הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות על תזונה

• פותח/ת השרשור Maors
  • פורסם בתאריך

Maors

משתמש מתחיל
215
4
נק' מוניטין:
4
215
4
גיל 17
גובה 1.73
משקל 64
אני עושה מסה
ויש לי מספר שאלות
1. שומנים אוכלים תמיד לפני אימון? כמו טחינה שקדים אגוזים חמאת בוטנים וכל זה
2. קניתי גוגי ברי וראיתי שהוא מאוד מומלץ כמה אני צריך לאכול ביום?
3. אני מכין לעצמי שייקים עם חלב וקראתי שחלק אומרים שחלב לא טוב וכו... זה נכון? ואם זה נכון יש חלב אחר שהוא בסדר?

נערך לאחרונה:
1. האמת שאני לא יודע, אני מחלק את זה לא לפני אימון ולא אחרי, כלומר, אם אני מתאמן בצהריים אני לוקח בבוקר ובערב במרווחי זמן של שעתיים שלוש ולא מיד לפני או מיד אחרי אימון. ממליץ על שמן זית, אגוזי מלך וטחינה גולמית משומשום מלא.
2. לא מכיר את הערכים התזונתיים שלו.
3. אני אישית מנסה להמנע ככל האפשר ממוצריים חלביים למרות שאני כן צורך לפעמים, עדיף מים לדעתי (אישי לגמרי).

גיל 17
גובה 1.73
משקל 64
אני עושה מסה
ויש לי מספר שאלות
1. שומנים אוכלים תמיד לפני אימון? כמו טחינה שקדים אגוזים חמאת בוטנים וכל זה
2. קניתי גוגי ברי וראיתי שהוא מאוד מומלץ כמה אני צריך לאכול ביום?
3. אני מכין לעצמי שייקים עם חלב וקראתי שחלק אומרים שחלב לא טוב וכו... זה נכון? ואם זה נכון יש חלב אחר שהוא בסדר?

1. זה לא משנה תאכל (גם לא זכור לי שיש העדפה מסויימת לאכול שומנים לפני אימון) , העיקר שתגיע בסוף יום לערכים הסופיים.
2. לא מכיר.
3. שטויות, אין בעיה עם חלב ומוצריו. כל עוד זה נכנס לך בתפריט- הכל בסדר.
תוכל לקרוא כאן על החלב : https://www.kilogram.co.il/5180/האינסולין-שם-רע-ללא-הצדקה-חלק-ג/

1. כמו שאמרו לך, לא ממש משנה מתי, מה שבעיקר חשוב זה הסך היומי שלך, ואם זה עונה על התפריט שלך.
2. 20-25 גרם = למנת פרי
3. חלב זה אחלה כל עוד זה מתאים לערכים שלך ואם אין לך רגישות לחלב.

Back
למעלה תחתית