הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ראקוטן

• פותח/ת השרשור Lihex
  • פורסם בתאריך

Lihex

משתמש מתחיל
114
6
נק' מוניטין:
23
114
6
היי לפי האשכול ייעוץ - לינארית בבקשה עזרה אני חושב שאני יודע למה אני לא מתקדם
אני סופר קלוריות אני אוכל מספיק חלבון אני יושן טוב
אבל אני לפני חודש התחלתי ראקוטן
עכשיו אני מרגיש כאבי ברכיים כשאני עושה סקוואטים ואני חושב שזה הבעיה למה אני לא מצליח להתקדם
אני פוחד לדפוק את הברכיים שלי ויש לי עוד חצי שנה עם התרופה
מה עלי לעשות איזה תוכנית? לעשות AB? רגילה?
אני נראלי צריך משהו עם פחות עצימות בבקשה תעזרו לי :(

אני על ראקוטן ( 20 מ''ג ביום) קרוב לשנה והתאמנתי סדיר ואפילו שברתי שיאים כל הזמן הזה בלי כאבים.

באם משך השימוש התרופה מוגבל אזי כדאי לנוח במקביל אליה.
חלאס עם ה'באם' הזה כברר, זו לא מילה אמיתית!!!!

הו, תודה. איך הייתי יכול להמשיך בחיי ללא הידיעה הזו. כל כך הרבה זעם וכעס על שגיאת תחביר, שלא היית יכול להתאפק ולהעיר, רק לי, מבין עוד 10000 חברי פורום שוגים.

איך אוכל להודות לך? קבל שי צנוע - חופשה ללא תשלום על חשבון המערכת. כשתשוב מהתענוגות, אדאג אישית לרסן את ההתנשאות שלך.

שא (סע) ברכה,

הו, תודה. איך הייתי יכול להמשיך בחיי ללא הידיעה הזו. כל כך הרבה זעם וכעס על שגיאת תחביר, שלא היית יכול להתאפק ולהעיר, רק לי, מבין עוד 10000 חברי פורום שוגים.

רק שלא כל חבר בפורום הוא מנהל שחושב שהוא מדבר בשפה גבוהה בזמן שהוא ממציא מילים. וזה באמת מציק בעין בפעם ה-1000. אבל תבחר להתנחם בכך שכולם טועים. אתה יודע מה אומרים על צרת רבים, כן?

איך אוכל להודות לך? קבל שי צנוע - חופשה ללא תשלום על חשבון המערכת. כשתשוב מהתענוגות, אדאג אישית לרסן את ההתנשאות שלך.

אחלה דרך להתמודד עם הטעות שלך. כל כך הרבה כעס, חבל. ועוד אומרים שלטרן אין תופעות לוואי.

שא (סע) ברכה,

משחק מילים מטורף. אפשר גם?

רק שלא כל חבר בפורום הוא מנהל שחושב שהוא מדבר בשפה גבוהה בזמן שהוא ממציא מילים. וזה באמת מציק בעין בפעם ה-1000. אבל תבחר להתנחם בכך שכולם טועים. אתה יודע מה אומרים על צרת רבים, כן?

אחלה דרך להתמודד עם הטעות שלך. כל כך הרבה כעס, חבל. ועוד אומרים שלטרן אין תופעות לוואי.

משחק מילים מטורף. אפשר גם?
אני אקח את דברייך כמחמאה. אחרי הכל אתה מושלם

היי אני אצלם עוד כמה ימים את הטכניקה כי כבר עשיתי אימון רגליים
אני חושב שיש לי טכניקה סבבה כי לימד אותי אושר סופטי לעשות סקוואטים
הבעיה שאפילו בלי סקוואטים (נגיד היום קמתי מהרכבת ישבתי ברצפה מהעומס חח ) אז כשקמתי כאב

אתה הזנחת את הרגליים 5 חודשים בלי רגליים ? לא עשיתי לפחות מכשירים?
כלום, ולא קרה שום דבר.

• פותח/ת השרשור
צלם את סט העבודה בסקוואט
אולי הטכניקה לא נכונה ומעיבה עוד יותר על ההרגשה
אני הייתי מוותר על סקוואט כמפלט הכי הכי הכי אחרון....
היום כנראה אני ינסה לעשות שוב סקוואט
יש לי שאלה באימון A יש תאומים בסמית אפשר להחליף אותו בתרגיל אחר?
ובאימון B יש חתירה בT BAR יש אפשרות להחליף במתח או חתירה עם דאמבלים או משהו אחר כי אצלנו זה משהו אחר כזה

היום כנראה אני ינסה לעשות שוב סקוואט
יש לי שאלה באימון A יש תאומים בסמית אפשר להחליף אותו בתרגיל אחר?
ובאימון B יש חתירה בT BAR יש אפשרות להחליף במתח או חתירה עם דאמבלים או משהו אחר כי אצלנו זה משהו אחר כזה
תאומי בסמית' הייתי ממליץ להחליף בלג פרס. המנח נוח יותר ובטיחותי יותר. טי באר החלף בחתירה פנדליי

• פותח/ת השרשור
תאומי בסמית' הייתי ממליץ להחליף בלג פרס. המנח נוח יותר ובטיחותי יותר. טי באר החלף בחתירה פנדליי
אתה מתכוון לעשות תאומים במכונה של הלג פרס או לעשות את התרגיל רגיל עצמו חח
אוקיי נראלי התכוונת לעשות תאומים
אני עכשיו באימון ונסיתי לעשות סקוואט לפני הצילום התחלתי מוט ריק ושוב התחילו בכאבי ברכיים: / אז נסיתי לעשות 70 והרגשתי מת אז כנראה אני אצטרך לוותר על סקוואט כי אני אפילו לא יכול לעשות עם מוט ריק אני אנסה לעשות עם לג פרס אני מקווה שזה לא יכאב : ( תודה על כל העזרה
עריכה: עשיתי לג פרס ולא כאב לי בכלל!!!
הברכיים בכלל לא מקבלות עומס בתרגיל הזה?
אם עשיתי 100 סקוואט כמה אני אמור ללחוץ לג פרס?

נערך לאחרונה:
תאומים במכונה של הלג פרס

התכוונת לעשות תאומים
אכן, לחיצת תאומים בלג פרס
אני עכשיו באימון ונסיתי לעשות סקוואט לפני הצילום התחלתי מוט ריק ושוב התחילו בכאבי ברכיים: / אז נסיתי לעשות 70 והרגשתי מת אז כנראה אני אצטרך לוותר על סקוואט כי אני אפילו לא יכול לעשות עם מוט ריק אני אנסה לעשות עם לג פרס אני מקווה שזה לא יכאב : ( תודה על כל העזרה
עריכה: עשיתי לג פרס ולא כאב לי בכלל!!!
הברכיים בכלל לא מקבלות עומס בתרגיל הזה?
אם עשיתי 100 סקוואט כמה אני אמור ללחוץ לג פרס?
מצד אחד טוב שלפחות בלג פרס לא כואב, מצד שני אני עדיין מחכה לסרטון טכניקה סקוואט, כדי לשלול ב-100 אחוז שזה שהכאב לא נובע מטכניקה

• פותח/ת השרשור
אכן, לחיצת תאומים בלג פרס
מצד אחד טוב שלפחות בלג פרס לא כואב, מצד שני אני עדיין מחכה לסרטון טכניקה סקוואט, כדי לשלול ב-100 אחוז שזה שהכאב לא נובע מטכניקה
היי! אוקיי אז נסיתי לעשות סקוואט סט אחד הברכיים כאבו אבל לא כמו מקודם

ביקשתי ממישהו לצלם לא יודע כמה הוא צילם טוב חח אם אפשר אתה יכול לענות לי על כמה שאלות
כמה זמן אני צריך לנוח בין סטים בתכנית או בין תרגילים
ודבר שני אני צריך לעלות משקל בכל תרגיל כל שבוע? או כל אימון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית