הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ראקוטן

• פותח/ת השרשור Lihex
  • פורסם בתאריך

Lihex

משתמש מתחיל
114
6
נק' מוניטין:
23
114
6
היי לפי האשכול ייעוץ - לינארית בבקשה עזרה אני חושב שאני יודע למה אני לא מתקדם
אני סופר קלוריות אני אוכל מספיק חלבון אני יושן טוב
אבל אני לפני חודש התחלתי ראקוטן
עכשיו אני מרגיש כאבי ברכיים כשאני עושה סקוואטים ואני חושב שזה הבעיה למה אני לא מצליח להתקדם
אני פוחד לדפוק את הברכיים שלי ויש לי עוד חצי שנה עם התרופה
מה עלי לעשות איזה תוכנית? לעשות AB? רגילה?
אני נראלי צריך משהו עם פחות עצימות בבקשה תעזרו לי :(

היי לפי האשכול ייעוץ - לינארית בבקשה עזרה אני חושב שאני יודע למה אני לא מתקדם
אני סופר קלוריות אני אוכל מספיק חלבון אני יושן טוב
אבל אני לפני חודש התחלתי ראקוטן
עכשיו אני מרגיש כאבי ברכיים כשאני עושה סקוואטים ואני חושב שזה הבעיה למה אני לא מצליח להתקדם
אני פוחד לדפוק את הברכיים שלי ויש לי עוד חצי שנה עם התרופה
מה עלי לעשות איזה תוכנית? לעשות AB? רגילה?
אני נראלי צריך משהו עם פחות עצימות בבקשה תעזרו לי 😭

אם אני זוכר נכון שימוש ברואקוטן גורם לכאבי פרקי ולא מומלץ לבצע פעילויות ספורטיביות באופן קבוע כשנוטלים את התרופה ..

אני חושב שכדאי לך להתייעץ עם תזונאי או רופא משפחה או שתשאל את מי שהפנה אותך לשימוש ברואקוטן.. אם יש בעיה בביצוע פעילות באופן קבוע ומה הסיבה לכך..

בכל מקרה אם אתה לא מקבל תשובה, מתגובות שקראתי על הנושא מומלץ להוריד את המינון ולהוריד עומס ובהדרגה לעלות חזרה ולראות איך ההשפעה,
מעבר מתכנית אחת לאחרת לא תעזור כנראה אלא רק להוריד עומס בתרגילים שמעמיסים לך על הברכיים.

נערך לאחרונה:
רואקוטן אכן תרופה לא ידידותית למפרקים.
בהינתן שימוש ממושך בה לצד אימוני כוח, הדרך לפציעות ושחיקתם קצרה.

באם משך השימוש התרופה מוגבל אזי כדאי לנוח במקביל אליה.

• פותח/ת השרשור
אם אני זוכר נכון שימוש ברואקוטן גורם לכאבי פרקי ולא מומלץ לבצע פעילויות ספורטיביות באופן קבוע כשנוטלים את התרופה ..

אני חושב שכדאי לך להתייעץ עם תזונאי או רופא משפחה או שתשאל את מי שהפנה אותך לשימוש ברואקוטן.. אם יש בעיה בביצוע פעילות באופן קבוע ומה הסיבה לכך..

בכל מקרה אם אתה לא מקבל תשובה, מתגובות שקראתי על הנושא מומלץ להוריד את המינון ולהוריד עומס ובהדרגה לעלות חזרה ולראות איך ההשפעה,
מעבר מתכנית אחת לאחרת לא תעזור כנראה אלא רק להוריד עומס בתרגילים שמעמיסים לך על הברכיים.
רואקוטן אכן תרופה לא ידידותית למפרקים.
בהינתן שימוש ממושך בה לצד אימוני כוח, הדרך לפציעות ושחיקתם קצרה.

באם משך השימוש התרופה מוגבל אזי כדאי לנוח במקביל אליה.
לא עדיף להעיף את הסקוואט בתרגיל אחר או משהו? ופשוט לא לעשות אימוני כוח אלה אימונים רגילים?

לא עדיף להעיף את הסקוואט בתרגיל אחר או משהו? ופשוט לא לעשות אימוני כוח אלה אימונים רגילים?
אימוני כוח זה אימונים רגילים... זה הבסיס. גם בטווח חזרות גבוה או משקל שרחוק מ-RM מסויים יביא לעומס. זו התרופה שבעייתית.

אתה אמור לקחת אותה לזמן מסויים? ואם כן - לכמה?

• פותח/ת השרשור
אימוני כוח זה אימונים רגילים... זה הבסיס. גם בטווח חזרות גבוה או משקל שרחוק מ-RM מסויים יביא לעומס. זו התרופה שבעייתית.

אתה אמור לקחת אותה לזמן מסויים? ואם כן - לכמה?
אני הייתי עם אקנה חמורה לפני כמה שנים והאקנה שוב חזרה לי במצב בינוני כזה לא קל אבל לא קשה
אני לוקח את התרופה חודש כבר ורוב האקנה עברה לי (מוזר כי פעם שעברה זה לקח כמה חודשים חח)
אז אני לוקח כבר חודש והרופא אמר שהטיפול הוא חצי שנה אז עוד 5 אני לא רוצה אבל לאבד את המשקלים או את מסה שעבדתי עליה :\ חצי שנה זה המון

פנה חזרה לרופא, או לרופא עור מומחה, והתייעץ אם ניתן לקצר את משך זמן לקיחת התרופה
במקביל, תנסה להתאמן באופן שלא מפריע ומעמיס יתר על המידה
כל עוד אתה לא מרגיש מגבלה כלשהי או אי-נעימות, אפשר לשלב את תוכנית האימונים באופן רגיל
במידת הצורך, הפחת עומס או שנה את התרגילים, אך זו כבירת מחד אחרונה למול התמודדות עם המצב הפיזי

אני יגיד לך את הקטע - ממשיכים למרות שכל הפצעים עוברים על מנת למזער את הכמות שהם יחזרו בעתיד (והם בטוח יחזרו בעתיד אל תשלה את עצמך)
אז אולי כדאי לחכות קצת עם החזרה לאימונים כדי שלא תצטרך לקחת שוב וזה ישתלם יש לך את כל החיים להתאמן

ותאמין לי שעדיף להיות שחיף עם פנים יפות ולא מאסיבי עם פנים של פיצה מבחינת בנות וכו

אני יגיד לך את הקטע - ממשיכים למרות שכל הפצעים עוברים על מנת למזער את הכמות שהם יחזרו בעתיד (והם בטוח יחזרו בעתיד אל תשלה את עצמך)
אז אולי כדאי לחכות קצת עם החזרה לאימונים כדי שלא תצטרך לקחת שוב וזה ישתלם יש לך את כל החיים להתאמן

ותאמין לי שעדיף להיות שחיף עם פנים יפות ולא מאסיבי עם פנים של פיצה מבחינת בנות וכו
בלי שום קשר לבנות, אני מבין שזה מבאס עכשיו להפסיק אבל תקח דברים בפרופורציה, יש לך את כל החיים להתאמן

אני מכיר כמה שנטלו את התרופה והמשיכו להתאמן,
אני גם נטלתי סוג שונה ויותר עדין ובכל זאת התאמנתי,חלק סבלו מכאבים בגב ובברכיים כמוך וחלק לא, לדעתי אתה יכול להמשיך להתאמן אבל פשוט להקשיב לגוף שלך קצת יותר מבדרך כלל, אם אתה מרגיש כאבים מידי פעם לא להמשיך אלא לחתוך...
בכל מקרה אני יודע שיש כאלה שהורידו מינונים על מנת להמשיך להתאמן זוהי גם אולי אפשרות שאתה יכול לקחת לצומת לבך, אבל משך הטיפול התארך...

אבל החוות דעת שלי היא לא מקצועית אלא מנסיון....
והכי חשוב לא להתאמן לקראת הבדיקות דם שאתה עושה אם אתה במעקב על הכדורים כי זה ישבש לך את התוצאות תיקח מרווח של 24 שעות מהבידקת דם בלי ספורט

• פותח/ת השרשור
אם אני לוקח מקילוגרם תוכנית ab קלאסית כי מן הסתם אני לא מסוגל לעשות טקסס או לינארית להחליף את הסקוואט במכונות? (צריך לעשות לג פרס + סקוואט)

• פותח/ת השרשור
תנסה לבצע סקוואט קל. זה עדיף מלג פרס. תוכל גם לבצע פשיטת ברך כתרגיל משלים
היי תודה רבה על העזרה!
תוכנית אימונים/
אם אפשר יש לי כמה שאלות יש שם AB קלאסי ויש עוד AB מתחתיו מה אתה ממליץ?
כאילו בAB השני החזה הוא רק שתיי סטים למה?
ועוד שאלה בתרגלי בטן יש כפיפות בטן יש תרגיל אחר שאפשר להחליף כי זה לא קל מידי?
ועוד שאלה אם יש לי סקוואט 100 5X אז כמה אני צריך לעשות סקוואט שזה נחשב קל?

1. אני ממליץ לך על ה-AB הקלאסי. ניתן לשנותה מעט, בהתאמה לרמתך, ההרגשה ומגבלות התרופה בעת האימונים. למשל, כמו שהמלצתי לך, ניתן להוסיף לתכנית פשיטת ברכיים, כפיצוי על הסקוואט שלא ניתן לבצע בעצימות מלאה
2. ניתן לבצע כפיפות בטן עם משקולת מאחורי הראש. נסה זאת.
3. נסה להתחיל מ70%. לפי ההרגשה תדע האם ניתן להוריד או להעלות משקל.

• פותח/ת השרשור
1. אני ממליץ לך על ה-AB הקלאסי. ניתן לשנותה מעט, בהתאמה לרמתך, ההרגשה ומגבלות התרופה בעת האימונים. למשל, כמו שהמלצתי לך, ניתן להוסיף לתכנית פשיטת ברכיים, כפיצוי על הסקוואט שלא ניתן לבצע בעצימות מלאה
2. ניתן לבצע כפיפות בטן עם משקולת מאחורי הראש. נסה זאת.
3. נסה להתחיל מ70%. לפי ההרגשה תדע האם ניתן להוריד או להעלות משקל.
היי תודה על עזרה
תגיד פשיטת גו יותר טוב או שזה אותו דבר?
דדליפט לעשות לינארית? או שכל הסטים אותו משקל ועוד שאלה אפשר להוסיף מתח במקום תרגיל אחר פה? אם כן איזה
סורי על כל החפירה אני פשוט צריך לעשות את זה חצי שנה ואני לא רגיל לכל כך הרבה תרגילים חח

• פותח/ת השרשור
אין עדיפות בפשיטת גו למול דדליפט
ולגבי העבודה - באופן קבוע ("אקרוס")
עשיתי אימון עכשיו
אני לא הצלחתי לעשות 70 קילו סקוואט בלי כאבים אני עליתי מהר כי זה היה קל מידי אבל כאב לי ממש הברכיים
אולי יש את הדברים האלה שקושרים בברכיים?
ואם לא
אז אולי אני צריך בכלל לעזוב את הסקוואט לחמש חודש? בנתיים המכונות לא כאב לי אז זה לפחות משהו שאני יכול לעשות אני ממש מבואס
כי אני ממש התקדמתי אוף כל אימון שלי עשיתי סקוואט תרגיל האהוב עליי רציתי להגיע למשהו מרשים :\
אז מה אפשר לעשות במקום סקוואט? אני בנתיים עשיתי רק פשיטת רגליים
ובשביל התאומים אני עשיתי במקום סמיט מאשין פשוט החזקתי שתיי משקולות ועליתי זה בסדר או לעשות בסמיט מאשין?
ותודה על כל העזרה

צלם את סט העבודה בסקוואט
אולי הטכניקה לא נכונה ומעיבה עוד יותר על ההרגשה
אני הייתי מוותר על סקוואט כמפלט הכי הכי הכי אחרון....

אני טופלתי בראקוטן 8 חודשים 40 מ''ג ביום על 75~ קילו והתאמנתי כמה חודשים כרגיל עד שחטפתי דלקות ברגליים ולכן הפסקתי 5 חודשים עם אימוני רגליים.
מצד שני המשכתי להתאמן כרגיל פעמיים בשבוע אימונים לפלג גוף עליון ולא היו שום כאבים.

הרופא עור בזמנו אמר לי פשוט להתאמן כרגיל כל עוד אין כאב, במידה ויש כאב להפסיק.

ראקוטן תרופה נוראית אבל עושה את העבודה ובמידה ויש לך הרבה פצעים, לא תצטער.

• פותח/ת השרשור
צלם את סט העבודה בסקוואט
אולי הטכניקה לא נכונה ומעיבה עוד יותר על ההרגשה
אני הייתי מוותר על סקוואט כמפלט הכי הכי הכי אחרון....
היי אני אצלם עוד כמה ימים את הטכניקה כי כבר עשיתי אימון רגליים
אני חושב שיש לי טכניקה סבבה כי לימד אותי אושר סופטי לעשות סקוואטים
הבעיה שאפילו בלי סקוואטים (נגיד היום קמתי מהרכבת ישבתי ברצפה מהעומס חח ) אז כשקמתי כאב
אני טופלתי בראקוטן 8 חודשים 40 מ''ג ביום על 75~ קילו והתאמנתי כמה חודשים כרגיל עד שחטפתי דלקות ברגליים ולכן הפסקתי 5 חודשים עם אימוני רגליים.
מצד שני המשכתי להתאמן כרגיל פעמיים בשבוע אימונים לפלג גוף עליון ולא היו שום כאבים.

הרופא עור בזמנו אמר לי פשוט להתאמן כרגיל כל עוד אין כאב, במידה ויש כאב להפסיק.

ראקוטן תרופה נוראית אבל עושה את העבודה ובמידה ויש לך הרבה פצעים, לא תצטער.
אתה הזנחת את הרגליים 5 חודשים בלי רגליים ? לא עשיתי לפחות מכשירים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית