הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יעוץ לגבי קנית מוט אולימפי

nir_nissan

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
שלום,

אני מחפש לקנות מוט אולימפי שישמש אותי לכול התרגלים ( אני לא מעונין במוט שונה לסקווט ומוט שונה לדדליפט ) , לאחר חיפושים ברשת שני המוטות שאני מתלבט ביינהם הם :

YORK:
מוט מקצועי

AF:
מוטות : 20kg Team Barbell 2.0 - Black

בהתחלה חשבתי שהAF הרבה יותר טוב אבל לאחר קריאת ביקורות בחול ת ממש לא ממליצים על AF.

השאלה שלי מה חוות הדעת שלכם ואם יש מוט אחר שאתם ממלצים בתקציב דומה.

מה בדיוק כתבו בחוות הדעת השלילית?
אישית, קשה לי להבין את זה.. מדובר על חתיכת מתכת. מה כבר יכול להיות לא טוב בה?

• פותח/ת השרשור
דוגמה לחוות השוואה:
Olympic Barbell Review and Shopping Guide

"
AF Team Bar
The Again Faster Team Bar is a train wreck and it should be avoided. The only reason I even bother to mention it here and risk drawing any attention at all to it is to save people who have it on their short list from actually buying it.

Normally I would just let the reviews do the talking, but Again Faster has been removing the negative reviews from their site. As in, they are literally just deleting the reviews that speak to the Team’s bent shafts and frozen sleeves, and the companies unwillingness to make exchanges or offer returns – an unbelievably disgraceful and unforgivable thing to do. If you’re so inclined and somewhat savvy, you can use Internet archives to dig up those reviews, but a customer who stumbles upon AF would never think to do this, so I felt it was my job to point it out here.

Below are a few of the many reviews out there that cannot be deleted and hidden from you. Shop there at your own risk.
"

אותי יותר מעניין לשאול אנשים איזה מוטת יש להם בבית ואם הם מרוצים ממנו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית