הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימון לצבא

• פותח/ת השרשור Nmalca
  • פורסם בתאריך

Nmalca

משתמש מתחיל
18
2
נק' מוניטין:
29
18
2
מה קורהאנשים?
נתונים: גיל 21 גובה 172 משקל 65.4
אני מתאמן 6 וחצי חודשים
צירפתי את התוכנית שאני עובד איתה כבר חודש וחצי..
ויש לי בעיה אחת קטנה אני בצבא ועושה חמשושים, את האימונים אני עושה בחד"כ בבסיס
אני מצליח להכניס רק 2 אימונים בשבוע כאשר ההמלצה לגבי התוכנית הנ"ל 3-4
בגלל שביום חמישי אני כבר נוסע לבית והתוכנית דורשת ימי מנוחה..
אני ממש מנסה למצא איזה פירצה שאוכל לעשות לפחות 3 אימונים ושלא יפגע לי במנוחה אבל אין לי רעיונות.
צריך את עזרתכם בבקשה

upload_2016-9-10_20-39-38.png

קבצים מצורפים

• upload_2016-9-10_20-38-43.png
    upload_2016-9-10_20-38-43.png
    KB 18.5 · צפיות: 160
אני עשיתי מנוי בחדר כושר ואם צריך 4 פעמים אז מתאמן ראשון שני ורביעי בבסיס וחמישי בבית או שני שלישי בבסיס וחמישי שישי בבית. אתה תוכל לעשות מנוי בזול כי תהיה לך הנחה של חייל, זה שווה את זה אם האימונים באמת חשובים לך.

או שבאמת תתמקח איתם על בסיס של מנוי רק ליום/יומיים בשבוע-ותבוא בהם פשוט. תוסיף את זה שאתה חייל ושחק על זה קצת,ותעבור בין כמה מכונים וחפש. ביותר מ100₪ לחודש לא שווה לך לדעתי.
אופציה שנייה זה לשלב, אתה עדין(לפי המשקל גוף שלך לפחות) כנראה לא מרים יותר מידי, קנה טבעות מebay ב130₪, צא כל סופש לאימון ברחוב , עם קצת מחקר תמצא לא מעט אלטרנטיבות והגיוון לדעתי זה גם יתרון. לדוגמה- סקוואט/לאנצים באיזה סוג של סופר סט, מתח עם תיק ומשקל(גב),מקבילים על טבעות(חזה),תרגיל כתפיים טבעות, שכיבות סמיכה יהלום וכפיפות מרפקים בטבעות. בוודאות עדיף מלא להתאמן בסופש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית