עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מתכוון להפסיק זמנית לעבוד על יד קדמית עד שהפרק יחלים?תפסיק לעשות כפיפות מרפקים, תתחיל לעשות דדליפט ומתח.
כן (ואני המתחכם יגיד גם להפסיק לעבוד עליה בכלליות. אבל זה רק אני...) מה עם דדליפט?אתה מתכוון להפסיק זמנית לעבוד על יד קדמית עד שהפרק יחלים?
דווקא בדדליפט אני הכי מרגיש את המפרק, לא עשיתי דדליפט איזה 4 חודשים (חוץ מזה שלא התאמנתי חודשיים וחזרתי שילשום וכולי מת ומרים משקלים של ילד בן 12)כן (ואני המתחכם יגיד גם להפסיק לעבוד עליה בכלליות. אבל זה רק אני...) מה עם דדליפט?
גם לי זה קורה בלחיצות כבדות, צריך לדעת לאחוז כמו שצריך פותח האשכול...באילו תנועות הכאב מופיע בדיוק? היה לי משהו דומה אבל זה כאב רק כשלחצתי, משיכות לא כאבו בכלל. קשה להבין מתי הכאב מופיע ממה שרשמת...
הבעיה אצלי לא נבעה מלחיצות, היא נבעה מתפיסה גרועה של פאוור קלין, גם לשים את היד על העכבר כאב לי, אבל משיכות לא כאבו. מהאשכול הזה אני רואה שיש אנשים שאצלם זה הפוך, אז קודם צריך לברר ממה נבעה הבעיה אצלו כדי שיהיה אפשר לתת המלצה ספציפית טובה, אבל מה שreshos אמר אלה הנחיות כלליות מצוינות לכל מתאמן 😃גם לי זה קורה בלחיצות כבדות, צריך לדעת לאחוז כמו שצריך פותח האשכול...