הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התאמת תכנית ה-ss

bar199950

משתמש מתחיל
68
1
נק' מוניטין:
1
68
1
שלום לכולם

התחלתי את תכנית הss לפני שבוע, ממש התחברתי לתכנית ונהנתי מהלמידה של התרגילים וההתקדמות המהירה.

לצערי אני בצבא ויותר לצערי עברתי לבסיס עם תנאים פחות טובים במכון:

1.אין סטנד נורמלי לסקוואט הוא נמוך ב40 סמ בערך מהסטנד הרגיל.
2.הספה של הבנצ' פרס היא רק בשיפוע חיובי.
3.יש את המכונה עם המוט שמחובר למסילה לבנצ פרס וסקואט אבל נראה לי שזה מאבד את כל הפואנטה של מוט חופשי.
4.ובנוסף אני בחיל הים ומפליג כל שבוע ובכלי יש לנו כמה משקולות חופשיות ספה ומתח.

אז כמו שאתם רואים אני דיי מוגבל באמצעים, אבל יש לי מוטיבציה גבוהה להשקיע למרות כל הקשיים בצבא לחייל לוחם.

חשוב לי לציין שהמטרה שלי היא כמובן לעלות מסה,
הגובה שלי הוא 1.84, שוקל 77 קג.

לכן רציתי להתייעץ איתכם לגבי תכנית אימונים, אולי לשנות אותה לגמרי ולהפוך אותה לתכנית שמבוססת על משקל גוף, בקיצור אני חייב פה יכולות אילתור של אנשים עם ניסיון כדי שאני אדע שאני עושה את הדבר הנכון ביותר.

אשמח לתשובות ענייניות ורציניות.

תודה רבה!

אם תשנה את התוכנית ותקרא לזה SS זה לא יהפוך אותה לSS, לדעתי אתה יכול לעשות FBW עם דגש על תרגילי בסיס בעצימות גבוהה, מה שהציוד מאפשר ותבקש שידרוג בחדר כושר אם יש אפשרות כזאת או תדבר עם מישהו שאחראי, בכל מקרה לדעתי אין לך ברירה אלא לדחות את הSS לבנתיים ולעשות FBW

עריכה:
זה לא אומר ש FBW זה חרא וזה לא יקדם אותך פשוט כרגע אין לך מספיק ציוד לעשות SS, גם בFBW עם תזונה,שינה ותוכנית טובה אפשר להגיע לתוצאות טובות

• פותח/ת השרשור
אם תשנה את התוכנית ותקרא לזה SS זה לא יהפוך אותה לSS, לדעתי אתה יכול לעשות FBW עם דגש על תרגילי בסיס בעצימות גבוהה, מה שהציוד מאפשר ותבקש שידרוג בחדר כושר אם יש אפשרות כזאת או תדבר עם מישהו שאחראי, בכל מקרה לדעתי אין לך ברירה אלא לדחות את הSS לבנתיים ולעשות FBW

עריכה:
זה לא אומר ש FBW זה חרא וזה לא יקדם אותך פשוט כרגע אין לך מספיק ציוד לעשות SS, גם בFBW עם תזונה,שינה ותוכנית טובה אפשר להגיע לתוצאות טובות

קראתי קצת על התכנית הבעיה העיקרית היא שאני לא יכול לעשות תרגילים מורכבים עם מוט כי פשוט אין לי את האמצעים השאלה שלי אם אני יכול לעשות תרגילים מורכבים עם משקולות חופשיות?

לחיצת חזה אפשרי עם משקולות חופשיות לדוגמא..

קראתי קצת על התכנית הבעיה העיקרית היא שאני לא יכול לעשות תרגילים מורכבים עם מוט כי פשוט אין לי את האמצעים השאלה שלי אם אני יכול לעשות תרגילים מורכבים עם משקולות חופשיות?

לחיצת חזה אפשרי עם משקולות חופשיות לדוגמא..
שמע עקרונית אתה יכול לעשות גם דדליפט עם דאמבלים וסקוואט עם דאמבלים, השאלה אם זה כלכך נוח ואם בכלל יש לך דאמבלים כלכך כבדים? אני לא ניסיתי באופן אישי אבל אני כמעט בטוח שזה לא אפשרי לעשות דדליפט וסקוואט כבדים עם דאמבלים זה פשוט לא נשמע אפשרי, אתה יכול לעשות מתח, פרס, בנץ', מקבילים אם יש לך אפשרות ולא ציינת או שתוכל לאלתר יעזור גם, אתה יכול גם לעשות לאנצ'ים לרגליים זה עוד רעיון אבל בנתיים סקוואט ודדליפט לא נשמע לי ריאלי

• פותח/ת השרשור
שמע עקרונית אתה יכול לעשות גם דדליפט עם דאמבלים וסקוואט עם דאמבלים, השאלה אם זה כלכך נוח ואם בכלל יש לך דאמבלים כלכך כבדים? אני לא ניסיתי באופן אישי אבל אני כמעט בטוח שזה לא אפשרי לעשות דדליפט וסקוואט כבדים עם דאמבלים זה פשוט לא נשמע אפשרי, אתה יכול לעשות מתח, פרס, בנץ', מקבילים אם יש לך אפשרות ולא ציינת או שתוכל לאלתר יעזור גם, אתה יכול גם לעשות לאנצ'ים לרגליים זה עוד רעיון אבל בנתיים סקוואט ודדליפט לא נשמע לי ריאלי

הבנתי אותך אז בגדול עקרון האילתור הוא שינחה אותי אבל אני ממש מקווה שזה יפתח אותי ויספיק לגרות מספיק את הגוף שלי לעלייה במסה, בתזונה אני מקפיד בזה אין ספק..

בקיצור הצבא קצת מבאס אבל לא נורא ניתן הכל בתכניות טיפה מאולתרות ויהיה טוב זה בטוח!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית