הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב שנתקע + תזונה

enigma1992

משתמש מתחיל
36
1
נק' מוניטין:
1
36
1
אהלן,
התחלתי חיטוב לפני חודש ושבוע על משקל של 60 ק"ג ועכשיו אני 58 ק"ג.
בשבועיים הראשונים הירידה הייתה המשמעותית ביותר (לעומת השבועיים-שלושה שאחרי) ועכשיו כבר שבועיים שאני תקוע.
גובה: 168 ס"מ
משקל נוכחי : 58 ק"ג
מספר אימונים בשבוע : יום מנוחה, 6 אימוני כוח בבית (עצימים יחסית אבל זה לא חדר כושר), 3 אימוני אירובי בסוף אימון כוח (15-20 דק' על דופק של 65-70%)
תזונה: חישוב ה-RMR שלי יוצא בערך 2,100-2,300 (בכל מחשבון זה יוצא לי אחרת). בפועל אני אוכל כ-1500 ולפעמים גם פחות מזה כמו בתפריט שצרפתי כדוגמא (תפריט שאני ממש מקפיד עליו כל החודש הזה, למעט שישי ושבת שגם בהם אני משתדל לאכול דומה).
*בתפריט שצרפתי לא רואים את הקלוריות שאני שורף באימון.

רציתי לדעת איפה יכולה להיות הבעיה.
תודה רבה!

קבצים מצורפים

• 1.JPG
    1.JPG
    KB 68.7 · צפיות: 94
נערך לאחרונה:
אם אתה 58 על 168 אצה לא צריך לחטב סביר להניח שחסר לך מסת שריר .
תשים תמונה שנראה מה המצב , אתה יכול להתחטב תוך כדי עלייה במצב שלך .

• פותח/ת השרשור
צרפתי תמונות של פלג גוף עליון ובלי יותר מדי פוזות, רק כדי שתראה את המצב.
אין ספק שאני לא מנופח, זו גם לא המטרה שלי. אני כן רוצה לעלות עוד מסה אבל חשבתי להתחיל בחיטוב כדי להעיף את השומן בחלק התחתון של הבטן שעדיין קצת מפריע לי (לפי המשקל אתה מבין שזה לא הרבה אבל עדיין מסתיר את הקוביות התחתונות).

אתה חושב שכדאי להתמקד במסה עכשיו? או לנסות להתחטב עוד טיפה?

קבצים מצורפים

• 123.jpg
    123.jpg
    KB 39.1 · צפיות: 103
  • 1234.jpg
    1234.jpg
    KB 52.7 · צפיות: 104
  • פותח/ת השרשור
אני כרגע קצת בבעיה להגיע לחדר כושר בכמות הפעמים שהייתי רוצה. אני די חושש שלהתחיל מסה מאימונים בבית, למרות שיש לי משקלים (אבל אין מכשירים), זו סתם תהיה עבודה שלא תשתלם.

לפי מה שאני מבין, כדי לעלות במסה בצורה טובה חייב חדר כושר עם מכשירים רציניים, בעיקר לרגליים ולחזה.
מה דעתך? ואחרים כמובן אם קוראים

האם זה נכון שהכרחי חדר כושר?
כמה פעמים בשבוע אם כן?
תודה.

אני כרגע קצת בבעיה להגיע לחדר כושר בכמות הפעמים שהייתי רוצה. אני די חושש שלהתחיל מסה מאימונים בבית, למרות שיש לי משקלים (אבל אין מכשירים), זו סתם תהיה עבודה שלא תשתלם.

לפי מה שאני מבין, כדי לעלות במסה בצורה טובה חייב חדר כושר עם מכשירים רציניים, בעיקר לרגליים ולחזה.
מה דעתך? ואחרים כמובן אם קוראים

האם זה נכון שהכרחי חדר כושר?
כמה פעמים בשבוע אם כן?
תודה.
צריך חדר כושר או ציוד מתאים .
להתחלה 3 יספיק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית