היי חבר'ה,
אני כבר חודש במאסה לאחר שבועיים לפני כן שהייתי על נטראלי, אבל אני חושב שקצב ההתקדמות שלי איטי עד מאד אם בכלל.
עכשיו, אני לא יודע אם הבעיה היא בתוכנית או בתזונה, אז אני ארשום את שניהם.
תזונה: 250 קלוריות מעל התחזוקה.
175 גרם חלבון
70-75 גרם שומן
השאר פחמימות
תוכנית עבודה: AB כ-4 פעמים בשבוע
לאחר אימון שלא כלל רגליים אני מבצע גם אירובי של 30 דק' בעצימות של 80-85 אחוז מהיכולת המקסימאלית.
לאחר מכן אני מבצע מתיחות.
מבחינת זמן יוצא לי האימון כוח + האירובי שלאחריו כשעה וחצי מקסימום, ולאחר מכן המתיחות עוד כ-20 דקות.
בקיצור יוצא לי כל הסיפור בין שעה ו-45 דק' לשעתיים גג, כאשר לפני המתיחות, כלומר לאחר שעה וחצי ממתי שהתחלתי אני שותה שייק חלבון (סקופ אחד) עם 30 גרם סוכר ענבים.
בכל אופן אני מרגיש שאני בקושי מתקדם. מבחינת אימוני הכוח הם מאד עצימים והתוכנית טובה (לקחתי תוכנית מהפורטל).
מבחינת שינה - סביר... בכיוון ה-7 שעות בלילה.
מה דעתכם הבעיה פה ? האם הליקוי זה בתזונה ? באימון ?
תודה מראש.
אני כבר חודש במאסה לאחר שבועיים לפני כן שהייתי על נטראלי, אבל אני חושב שקצב ההתקדמות שלי איטי עד מאד אם בכלל.
עכשיו, אני לא יודע אם הבעיה היא בתוכנית או בתזונה, אז אני ארשום את שניהם.
תזונה: 250 קלוריות מעל התחזוקה.
175 גרם חלבון
70-75 גרם שומן
השאר פחמימות
תוכנית עבודה: AB כ-4 פעמים בשבוע
לאחר אימון שלא כלל רגליים אני מבצע גם אירובי של 30 דק' בעצימות של 80-85 אחוז מהיכולת המקסימאלית.
לאחר מכן אני מבצע מתיחות.
מבחינת זמן יוצא לי האימון כוח + האירובי שלאחריו כשעה וחצי מקסימום, ולאחר מכן המתיחות עוד כ-20 דקות.
בקיצור יוצא לי כל הסיפור בין שעה ו-45 דק' לשעתיים גג, כאשר לפני המתיחות, כלומר לאחר שעה וחצי ממתי שהתחלתי אני שותה שייק חלבון (סקופ אחד) עם 30 גרם סוכר ענבים.
בכל אופן אני מרגיש שאני בקושי מתקדם. מבחינת אימוני הכוח הם מאד עצימים והתוכנית טובה (לקחתי תוכנית מהפורטל).
מבחינת שינה - סביר... בכיוון ה-7 שעות בלילה.
מה דעתכם הבעיה פה ? האם הליקוי זה בתזונה ? באימון ?
תודה מראש.
נערך לאחרונה: