שלום לכולם
התחלתי את תכנית הss לפני שבוע, ממש התחברתי לתכנית ונהנתי מהלמידה של התרגילים וההתקדמות המהירה.
לצערי אני בצבא ויותר לצערי עברתי לבסיס עם תנאים פחות טובים במכון:
1.אין סטנד נורמלי לסקוואט הוא נמוך ב40 סמ בערך מהסטנד הרגיל.
2.הספה של הבנצ' פרס היא רק בשיפוע חיובי.
3.יש את המכונה עם המוט שמחובר למסילה לבנצ פרס וסקואט אבל נראה לי שזה מאבד את כל הפואנטה של מוט חופשי.
4.ובנוסף אני בחיל הים ומפליג כל שבוע ובכלי יש לנו כמה משקולות חופשיות ספה ומתח.
אז כמו שאתם רואים אני דיי מוגבל באמצעים, אבל יש לי מוטיבציה גבוהה להשקיע למרות כל הקשיים בצבא לחייל לוחם.
חשוב לי לציין שהמטרה שלי היא כמובן לעלות מסה,
הגובה שלי הוא 1.84, שוקל 77 קג.
לכן רציתי להתייעץ איתכם לגבי תכנית אימונים, אולי לשנות אותה לגמרי ולהפוך אותה לתכנית שמבוססת על משקל גוף, בקיצור אני חייב פה יכולות אילתור של אנשים עם ניסיון כדי שאני אדע שאני עושה את הדבר הנכון ביותר.
אשמח לתשובות ענייניות ורציניות.
תודה רבה!
התחלתי את תכנית הss לפני שבוע, ממש התחברתי לתכנית ונהנתי מהלמידה של התרגילים וההתקדמות המהירה.
לצערי אני בצבא ויותר לצערי עברתי לבסיס עם תנאים פחות טובים במכון:
1.אין סטנד נורמלי לסקוואט הוא נמוך ב40 סמ בערך מהסטנד הרגיל.
2.הספה של הבנצ' פרס היא רק בשיפוע חיובי.
3.יש את המכונה עם המוט שמחובר למסילה לבנצ פרס וסקואט אבל נראה לי שזה מאבד את כל הפואנטה של מוט חופשי.
4.ובנוסף אני בחיל הים ומפליג כל שבוע ובכלי יש לנו כמה משקולות חופשיות ספה ומתח.
אז כמו שאתם רואים אני דיי מוגבל באמצעים, אבל יש לי מוטיבציה גבוהה להשקיע למרות כל הקשיים בצבא לחייל לוחם.
חשוב לי לציין שהמטרה שלי היא כמובן לעלות מסה,
הגובה שלי הוא 1.84, שוקל 77 קג.
לכן רציתי להתייעץ איתכם לגבי תכנית אימונים, אולי לשנות אותה לגמרי ולהפוך אותה לתכנית שמבוססת על משקל גוף, בקיצור אני חייב פה יכולות אילתור של אנשים עם ניסיון כדי שאני אדע שאני עושה את הדבר הנכון ביותר.
אשמח לתשובות ענייניות ורציניות.
תודה רבה!