הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ציט וחזרה לשיגרה

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
אתמול לאחר 5-6ימים דלי פחמימה עשיתי ציט מטורף בערב במקום העמסה על וכמובן זה כלל הרבה פחמימה וגאנק.
במידה והיום אחזור לתפריט הרגיל של ואף אגדיל את הגירעון מעט יותר זה יהיה נאמר "פיצוי הולם" על אתמול?
בה משך לנושא,נתקלתי בפורטל במאמר המתאר כיצד גם שלוש ימים של "אכילה מופרזת"ש לא יביאו לעליה בשומן לאחר תקופת דיאטה. . שאלתי היא האם בכל זאת,העמסה מלוכלכת יכולה להביא לעליה בשומן הגוף ולא רק נוזלים?
@Daniel Barack ,

• פותח/ת השרשור
לא
פשוט חזור לתפריט המתכונן כרגיל

אוקי שאלת המשך:נוסע לחול לכמה ימים ובטח אחזור עם כמה ק"ג עודפים עליי וכשאחזור ארצה להשיל אותם,לחזור ולהתייצב על המשקל בו נסעתי ומשם לצאת לנייטרלי...
האם תפריט ובו 100ג' פחמימה,גירעון יחסית קטן של 300ק ומשם להעלות לנייטרלי כעבור שבועיים בערך יספיק או שמא להגדיל גירעון וללהקטין פחמימה?

אתה לא בהכרח תחזור מחול עם כמה קג עלייך אלא אם תאכל שם כל יום כל היום.
לעלות במישקל זה לא כזה פשוט זה קשה כמעט כמו לרדת במשקל.

וגם אם כן חזור לתפריט החיטוב שביצעת עד כה מקסימום תוסיף יותר אירובי.

וסע לחול לכמה ימים ובטח אחזור עם כמה ק"ג עודפים עליי
זה מאוד סביר שלא יקרה.. במיוחד אם מדובר בכמה ימים.
אלא אם באמת תחיה שם על גאנ'ק ותצרוך סביב ה 5000 קלוריות.. אחרת הרוב סביר להניח יהיו נוזלים ואם שומן קצת לא משהו שלא תוכל להוריד בשבועיים שלאחר מכן בקלות בהמשך חיטוב רגיל.

אילו רק היית צודק......
זה בגדול משתנה מאדם לאדם כיוון שכל אחד והמטאבוליזם שלו 😃

זה בעיקר קשור לאורח החיים של האדם, אדם שסיגל לעצמו אורח חיים בריא ויודע לאכול יתקשה לעלות במישקל כי הוא יעשה זאת בדרך הנכונה.
אדם עם אורח חיים לא בריא יעלה בקלות מצריכת גאנק ושטויות.
אבל גם המטבוליזם משחק תפקיד.

אדם שסיגל לעצמו אורח חיים בריא ויודע לאכול יתקשה לעלות במישקל
תגדיר אורח חיים בריא.
אני אישית הגעתי כמעט ל 30 א.ש בעודי מתאמן באופן שיגרתי ושוקל כל דבר שאוכל. (לא מבוסס על ג'אנק)
בעוד הפלוס הקלורי עלה ל 700-800, הגעתי למצב שאני לא ממליץ לאף אחד להגיע אליו.
(למזלי זה כבר עבר)

תגדיר אורח חיים בריא.
אני אישית הגעתי כמעט ל 30 א.ש בעודי מתאמן באופן שיגרתי ושוקל כל דבר שאוכל. (לא מבוסס על ג'אנק)
בעוד הפלוס הקלורי עלה ל 700-800, הגעתי למצב שאני לא ממליץ לאף אחד להגיע אליו.
(למזלי זה כבר עבר)
הכוונה שלי היא פשוט שקל לעלות במישקל כשהעלייה מתבססת על גאנק ממתקים אוריאו וחלב בקיצור.
וקשה יותר כזה מתבסס על אורז וחזה עוף.

הכוונה שלי היא פשוט שקל לעלות במישקל כשהעלייה מתבססת על גאנק ממתקים אוריאו וחלב בקיצור.
אני לא חושב שזה משהו חד משמעי.
כמובן שהתבססות על ג'אנק תוביל לתהליכים מטאבולים מסויימים שיהיו לרעה וישפיעו בצורה אחרת על השמנה אבל בגדול אצלי זה לא היה מג'אנק.

הכל עניין של גנטיקה + פלוס קלורי לדעתי.

• פותח/ת השרשור
בתגובה לנ"ל,אני בדיאטת דלת פחמימה כחודשיים ואם בהעמסה אני לא מצליח להתאפק אז בוודאי שבחול יהיה פורקן אבסולוטי. . לפחות ביום יומים הראשונים,ההשתוקקות בעיקר למתוק מתגברת עליי אז בטוח שאעלה במשקל פשוט כשאשוב השאיפה שלי היא לחזור בהקדם למשקל המקורי ללא הנוזלים ושומן שצברתי אך כל זאת תחת דיאטה או תפריט יותר מאוזנים ולא באמצעות הדל פחמימה שנהגתי לעשות ושהשאיר אותי כמהה ל מתוק כל הזמן.כמו כן אני מרגיש מאד עייףמהאימונים ורוצה לתת כאפה למערכת.

אוקי שאלת המשך:נוסע לחול לכמה ימים ובטח אחזור עם כמה ק"ג עודפים עליי וכשאחזור ארצה להשיל אותם,לחזור ולהתייצב על המשקל בו נסעתי ומשם לצאת לנייטרלי...
האם תפריט ובו 100ג' פחמימה,גירעון יחסית קטן של 300ק ומשם להעלות לנייטרלי כעבור שבועיים בערך יספיק או שמא להגדיל גירעון וללהקטין פחמימה?

בתגובה לנ"ל,אני בדיאטת דלת פחמימה כחודשיים ואם בהעמסה אני לא מצליח להתאפק אז בוודאי שבחול יהיה פורקן אבסולוטי. . לפחות ביום יומים הראשונים,ההשתוקקות בעיקר למתוק מתגברת עליי אז בטוח שאעלה במשקל פשוט כשאשוב השאיפה שלי היא לחזור בהקדם למשקל המקורי ללא הנוזלים ושומן שצברתי אך כל זאת תחת דיאטה או תפריט יותר מאוזנים ולא באמצעות הדל פחמימה שנהגתי לעשות ושהשאיר אותי כמהה ל מתוק כל הזמן.כמו כן אני מרגיש מאד עייףמהאימונים ורוצה לתת כאפה למערכת.
לאור שתי ההודעות הנ"ל, אין כל כך מה "לעזור" לך. ומדוע? כי אם מראש אתה יודע שבחו"ל "תתפרק" (אינני מבקר את העניין, רק מתייחס לפאן הפיזיולוגי), אז חזרה לחיטוב קל לא תתן לך הרבה איכות. הווה אומר,גם השומן/נוזלים שתעלה בחו"ל, לא כאלו יעיבו ויהיו משמעותיים. בכלל, התפרקות לזמן קצר, גם אם היא די קיצונית, לא יכולה להיות מפוצת בחיטוב זריז. אם כבר אתה רוצה להיות "ישר כמו סרגל", אתה תהיה חייב לחזור לחיטוב די ממושך, כדי לקבל אפקט משמעותי. ולדעתי זו לא תהיה בחירה טובה. אז פשוט חזור לתפריט הרגיל המתוכנן. תוכל להגביר מעט אירובי ולהפחיד נתרן, כדי לשפר ויזואליות מבחינת נוזלים.
לי קל יותר לרדת במשקל. זה לא חד-חד ערכי. תלוי באדם. גם המקור הקלורי משנה, אבל לא רק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית