הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מתקדם במאסה - תזונה בעייתית ?

ה-דולר

משתמש פעיל
573
151
נק' מוניטין:
3,027
573
151
אוניברסיטת ת"א
היי חבר'ה,

אני כבר חודש במאסה לאחר שבועיים לפני כן שהייתי על נטראלי, אבל אני חושב שקצב ההתקדמות שלי איטי עד מאד אם בכלל.

עכשיו, אני לא יודע אם הבעיה היא בתוכנית או בתזונה, אז אני ארשום את שניהם.

תזונה: 250 קלוריות מעל התחזוקה.
175 גרם חלבון
70-75 גרם שומן
השאר פחמימות

תוכנית עבודה: AB כ-4 פעמים בשבוע

לאחר אימון שלא כלל רגליים אני מבצע גם אירובי של 30 דק' בעצימות של 80-85 אחוז מהיכולת המקסימאלית.

לאחר מכן אני מבצע מתיחות.

מבחינת זמן יוצא לי האימון כוח + האירובי שלאחריו כשעה וחצי מקסימום, ולאחר מכן המתיחות עוד כ-20 דקות.

בקיצור יוצא לי כל הסיפור בין שעה ו-45 דק' לשעתיים גג, כאשר לפני המתיחות, כלומר לאחר שעה וחצי ממתי שהתחלתי אני שותה שייק חלבון (סקופ אחד) עם 30 גרם סוכר ענבים.

בכל אופן אני מרגיש שאני בקושי מתקדם. מבחינת אימוני הכוח הם מאד עצימים והתוכנית טובה (לקחתי תוכנית מהפורטל).

מבחינת שינה - סביר... בכיוון ה-7 שעות בלילה.

מה דעתכם הבעיה פה ? האם הליקוי זה בתזונה ? באימון ?

תודה מראש.

נערך לאחרונה:
איך אתה יכול לדעת אם אתה מתקדם או לא כאשר אתה לא יודע אם יש עלייה במשקל גוף?

אם אין שיפור במשקלי עבודה ו/או עלייה במשקל גוף אני ממליץ לך לעשות את הדברים הבאים:

א. לצמצם את הפעילות האירובית.
ב. להוסיף קלוריות, 250 פלוס זה מעט מדי, כיוון שייתכן שבחלק מהימים אתה נמצא בגרעון קלורי, כי אתה לא יודע כמה קלוריות הגוף שלך שורף בשביל ההתאוששות.
ג. המלצה שלי בשביל לעלות מסה SS ולאכול 3-5K קלוריות.

• פותח/ת השרשור
אני בשלבי מעבר ל-SS... כרגע אני מתרגל טכניקה ובעיקר משפר גמישות, כי זה מה שתוקע לי את הטכניקה

עליתי בנתיים קילו וחצי בחודש.

מבחינת הרוטינה הזו של כוח --> 30 דק' אירובי ---> שייק --> 20-30 דקות מתיחות, שמסתכמת בסוף בכמעט שעתיים - אין עם זה בעיה ?

אני בשלבי מעבר ל-SS... כרגע אני מתרגל טכניקה ובעיקר משפר גמישות, כי זה מה שתוקע לי את הטכניקה

עליתי בנתיים קילו וחצי בחודש.

מבחינת הרוטינה הזו של כוח --> 30 דק' אירובי ---> שייק --> 20-30 דקות מתיחות, שמסתכמת בסוף בכמעט שעתיים - אין עם זה בעיה ?

לא רואה שום יתרון/הגיון בלעשות 20-30 דקות מתיחות.

• פותח/ת השרשור
זה משך הזמן שלוקח לי לעשות מתיחות לכל הגוף כאשר כל שריר אני מותח 10 שניות, 3 חזרות.

אם ככה, מה ההמלצה על מנת לשפר גמישות ?

זה משך הזמן שלוקח לי לעשות מתיחות לכל הגוף כאשר כל שריר אני מותח 10 שניות, 3 חזרות.

אם ככה, מה ההמלצה על מנת לשפר גמישות ?

אתה יכול בימים שאתה לא מתאמן לעשות 20-30 דקות מתיחות, זה די והותר.

קודם כל קילו וחצי בחודש זה בסדר,ואני לא מבין למה לאכול 250 מעל התחזוקה?
תוסיף עוד קלוריות,לפחות 700 מעל התחזוקה לטעמי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית