הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות דם

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
עשיתי פעמיים בדיקות דם
פעם ראשונה הרבה דברים יצאו גבוהים
פעם שנייה כבר חלק התאזנו אבל עדיין יש 3 גבוהיים
alk. phosphatase
ggt
gpt
בבדיקה הראשונה היו עוד כמה גבוהיים
עכשיו הרופאה ביקשה שאני יביא לה את המולטי ויטמין שלי לראות עם זה משהו שם שעושה לי את זה...
זה קשור בכלל?
למה אני לא סומך על הרופא הזה עם כל מה שקרה.....
השאלה שלי היא עם זה קשור לויטמינים?

לא חושב שיש קשר בין תפקודי כבד גבוהים לבין מולטי ויטמין...

אילו תוספים אתה לוקח? ומה הערכים שהתקבלו בשתי הבדיקות?

• פותח/ת השרשור
אני לוקח מולטי של AST
ויטמין סי
אומגה 3
וקפאין
והתוצאות של הבדיקה הראשונה כתובים באשכול שפתחתי בשם עיכול

• פותח/ת השרשור
בדיקה ראשונה אמרו לי צום של 8 שעות
ובדיקה שניה אמרו לי שלא צריך צום

כמה זמן אחרי אימון עשית את הבדיקות? היה לי פעם גם מקרה כזה, כמה ימי מנוחה לפני הבדיקות סידרו הכל.

כמה זמן אחרי אימון עשית את הבדיקות? היה לי פעם גם מקרה כזה, כמה ימי מנוחה לפני הבדיקות סידרו הכל.
קרה לי המון פעמים, עד שהצבתי כלל שאני עושה בדיקות דם רק בשבוע נטראלי (שבוע שהוא גם ללא אימונים, יוצא לערך כל 4 חודשים)

אולי, אני לא רופא ולא מבין בזה, אבל היו לי עליות באותם הערכים בבדיקה שעשיתי יום אחרי אימון כבד והכל היה בטווח נורמלי בבדיקה שעשיתי אחרי כמה ימי מנוחה.

אולי, אני לא רופא ולא מבין בזה, אבל היו לי עליות באותם הערכים בבדיקה שעשיתי יום אחרי אימון כבד והכל היה בטווח נורמלי בבדיקה שעשיתי אחרי כמה ימי מנוחה.
קרא לי בדיוק אותו דבר, עשיתי בדיקת דם והערכים של טסטוסטרון ותפקודי כבד וכלייה יצאו גבוהים) הרופא חשב שאני לוקח סטרואידים או משהו ושלח אותי לרופא ספורט , והוא קבע שאני לא כשיר לאימונים ושלח אותי לעשות אקו לב, אקו כליות, בדיקת לחץ דם 24 שעות ביממה
אני כמובן לא הקשבתי.. נחתי שלושה ימים עשיתי בדיקות דם חוזרות והכל יצא תקין כנ"ל (תפקודי כבד וכלייה)הלחץ דם ירד מ151 על 72 ל123 על 57.. הרופא המטומטם חשב שזייפתי את הבדיקות 👏👏

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית