הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר הסבר מושגים

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך

ItsMe

משתמש פעיל
812
244
נק' מוניטין:
1,441
812
244
אני כל הזמן רואה גם במאמרים של הפורום גם בהרבה מאוד שאלות פה הרבה מאוד מושגים כמו
RM1 , RM5, סינגל, PR , ריסט, נפח רצועות, חגורה..
ויש עוד מלא אני פשוט לא זוכרת עכשיו הכל זה מה שעלה לי לראש אבל באמת שהרבה מאוד מושגים ואני ממש לא מבינה בזה בכלל
גם אם נגיד ותסבירו לי עכשיו את המושגים האלו שכתבתי אז בסדר נגיד אבל אחר כך יהיו עוד מושגים ואני לא פשוט אפתח אשכול כל פעם שיש מושג חדש
שאני לא יודעת או שפתאום נזכרתי באיזה משהו, אז השאלה שלי היא איך אמורים ללמוד את זה? איך זה שכל מי שבפורום הזה יודע את המושגים האלה
מאיפה אני יכולה לקרוא הכל? חיפשתי מאמרים בפורום וגם שאלות שנשאלו בדקתי כבר ועדיין לא מצאתי

rm5-משקל מקסימלי שאת יכולה להרים ל5 חזרות
rm1-משקל מקסימלי שאת יכולה להרים לחזרה אחת.
סינגל- חזרה אחת
PR-PERSONAL RECORD כלומר שיא אישי.
נפח- נפח עבודה מחושב כך: משקלXסטיםXחזרות
רצועות- כנראה הכוונה לרצועות ברכיים. רצועות שקושרים סביב הברכיים בזמן הסקוואט והתפקיד שלהן הוא לאגור כוח אלסטי במהלך הירידה ואז זה כאילו מקפיץ חזרה בתחתית.
חגורה- חגורה להרמת משקולות, זה חגורה ששמים סביב הבטן והתפקיד שלה לייצר התנגדות לבטן וכך ליצור לחץ תוך בטני גבוה יותר.

בתמונה קושרים לו רצועות סביב הברכיים ויש לו חגורה על הבטן
5937312.png

אני לא מבין גדול והסברתי את המושגים בצורה לא הכי מקצועית. יש פה אנשים שיכולו להסביר את זה יותר טוב ממני בטח.
בכל אופן, מקווה שרצת עזרתי :

• פותח/ת השרשור
ברור שאני מחפשת דברים שאני לא יודעת באינטרנט אבל אני מתכוונת איך כולם פה למדו את המושגים האלה?
כאילו באו מוכנים והכל ואין לי מושג מה ללמוד איך ללמוד איפה...
נגיד נרשמתי לחדר כושר מה אני עושה עכשיו? רציתי להתחיל SS אבל אני לא מבינה הרבה דברים בתכנית הזו זה מסובך
בעיקר מבחינת המושגים..
אני אסביר את זה ככה, נגיד נרשמת לחדר כושר יופי אבל זה לא שעכשיו אתה מקבל שיעור במושגים והסברים על הכל
אז מאיפה כולם פשוט יודעים את כל המושגים האלה?

ברור שאני מחפשת דברים שאני לא יודעת באינטרנט אבל אני מתכוונת איך כולם פה למדו את המושגים האלה?
כאילו באו מוכנים והכל ואין לי מושג מה ללמוד איך ללמוד איפה...
נגיד נרשמתי לחדר כושר מה אני עושה עכשיו? רציתי להתחיל SS אבל אני לא מבינה הרבה דברים בתכנית הזו זה מסובך
בעיקר מבחינת המושגים..
הרבה קריאה, פה בפורטל או במקומות אחרים וגם סרטונים ביוטיוב. אני מציע לך שאולי תנסי לקחת כמה אימונים אישיים עם מאמנים מנוסים ומביני עניין. לפי דעתי זה שווה כל שקל ויחסוך לך המון בעיות בעתיד וישמור על הבריאות שלך. יש לך פה "שרשור מאמינים"
מידע - מחפשים מאמן? שרשור מאמנים
את יכולה לחפש מישהו שיתאים לך.
אני אישית הייתי בסמינר אצל @PowerLifting הוא ממש ממש עזר לי וזה היה רק סמינר, אפילו לא אימון אישי. נסי לדבר איתו או עם חברה שלו נועם.
בכל אופן עד אז, יש כמה ערוצי יוטיוב טובים:
Alan Thrall
OmarIsuf
Starting Strength
בהצלחה!

Back
למעלה תחתית