הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כלוב זול שמצאתי

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בנוגע לקניית כלוב משקולות.
אני מעוניין לקנות כלוב לבית, חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שהמחירים נעים בין 2500-4000, חוץ מכלוב אחד שמצאתי במחיר 1850 ש"ח(אומנם אחרי הנחה), ורציתי לדעת איך הוא ואם הוא סבבה או שיש פה איזה קאץ' שבגללו המחיר זול יחסית..

זה הכלוב: BODY MAKER כלוב משקולות חופשי claysport

תודה !

נערך לאחרונה:
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בנוגע לקניית כלוב משקולות.
אני מעוניין לקנות כלוב לבית, חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שהמחירים נעים בין 2500-4000, חוץ מכלוב אחד שמצאתי במחיר 1850 ש"ח(אומנם אחרי הנחה), ורציתי לדעת איך הוא ואם הוא סבבה או שיש פה איזה קאץ' שבגללו המחיר זול יחסית..

זה הכלוב: BODY MAKER כלוב משקולות חופשי claysport

תודה !
לא יודע איזה כלובים אחרים ראיתה אבל שים לב שאין מקום בצדדים של הכלוב לשים פלטות. אישית לפי דעתי זה מאוד נוח וחוסך המון מקום.

• פותח/ת השרשור
לא יודע איזה כלובים אחרים ראיתה אבל שים לב שאין מקום בצדדים של הכלוב לשים פלטות. אישית לפי דעתי זה מאוד נוח וחוסך המון מקום.
האמת שיש לי איזה מתקן צלחות טוב שאני שם עליו את הצלחות אז מהבחינה הזאת לא קריטי לי.. אבל חוץ מזה הוא נראה בסדר?

• פותח/ת השרשור
השאלה היא אם אפשר להפיל עליו את ה250 האלה ובגלל זה הם כתבו את זה או שניתן להניח עליו עד 250.
אני יבדוק את העניין של המשקל המקסימאלי, למרות ש250 קילו בסקוואט אני לא רואה את עצמי מגיע לאיזור בשנה שנתיים הקרובות אם בכלל..
מה לגבי אורך ורוחב? נדמה לי או שהוא קצת קטן מאחרים?

אני יבדוק את העניין של המשקל המקסימאלי, למרות ש250 קילו בסקוואט אני לא רואה את עצמי מגיע לאיזור בשנה שנתיים הקרובות אם בכלל..
מה לגבי אורך ורוחב? נדמה לי או שהוא קצת קטן מאחרים?
תריץ חיפוש ותרשום פה, גם אני מעוניין.

בוא אני אחדש לך, יש גם מכונים שלא יקחו כלוב בכלל.
כן, זה ברור. השאלה אם עדיף להם להסתכן עם כלוב של 1800 שקל, שיכול לקרות לו משהו, מאשר לא להביא בכלל. או שאולי זה כלוב מעולה, מה אומר זה שיש לו כזה במכון ?
@shotland

ישלי תקציב של עד 2200 עם אפשרות ל-2400 ואני לא מצליח למצוא משהו איכותי
שכתבתי רק שכחתי א' התכוונתי לראק, ראק נחמד עם מוטות ביטחון. כמובן שעדיף כלוב סגור אבל זה רק אם תתלבש על זה חזק ותמצא ביד 2, יכול לקחת חודשים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית