאנץ ? למה שבמאסה לא תתמקד בלהתחזק ולגדול בצורה יעילה ?
אתמקד בזה , אבל על הדרך אני רוצה להצליח את תרגילי הסטריט זה נותן לי את הכח להתאמן בעצם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית