הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ ייעוץ לגבי תכנית בטווחים גבוהים

• פותח/ת השרשור YONI
  • פורסם בתאריך

YONI

משתמש פעיל
399
0
נק' מוניטין:
-244
399
0
אני הולך לעבור לחודש לתכנית שלא בטווח ה 5 חזרות,משהו כמו 8-12 בשביל לתת לגוף זעזוע ושינוי ורציתי להתייעץ כאן לאיזה תכנית מומלצת אני יכול לעבור או פשוט לארגן לעצמי תכנית AB רגילה..כי אני רוצה תמיד להתבסס עם הדדליפט סקוואט ובנץ פרס גם בטווחים גבוהים יותר של עבודה
אם למישהו יש המלצות זה יעזור תודה רבה.

מה 300 חזרות סקוואט ודד ליפט יתנו לך?
kebab, במקרה והייתי רציני עם ההודעה, תכניות מbb.com... עדיף כבר תכניות מפלקס מגזין

• פותח/ת השרשור
אחי גיוון תמיד ייתן לך הרבה במצבים מסויימים ולא אמרתי 300 חזרות סקוואט כל החיים מעכשיו....
אני חושב שאני אלך על הרעיון שמשה נתן ה HST לכמה בלוקים ואז לחזור או ל SS או ל bulking routine של לייל מקדונלד

• פותח/ת השרשור
זה מה שאני רוצה אבל השאלה מה חוץ מזה ואיזה תכנית בדיוק, אני לא אבוא ויעשה רק סקוואט 20 חזרות וזהו .... איפה הדדליפט הבנץ פרס ושאר התרגילים? וגם בהם להגיע לטווח הזה?

‎א) אתה לא תעשה כלום אחרי סקוואט של 20 חזרות. סמוך עליי.
ב) לך על HST. לא נראה לי שיש לך מספיק ניסיון עם סקוואט בשביל 20 חזרות.

• פותח/ת השרשור
תודה על העזרה, נסיון עם סקוואט יש לי אבל אני אלך באמת על ה HST לאיזה חודש..
ההלתבטות שלי היא אם להמשיך ב SS או לעבור לבאלקינג רוטין ששם לא מעלים משקל כל אימון מאחר ואני תקוע לגמרי במשקלים ב SS כי אני לא רוצה להגזים עם האוכל ולהשמין סתם..
בנץ פרס אני לוחץ 80 קילו, פרס 48, סקוואט 105, דדליפט 110.. ואני לגמרי תקוע במשקלים האלו משהו כמו חודש

אתה לא יכול ללכת על HST חודש, במקרה ואתה הולך על התוכנית היא בנויה לחודשיים.
ולא יעזור לך כלום אם אתה לא אוכל, כי להיות תקוע במשקלים חודש = לא אוכל או לא ישן, או ברמה ממש מתקדמת מה שלפי המשקלים שלך לא נראה.

• פותח/ת השרשור
הבעייה היא באוכל .....
אז אם HST לא תתאים לחודש מה נראה לך אפשר לעשות במקומה? סתם תכנית AB פשוטה וזהו?

במשקלי העבודה הנוכחיים שלך עדיף לך להמשיך עם SS ולאכול כמו שצריך, HST או AB יכולות לתת לך את אותן התוצאות מבחינת א"ש VS מסת שריר רק שזה יקח יותר זמן בגלל שתתקדם לאט יותר ותאכל פחות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית