הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בנוגע לטקסס

• פותח/ת השרשור koba
  • פורסם בתאריך

koba

משתמש פעיל
426
9
נק' מוניטין:
6
426
9
הסבר על תוכנית טקסס
1.במצב שלא הצלחתי להתקדם ביום נפח מה קורה ביום עצימות?
2. ולהפך אם לא הצלחתי להתקדם בעצימות אחרי שהתקדמתי באותו שבוע בנפח מה עושים באימון נפח שבוע לאחר מכן?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אחד המנהלים יכול לשנות לי את הכותרת של הנושא שיהיה כתוב שמדוברת על תוכנית טקסס

הסבר על תוכנית טקסס
2. ולהפך אם לא הצלחתי להתקדם בעצימות אחרי שהתקדמתי באותו שבוע בנפח מה עושים באימון נפח שבוע לאחר מכן?

מנסיוני:
1. תמשיך להתקדם. הרי מה המטרה הסופית בעצם, אם לא לשפר את ה-rm1 שלך?
2. יכולות להיות כל מני סיבות ל"למה לא התקדמתי בעצימות". החל מ"לא ישנתי /אכלתי טוב" וכלה ב"לא התחזקתי" וכו'... אם נכשלת באימון עצימות (מה האימון שלך? מה מוגדר אצלל ככשל?), למרות שבאימון הנפח השלמת 5×5 לפי התכנון,. באימון הנפח הבא הייתי נשאר עם אותו משקל.

• פותח/ת השרשור
מנסיוני:
1. תמשיך להתקדם. הרי מה המטרה הסופית בעצם, אם לא לשפר את ה-rm1 שלך?
2. יכולות להיות כל מני סיבות ל"למה לא התקדמתי בעצימות". החל מ"לא ישנתי /אכלתי טוב" וכלה ב"לא התחזקתי" וכו'... אם נכשלת באימון עצימות (מה האימון שלך? מה מוגדר אצלל ככשל?), למרות שבאימון הנפח השלמת 5×5 לפי התכנון,. באימון הנפח הבא הייתי נשאר עם אותו משקל.
2. כשל שלא הצלחתי להשלים משקל יותר גבוהה משבוע שעבר לחמישיה. ולמה שאני אשאר על אותו משקל באימון נפח אם הצלחתי בשבוע לפני להשלים אותו? בנקודת הנחה שאני מרגיש כשיר ליום עצימות הבעיה היא לא נפח גבוהה מידי?

בתכלס אני לא רואה סיבה למה לא להתייחס אל הנפח והעצימות כשני חלקים אורטוגונליים.
אלה אם כן אתה מדבר איתי על מקרה שהנפח כבר נושק לעצימות שזה קצת נוגד את עיקרון התכנית.
בכל מקרה אם נכשלת כמה פעמים וגרמת לנפח להדביק את העצימות אז משהו לא בסדר בתכנון .
בשורה התחתונה..נכשלת בנפח, תתקדם בעצימות.
נכשלת בעצימות..תתקדם בנפח.
חוזר על עצמו כמה פעמים..דילואוד, ריסט או תיכנון מחדש.
בהצלחה!

מה הכוונה לא הצלחת להתקדם ביום נפח? נכשלת? אם כן כן אז הייתי מוריד משקל בנפח, והרבה (יחסית), יותר מזה לא הייתי מגיע מראש למצב שאני קרוב לכשל ביום נפח. המטרה בטקסס זה אימון העצימות, אימון הנפח הוא האמצעי ולא המטרה והוא לא נועד לבדוק את המקסימום שאתה יכול להרים ל 5X5.

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה לא הצלחת להתקדם ביום נפח? נכשלת? אם כן כן אז הייתי מוריד משקל בנפח, והרבה (יחסית), יותר מזה לא הייתי מגיע מראש למצב שאני קרוב לכשל ביום נפח. המטרה בטקסס זה אימון העצימות, אימון הנפח הוא האמצעי ולא המטרה והוא לא נועד לבדוק את המקסימום שאתה יכול להרים ל 5X5.
אחרי אימון הנפח אני עדיין לא מגייע 100 אחוז כשיר לאימון עצימות? מה עושים? מורידים סט?

אחרי אימון הנפח אני עדיין לא מגייע 100 אחוז כשיר לאימון עצימות? מה עושים? מורידים סט?
לא מגיע 100 אחוז כשיר זה אומר שלא התאוששת מהנפח. הייתי מוריד משקל בנפח ומטפס מחדש (ריסט)

• פותח/ת השרשור
לא מגיע 100 אחוז כשיר זה אומר שלא התאוששת מהנפח. הייתי מוריד משקל בנפח ומטפס מחדש (ריסט)
1.מה הכוונה לריסט קל? עד שאני הגייע למשקל חזרה זה יכול לקחת חודש.
2. והאם אנימיכול להשאיר קבוע בנץ בנפח ופרס בהתאוששות ובנץ בעצימות?

1.מה הכוונה לריסט קל? עד שאני הגייע למשקל חזרה זה יכול לקחת חודש
אז שייקח חודש.
המטרה בטקסס זה אימון העצימות, אימון הנפח הוא האמצעי ולא המטרה והוא לא נועד לבדוק את המקסימום שאתה יכול להרים ל 5X5

2. והאם אנימיכול להשאיר קבוע בנץ בנפח ופרס בהתאוששות ובנץ בעצימות?
כן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית