הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מצליח full squat

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
אני מבולבל קצת בנוגע לעניין הסקוואט,
אני מבצע תנועה של יריד ל90 מעלות, ורואה המון שמבצעים כמוני,
אבל אני רואה הרבה שמבצעים נורא ass to grass
אני פיזית לא מצליח לרדת עם התחת כל כך נמוך,
אני פשוט נעצר קצת יותר נמוך מ90,

זה אומר שהתנועה שלי לא מספיק טובה?
עדיף לי לעשות ריסט עכשיו ולהתחיל להילחם ללמוד ass to grass או שזה בסדר 90 מעלות?

• פותח/ת השרשור

הוא מדבר על זה פה תראה הכל

נסיתי את השיטה שלו עם המשקולת בעקב לעזר בגלל שאני ״עף״ קדימה בפול פוזישן
וזה פשוט מדהים, אבל הבעיה שאני מפחד להיוצ לוי במשקולות עכשיו .. כמה כבר מתיחות יעזרו לי עם העקב שלי קטן כמו שהוא אומר

נסיתי את השיטה שלו עם המשקולת בעקב לעזר בגלל שאני ״עף״ קדימה בפול פוזישן
וזה פשוט מדהים, אבל הבעיה שאני מפחד להיוצ לוי במשקולות עכשיו .. כמה כבר מתיחות יעזרו לי עם העקב שלי קטן כמו שהוא אומר
תעלה סרטון ואראה במה מדובר

• פותח/ת השרשור
תעלה סרטון ואראה במה מדובר

אני מטעין את המצלמה בדיוק,
סרטון של איך אני מבצע סקוואט בלי המשקולות על הרצפה כאלו כן?

כי לפי מה שהוא אומר הבעיה באה מהעקב,
השאלה שלי הייתה היא האם אני עכשיו אצטרך כל הזמן לבצע סקוואט עם משקולות על הרצפה או שלאט לאט זה מסתדר בסוף, לפי הטענה שלו זה קורה שהעקב לא גמיש מספיק או שהעקב קטן מידי בשביל התנועה,
אני לא מרגיש שאני לא מספיק גמיש אז השאלה שלי אם אני יהיה תלוי במשקולות עצ הקרקע שתומכות בעקב עכשיו לנצח בשביל להשיג תנועה מלאה

אני מטעין את המצלמה בדיוק,
סרטון של איך אני מבצע סקוואט בלי המשקולות על הרצפה כאלו כן?

כי לפי מה שהוא אומר הבעיה באה מהעקב,
השאלה שלי הייתה היא האם אני עכשיו אצטרך כל הזמן לבצע סקוואט עם משקולות על הרצפה או שלאט לאט זה מסתדר בסוף, לפי הטענה שלו זה קורה שהעקב לא גמיש מספיק או שהעקב קטן מידי בשביל התנועה,
אני לא מרגיש שאני לא מספיק גמיש אז השאלה שלי אם אני יהיה תלוי במשקולות עצ הקרקע שתומכות בעקב עכשיו לנצח בשביל להשיג תנועה מלאה
תעבוד בנוסף על גמישות עקב, כי לא משנה מה זה יעזור לך
ולשים את המשקולות מאחורה פשוט עוזר קצת עם המכניקה, זה גם מה שנעלי הרמת משקולות עושות, יש להן עקב מוגבה
בכל מקרה , כל עוד אתה יורד עד מצב שאתה שובר מקביל אז אתה לא חייב לרדת יותר, למרות שאני כן מאמין שאם אפשר כדאי לנסות לרדת כמה שיותר

כל עוד אתה שובר מקביל אין לך סיבה לחשוש, אם אתה מתעקש לרדת כמה שיותר עמוק (שזה טוב) אז פשוט תעבוד על זה לאט לאט תשפר את הגמישות שלך בקרסול וכו', אתה לא חייב לעשות ATG, אני אישית פעם עשיתי והרבה פעמים איבדתי לחץ תוך בטני שזה גרם לי לבאט ווינק, יש אנשים שפשוט לא בנויים לATG כנראה.

אין דבר כזה full Squat.

יש או Squat או לא-Squat.

אם ירדת מתחת למקביל = squat.
אם הגעת/לא הגעת למקביל ≠ squat.

זו כל התורה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית