הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש לי כאבים במפרק כף היד

izhari92

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
כאבים במפרק היד בצד כזה רק אם אני מרים משהו ברגיל אין לי בעיה להזיז אותו או משהו אבל אם אני מרים משהו זה כואב. אני יודע ממה זה קרה בתכלס זה מהמכון הרמתי משקולת וכנראה הרמתי לא נכון ונפצעתי. זה קריטי או שאני יכול להמשיך להתאמן בינתיים?

Welcome to the club

בעיקרון לי אישית זה קרה מתזוזה לא נכונה בהעברה של מוט אולימפי ממקום למקום, אבל לרוב הדבר נבנה מכפיפת מרפקים במוט W בזמנו, ועל כך אני סובל עד היום.
קניתי COC, עושה כמה פרוטוקולים כמה פעמים בשבוע וקניתי את ה NSD POWERBALL שקיבלתי לפני כמה ימים, נראה מה יצא מזה.

באילו תנועות הכאב מופיע בדיוק? היה לי משהו דומה אבל זה כאב רק כשלחצתי, משיכות לא כאבו בכלל. קשה להבין מתי הכאב מופיע ממה שרשמת...

כן (ואני המתחכם יגיד גם להפסיק לעבוד עליה בכלליות. אבל זה רק אני...) מה עם דדליפט?
דווקא בדדליפט אני הכי מרגיש את המפרק, לא עשיתי דדליפט איזה 4 חודשים (חוץ מזה שלא התאמנתי חודשיים וחזרתי שילשום וכולי מת ומרים משקלים של ילד בן 12)

באילו תנועות הכאב מופיע בדיוק? היה לי משהו דומה אבל זה כאב רק כשלחצתי, משיכות לא כאבו בכלל. קשה להבין מתי הכאב מופיע ממה שרשמת...
גם לי זה קורה בלחיצות כבדות, צריך לדעת לאחוז כמו שצריך פותח האשכול...

גם לי זה קורה בלחיצות כבדות, צריך לדעת לאחוז כמו שצריך פותח האשכול...
הבעיה אצלי לא נבעה מלחיצות, היא נבעה מתפיסה גרועה של פאוור קלין, גם לשים את היד על העכבר כאב לי, אבל משיכות לא כאבו. מהאשכול הזה אני רואה שיש אנשים שאצלם זה הפוך, אז קודם צריך לברר ממה נבעה הבעיה אצלו כדי שיהיה אפשר לתת המלצה ספציפית טובה, אבל מה שreshos אמר אלה הנחיות כלליות מצוינות לכל מתאמן 😃

• פותח/ת השרשור
כואב לי במיוחד אם אני עובד על יד קידמית באורגינל במיוחד אם אני עובד יד קידמית עם דאמבלים.
שכיבות סמיכה גם אני לא יכול לעשות . המקום המדויק שכואב בו זה ממש בצד ימין של המפרק ביד ימין.

שכיבות שמיכה על אגרופים גם כואב לך לעשות? במצב רגיל כמו במקבילים ולא כמו לחיצות (אגרוף מאונך).
אישית אני חושב שזה אפילו עזר לי להעביר את זה, בינתיים תנסה את זה ותחכה לאורטופד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית