הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית תכנית לשמירה על משקלי העבודה

• פותח/ת השרשור Dreamer
  • פורסם בתאריך

Dreamer

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
שלום

עד היום מזה מס' חודשים עבדתי לפי התכנית AB + מצרף משקלים שהגעתי:

יום A:

- בנץ' פרס 3x5 משקל 77.5 ק"ג.
- חזה בשיפוע חיובי עם דאמבלים 24 ק"ג כל אחד 3x10
- פרפר עם דאמבלים 2x10
- לחיצת כתפיים עם דאמבלים בישיבה 3x10
- מקבילים עם משקל 15 - 17.5 ק"ג 3x8
- תרגיל מסוים ליד אחורית עם פולי 2x10
- בטן במכונה 3x15.

יום B:

- סקוואט 5x5 במשקל 105 - 107.5 ק"ג
- chin ups 3x5 במשקל תוספת 23.5 ק"ג.
- דדליפט 1x5 במשקל 95 ק"ג (הייתי מעל 100 אבל ירדתי).
- תרגיל גב עם פולי 2x10.
- יד קדמית עם דאמבלים בישיבה 3x10.
- יד קדמית במכשיר מבודד 3x8.
- תאומים בסמית' משין עם משקל או בלי משקל על רגל אחת על מדרגה 3x15.

יודע לגמרי שהתכנית לא משהו ויש לא מעט שיפורים ותרגילים מיותרים שקיימים בה (כמו לעשות שני תרגילים ליד קדמית).

אני עליתי לכיתה יא', ועם הכיתה בא עומס חדש כשאני מסיים מאוד מאוחר כל יום + מתכוון להתחיל ליטול את התרופה ראקוטן. מכיר את תופעות הלוואי של התרופה וביחד עם העומס ועוד משהו שאני עוסק בו בזמני הפנוי, לא אצליח לשמור על 5 - 4 אימונים בשבוע, כשאימון B היה לוקח לי קצת מעל לשעה וחצי.

יש לי שאלות/בקשות:

1. כדאי לי לעבור ל-FBW שלושה פעמים בשבוע?
2. בגדול חשבתי על לעשות תכנית שלושה - ארבעה פעמים בשבוע שתיקח לא יותר משעה באימון (אימון A אצלי הוא שעה. באימון B ההפסקות די גדולות בסקוואט וכנראה שהוא מקור הבעיה). מה אתם אומרים?

תודה מראש.

עזוב את זה שהתכנית נראת רע מאוד ,
שהייתי על רואקוטן בכיתה יא הפסקתי לאמן רגליים ונטו פימפמתי פלג גוף עליון עם מתח ומקבילים
לפי דעתי גם סקוואט עם מוט ריק היה כואב לי בגב , לא הייתי כול להתכופף מבלי כאבי גב ממש כמו זקן
אבל על כל אחד זה משפיע אחרת , חבר שלי לקח מינון יותר גבוהה משלי ולא כאב לו כלום ועשה מלא ריצות

• פותח/ת השרשור
עזוב את זה שהתכנית נראת רע מאוד ,
שהייתי על רואקוטן בכיתה יא הפסקתי לאמן רגליים ונטו פימפמתי פלג גוף עליון עם מתח ומקבילים
לפי דעתי גם סקוואט עם מוט ריק היה כואב לי בגב , לא הייתי כול להתכופף מבלי כאבי גב ממש כמו זקן
אבל על כל אחד זה משפיע אחרת , חבר שלי לקח מינון יותר גבוהה משלי ולא כאב לו כלום ועשה מלא ריצות
אבל בכללי אפשר לעבוד רגליים במכונות במקום סקוואט? למרות שזה ממש גרוע

• פותח/ת השרשור
לא יודע אמרתי לך על כל אחד משפיע אחרת , אני לא יכלתי כי כאבו לי הברכיים והגב
ושאר הפרקים (כתפיים, מרפקים) לא כאבו לך?

דרך אגב, בלי קשר לנושא. איך הראקוטן השפיע עליך? הכל עבר? זה פוגע בלימודים/בביצוע במבחנים בדרך עקיפה כזאת או אחרת?

תודה רבה

ושאר הפרקים (כתפיים, מרפקים) לא כאבו לך?

דרך אגב, בלי קשר לנושא. איך הראקוטן השפיע עליך? הכל עבר? זה פוגע בלימודים/בביצוע במבחנים בדרך עקיפה כזאת או אחרת?

תודה רבה
עבר לי ואחרי שנה חזר לי קצת ולא רציתי לקחת שוב
עכשיו שוב לפעמים מופיעים לי פצעים מאמין שזה קשור אצלי לתזונה זה קורה כשאני אוכל מוצרי חלב
למה שזה יפגע בלימודים ? מה שכן זה קצת נוטה להחמיר דכאון אם בכללי אתה בחור דכאוני

• פותח/ת השרשור
למה שזה יפגע בלימודים ? מה שכן זה קצת נוטה להחמיר דכאון אם בכללי אתה בחור דכאוני
עם כל תופעות הלוואי וזה שלא יצור חרא הרגשה בלי קשר לדיכאון. בגלל זה אני שואל.
דרך אגב, אחרי כמה זמן מאז שהפסקת ליטול את הראקוטן הפסיקו לך כאבי הגב והברכיים?

עם כל תופעות הלוואי וזה שלא יצור חרא הרגשה בלי קשר לדיכאון. בגלל זה אני שואל.
דרך אגב, אחרי כמה זמן מאז שהפסקת ליטול את הראקוטן הפסיקו לך כאבי הגב והברכיים?
זה היה בהדרגה , אחרי חודש עדיין כאב אבל קצת פחות , אחרי חודשיים כאב טיפה אחרי שלושה חודשים לא כאב כמעט בכלל לפי מה שזכור לי
כל מפרק בגוף כואב - גם הכתף גם המרפק וגם הברך
אני לא הייתי רשום למכון באותו זמן ולא ניסיתי לעשות סקוואט הרבה זמן אחרי אז לא יודע להגיד לך ,
בכללי אני אחד שנוטה לדכאונות אז אצלי זה קצת השפיע אבל אולי זה סתם מסיבות אחרות ולא קשור לתרופה אני לא יודע להגיד לך - הייתי גם בדכאונות כשלא הייתי על רואקוטן

אין ספק שהתרופה עובדת , ומבחינתי אם זה פנים או גוף ברור שפנים

• פותח/ת השרשור
זה היה בהדרגה , אחרי חודש עדיין כאב אבל קצת פחות , אחרי חודשיים כאב טיפה אחרי שלושה חודשים לא כאב כמעט בכלל לפי מה שזכור לי
כל מפרק בגוף כואב - גם הכתף גם המרפק וגם הברך
אני לא הייתי רשום למכון באותו זמן ולא ניסיתי לעשות סקוואט הרבה זמן אחרי אז לא יודע להגיד לך ,
בכללי אני אחד שנוטה לדכאונות אז אצלי זה קצת השפיע אבל אולי זה סתם מסיבות אחרות ולא קשור לתרופה אני לא יודע להגיד לך - הייתי גם בדכאונות כשלא הייתי על רואקוטן

אין ספק שהתרופה עובדת , ומבחינתי אם זה פנים או גוף ברור שפנים
הבנתי, תודה רבה על העצות המענה.
מה שלא הבנתי זה איך הכל כאב לך ובכל זאת פמפמת גוף עליון כמו שכתבת?

הבנתי, תודה רבה על העצות המענה.
מה שלא הבנתי זה איך הכל כאב לך ובכל זאת פמפמת גוף עליון כמו שכתבת?
מתח ומקבילים לחזרות גבוהות לא כאב ... לפי מה שאני זוכר אולי טיפה כאב במרפק ובכתף אבל עשיתי את זה בכל זאת
אבל על כל אחד זה משפיע אחרת אמרתי לך היה לי חבר עם מינון כפול משלי שהיה בכיף יכול להסקביט ולדדלפט

• פותח/ת השרשור
מתח ומקבילים לחזרות גבוהות לא כאב ... לפי מה שאני זוכר אולי טיפה כאב במרפק ובכתף אבל עשיתי את זה בכל זאת
אבל על כל אחד זה משפיע אחרת אמרתי לך היה לי חבר עם מינון כפול משלי שהיה בכיף יכול להסקביט ולדדלפט
מצטער על ההקפצה אבל בא לעדכן.
התחלתי עם קיורטן (אותו חומר פעיל כמו בראקוטן) והיום לקחתי את הכדור ה-15, 20 מ"ג. כמו שלך היה, גם אצלי יש לחץ בגב... הורדתי את המשקלים מ-100+ סקוואט ל-60 סקוואט, אבל עם מס' גבוה יותר של חזרות.

שאלה לי אליך. יצא לך להמשיך לגבוה במהלך הטיפול או לאחריו?

מצטער על ההקפצה אבל בא לעדכן.
התחלתי עם קיורטן (אותו חומר פעיל כמו בראקוטן) והיום לקחתי את הכדור ה-15, 20 מ"ג. כמו שלך היה, גם אצלי יש לחץ בגב... הורדתי את המשקלים מ-100+ סקוואט ל-60 סקוואט, אבל עם מס' גבוה יותר של חזרות.

שאלה לי אליך. יצא לך להמשיך לגבוה במהלך הטיפול או לאחריו?
נראה לי בזמן הטיפול הייתי 1.73 ועכשיו אני 1.78-1.77 זה לא פוגע בגביהה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית