הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סיום תכנית SS

motigoor8

משתמש מתחיל
52
1
נק' מוניטין:
4
52
1
שבת שלום חברים,
סיימתי השבוע תכנית SS שהתחלתי לפני 4 חודשים.

משקל בתחילת התכנית- 71 ק"ג בסוף התכנית- 84 ק"ג

משקלי עבודה:
*סקוואט-140 ק"ג
דדליפט-135 ק"ג
בנץ'-85
מיליטרי-62.5

אני רק אציין שאני בן 27.

בקיצור, אני מעוניין להתחיל תכנית נפח(AB) ולהמשיך מסה עוד כמה חודשים ואז לעבור לחיטוב.
אשמח לקבל המלצות לתכנית AB טובה למסה ובכלל טיפים להמשך.

תודה מראש 😃

התחלת טוב אל תהרוס עכשיו, לפני הAB תבצע fbw מבוססת מורכבים+נפח משלים קל, עם התקדמות במישקלים כל שבוע שבועיים.
ואז תעבור לAB.

• פותח/ת השרשור
התחלת טוב אל תהרוס עכשיו, לפני הAB תבצע fbw מבוססת מורכבים+נפח משלים קל, עם התקדמות במישקלים כל שבוע שבועיים.
ואז תעבור לAB.

מה זאת אומרת נפח משלים קל?
ולמה לעשות את זה במקום להתחיל AB שכמובן גם בו יהיו תרגילים מורכבים.

כי ההתקדמות בנפח צריכה להיות מותאמת לרמת המתאמן, המטרה שלך כמו של כל מתאמן היא להתקדם במשקלי העבודה בתרגילים המורכבים בצורה כמה שיותר יעילה, ויותר מידי נפח יכול להזיק להתקדמות ואף לעצור אותה.
לכן מתקדמים בנפח בהדרגה ומוסיפים נפח רק כאשר נתקעים בהתקדמות(בהנחה שאוכלים מתאוששים ועושים הכל נכון).

נפח משלים קל הכוונה לתרגילי עזר, אך לא ברמה שתפריע לך להתאושש ולהתקדם בתרגילים המרכזיים.

• פותח/ת השרשור
כי ההתקדמות בנפח צריכה להיות מותאמת לרמת המתאמן, המטרה שלך כמו של כל מתאמן היא להתקדם במשקלי העבודה בתרגילים המורכבים בצורה כמה שיותר יעילה, ויותר מידי נפח יכול להזיק להתקדמות ואף לעצור אותה.
לכן מתקדמים בנפח בהדרגה ומוסיפים נפח רק כאשר נתקעים בהתקדמות(בהנחה שאוכלים מתאוששים ועושים הכל נכון).

נפח משלים קל הכוונה לתרגילי עזר, אך לא ברמה שתפריע לך להתאושש ולהתקדם בתרגילים המרכזיים.

כן אבל אני פחות מחפש כרגע להמשיך להתקדם במשקלי העבודה אחי. בשביל זה עשיתי SS. מה שאני מחפש בשלב הזה זה להתחיל לפתח את הגוף.
ונגיד אני מתחיל FBW כמו שאתה ממליץ. לכמה זמן לעשות את זה? מתי אני אמור לעבור לAB ?

כן אבל אני פחות מחפש כרגע להמשיך להתקדם במשקלי העבודה אחי. בשביל זה עשיתי SS. מה שאני מחפש בשלב הזה זה להתחיל לפתח את הגוף.
ונגיד אני מתחיל FBW כמו שאתה ממליץ. לכמה זמן לעשות את זה? מתי אני אמור לעבור לAB ?

אין באמת דבר כזה יותר להמקד בלפתח גוף, בישביל לפתח גוף צריך לתת לגוף יותר גירוי בהדרגה ואצל מתאמן טבעי לפחות הדרך הכי טובה זה להתקדם במישקלי עבודה.
לאחר שתמצה את ההתקדמות בתוכנית fbw יהיה כדאי לך לעבור לתוכנית אחרת.

• פותח/ת השרשור
אין באמת דבר כזה יותר להמקד בלפתח גוף, בישביל לפתח גוף צריך לתת לגוף יותר גירוי בהדרגה ואצל מתאמן טבעי לפחות הדרך הכי טובה זה להתקדם במישקלי עבודה.
לאחר שתמצה את ההתקדמות בתוכנית fbw יהיה כדאי לך לעבור לתוכנית אחרת.

הבנתי,
אתה יכול אולי להפנות אותי לאיזה תכנית FBW? לתת קישור אם אפשר..

הקפצה.

אשמח לעוד תגובות והמלצות.

ואז תעבור לAB.
למה שFBW תהיה יותר טובה מAB? למה אם הוא יעשה AB הוא יהרוס את התוצאות שלו?

לפותח הפוסט, הגעת למשקלים יפים בSS. אני יכול להמליץ לך על תוכנית AB בסגנון זאת שנמצאת אצלי בחתימה, אבל במצב שלך הייתי הולך על סבב טקסס מת'וד והמשך עליה במסה ואז לחטב ורק אחר כך לעבור לתוכנית פיצולים אם תרצה.

לפותח הפוסט, הגעת למשקלים יפים בSS. אני יכול להמליץ לך על תוכנית AB בסגנון זאת שנמצאת אצלי בחתימה, אבל במצב שלך הייתי הולך על סבב טקסס מת'וד והמשך עליה במסה ואז לחטב ורק אחר כך לעבור לתוכנית פיצולים אם תרצה.

הייתי מעט קיצוני מידי, היא לא יהרוס אבל הוא עדיין במצב שבוא הוא יכול להתקדם מעולה בלי נפח מיותר זאת הייתה הכוונה שלי.

הייתי מעט קיצוני מידי, היא לא יהרוס אבל הוא עדיין במצב שבוא הוא יכול להתקדם מעולה בלי נפח מיותר זאת הייתה הכוונה שלי.
זה שאתה מפצל לא אומר שאתה מוסיף נפח. אפשר לפצל בלי להוסיף נפח. זה תלוי איך התוכנית שלך נראת בסוף.

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד על המשקלים.

תודה אחי!

אתה יכול אולי להסביר לי למה עדיף לי ללכת לכיוון הזה במקום ישר להתחיל בAB מסה? הרי בניתי לעצמי את הבסיס שרציתי ובתאכלס הגעתי לשלב שבו אני רוצה להתחיל לפתח את הגוף.

אתה יכול אולי להסביר לי למה עדיף לי ללכת לכיוון הזה במקום ישר להתחיל בAB מסה? הרי בניתי לעצמי את הבסיס שרציתי ובתאכלס הגעתי לשלב שבו אני רוצה להתחיל לפתח את הגוף.
אם בא לך לפתח גוף אז בבקשה. חשבתי שתרצה לנצל עוד קצת את הפוטנציאל שלך ולהוסיף עוד למשקלי העבודה אבל זה לא הכרחי למטרה שלך.

• פותח/ת השרשור
אם בא לך לפתח גוף אז בבקשה. חשבתי שתרצה לנצל עוד קצת את הפוטנציאל שלך ולהוסיף עוד למשקלי העבודה אבל זה לא הכרחי למטרה שלך.

אוקיי, אז אתה אומר שהתכנית AB שבחתימה שלך טובה למטרה שלי?

אוקיי, אז אתה אומר שהתכנית AB שבחתימה שלך טובה למטרה שלי?
היא מאוד כללית. אני ממליץ להשתמש בה בתור מודל לתוכנית ולשנות מה שתחליט לנכון בהתאם להיכרות שלך עם הגוף שלך ובהתאם להאם תרצה להתאמן 3 או 4 פעמים בשבוע. אם תרצה להתאמן 3 פעמים בשבוע אני אמליץ על הfbw המפוצלת מהחתימה שלי.

• פותח/ת השרשור
היא מאוד כללית. אני ממליץ להשתמש בה בתור מודל לתוכנית ולשנות מה שתחליט לנכון בהתאם להיכרות שלך עם הגוף שלך ובהתאם להאם תרצה להתאמן 3 או 4 פעמים בשבוע. אם תרצה להתאמן 3 פעמים בשבוע אני אמליץ על הfbw המפוצלת מהחתימה שלי.

הבנתי אחי, אני מעוניין להתאמן 4 פעמים בשבוע אז אני כנראה אלך על הAB ואשנה אותה מעט.
תודה רבה עזרת לי מאוד!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית