הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ספוטר לבנץ' בעזרת כלוב

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
ראיתי סרטון ביוטיוב שמסביר איך לעשות בנץ' בכלוב, ובעזרת המוטות ביטחון לשים אותם במקום שממש קרוב לחזה ומתי שנתקעים פשוט שמים את הבנץ' על המוטות ומגלגלים אותו ויוצאים החוצה..
זה הסרטון :
עכשיו אצלי יש איזשהי בעיה, שאני שם את המוטות ביטחון הכי קרוב לחזה, שאני עושה בנץ אז המוט נוגע במוטות, וחור אחד למטה לא נוגע במוטות אבל כבר אי אפשר לגלגל אותו על המוטות ביטחון..
עכשיו שאני שם את המוטות ביטחון במצב שהמוט נוגע בהם ואני ממש עושה קשת בגב ומרים חזה המוט לפעמים נוגע בחזה ולפעמים לא, סתומרת המוט ממש קרוב לאן שהוא צריך להגיע, והשאלה שלי אם זה בסדר ותקין אם זה נוגע במוטות?

תודה!

עושה לורדזה הכי גדולה שאתה יכול ומגיע עד למרחק של שנייה מנגיעה בחזה , אם אתה רוצה עם פאוז פשוט תוריד משקל.

• פותח/ת השרשור
עושה לורדזה הכי גדולה שאתה יכול ומגיע עד למרחק של שנייה מנגיעה בחזה , אם אתה רוצה עם פאוז פשוט תוריד משקל.
תודה על התגובה, רק מה זה לורדזה ומה הכוונה פאוז?
בסוף קנית את הכלוב הזול? איך הוא?
לא יודע להגיד איך הוא כי אני לא יודע מה ההבדל בין הכלוב הזה לשאר הכלובים, סך הכל כלוב טוב ועושה את העבודה

לא יודע להגיד איך הוא כי אני לא יודע מה ההבדל בין הכלוב הזה לשאר הכלובים, סך הכל כלוב טוב ועושה את העבודה
לורדוזה= קשת בגב ההפך מקיפוזה(כקיפוד)
פאוז= עצירה ושהיה בחזה (כמו בתחרות)

אפשר לעשות איתו את כל המורכבים? פרס סקוואט בנץ וכו בבטיחות? איך המתח שלו? תודה מראש
הוא מחזיק משקלים גבוהים?

• פותח/ת השרשור
אפשר לעשות איתו את כל המורכבים? פרס סקוואט בנץ וכו בבטיחות? איך המתח שלו? תודה מראש
הוא מחזיק משקלים גבוהים?
אפשר לעשות סקוואט, בנץ', מתח, לגבי פרס אתה לא יכול כי שתרים את המוט למעלה אתה תיתקע בכלוב(אבל זה נראה לי בכל כלוב), דדליפט אתה יכול לעשות בכלוב עצמו אבל אם אתה מתכוון לשים את המוט על המוטות של הכלוב זה בעיה כי החור הכי נמוך לא נמוך כל כך ברמה של דדליפט(בדדליפט צריך 20 ס"מ מהריצפה בערך).
לגבי משקלים גבוהים לא בדקתי כי אני בעצמי לא נמצא במשקלים גבוהים כל כך, באתר רשום שהוא מחזיק עד 250 ק"ג

אפשר לעשות סקוואט, בנץ', מתח, לגבי פרס אתה לא יכול כי שתרים את המוט למעלה אתה תיתקע בכלוב(אבל זה נראה לי בכל כלוב), דדליפט אתה יכול לעשות בכלוב עצמו אבל אם אתה מתכוון לשים את המוט על המוטות של הכלוב זה בעיה כי החור הכי נמוך לא נמוך כל כך ברמה של דדליפט(בדדליפט צריך 20 ס"מ מהריצפה בערך).
לגבי משקלים גבוהים לא בדקתי כי אני בעצמי לא נמצא במשקלים גבוהים כל כך, באתר רשום שהוא מחזיק עד 250 ק"ג
ואי אפשר לתלות מוט מבחוץ עבור פרס? בגובה
ואיפה אתה שם את המוט כשאתה עושה סקאווט בתוך הכלוב בתמונות לא רואים

• פותח/ת השרשור
ואי אפשר לתלות מוט מבחוץ עבור פרס? בגובה
ואיפה אתה שם את המוט כשאתה עושה סקאווט בתוך הכלוב בתמונות לא רואים
לגבי הפרס לא הבנתי למה התכוונת.. אני אישית עושה את זה מחוץ לכלוב, לא רואה סיבה למה צריך בשביל זה כלוב, אם אתה מגיע לכשל פשוט תוריד את המוט חזרה למטה.
לגבי הסקוואט, יש לך את שני היתדות האלה, אני פשוט מעביר אותם לאחורה(שיהיו לכיוון הפנימה של הכלוב)שם את המוט עליהם, ושמתחיל פשוט שם את זה והולך כמה צעדים אחורה

לגבי הפרס לא הבנתי למה התכוונת.. אני אישית עושה את זה מחוץ לכלוב, לא רואה סיבה למה צריך בשביל זה כלוב, אם אתה מגיע לכשל פשוט תוריד את המוט חזרה למטה.
לגבי הסקוואט, יש לך את שני היתדות האלה, אני פשוט מעביר אותם לאחורה(שיהיו לכיוון הפנימה של הכלוב)שם את המוט עליהם, ושמתחיל פשוט שם את זה והולך כמה צעדים אחורה
מאיפה אתה לוקח את המוט בפרס... מהרצפה?
אם יש לך מלא פלטות תנסה להעמיס על הכלוב תגיד לי חח

אני שואל מלא דברים כי אני רוצה גם לקנות

• פותח/ת השרשור
מאיפה אתה לוקח את המוט בפרס... מהרצפה?
אם יש לך מלא פלטות תנסה להעמיס על הכלוב תגיד לי חח

אני שואל מלא דברים כי אני רוצה גם לקנות
חח לא מהריצפה, שם רגיל שהוא עומד בגובה.. יש לך 2 יתדות ו2 מוטות ביטחון, אתה יכול לשים אותם איפה שאתה רוצה. בפרס אני שם אותם באיזשהו חור אבל שייפנו אל מחוץ לכלוב, ושאני מתחיל אני פשוט מרים את זה משם.
אין לי יותר מדי צלחות אבל העמסתי איזה 120 ק"ג והיה בסדר

חח לא מהריצפה, שם רגיל שהוא עומד בגובה.. יש לך 2 יתדות ו2 מוטות ביטחון, אתה יכול לשים אותם איפה שאתה רוצה. בפרס אני שם אותם באיזשהו חור אבל שייפנו אל מחוץ לכלוב, ושאני מתחיל אני פשוט מרים את זה משם.
אוקי תודה על כל התשובות ומה לגבי הבנץ בסוף ראיתי שאמרת שאי אפשר להשתמש בבטיחות
וחייב מוט אולימפי לשימוש?

• פותח/ת השרשור
אוקי תודה על כל התשובות ומה לגבי הבנץ בסוף ראיתי שאמרת שאי אפשר להשתמש בבטיחות
וחייב מוט אולימפי לשימוש?
אפשר גם מוט 1.80, לגבי הבנץ' הבעיה שדיברתי עליה משתנה זה גם תלוי בגובה הספה שלך

• פותח/ת השרשור
לורדוזה= קשת בגב ההפך מקיפוזה(כקיפוד)
פאוז= עצירה ושהיה בחזה (כמו בתחרות)
שאלה אחי, אפשרי לשים מיזרון על הספה כדי שיהיה טיפה יותר בגובה ואז המוט לא ייתקע במוטות ביטחון ? עשיתי את זה והצלחתי בעיקרון השאלה אם זה בסדר..
תודה.

הפלת את ה120 על המוטות ביטחון ?

שאלה אחי, אפשרי לשים מיזרון על הספה כדי שיהיה טיפה יותר בגובה ואז המוט לא ייתקע במוטות ביטחון ? עשיתי את זה והצלחתי בעיקרון השאלה אם זה בסדר..
תודה.
האם הצלחתה לעשות את זה וזה לא הפריע לך ,אז סבבה. השאלה אם אתה עושה את זה כי אתה לא מצליח להקשית את הגב וזה כבר בעיה אחרת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית