הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך התוכנית fbw הזאת?

Questions

משתמש מתחיל
102
1
נק' מוניטין:
1
102
1
בעקבות המלצות בנושא קודם החלטתי להתאמן לפי תוכנית fbw כזאת:

Fbw 1
סקוואט 3x5
בנץ 3x5
דדליפט 1x5
חזה עליון עם משקולות 2x10
הרחקה לצדדים 2x10
פשיטת מרפק במכונה 2x10
כפיפת מרפק 2x10
בטן 2x15

Fbw 2

סקוואט 3x5
פרס 3x5
מתח עם משקל 3x5
חתירה עם משקולת 2x10
הרחקה לצדדים 2x10
מקבילים צר עם משקל 2x10
כפיפת מרפק 2x10

היא בסדר? כמה זמן אפשר לרוץ איתה?

נראה כאילו לקחת ss והוספת לה נפח... אתה מתכוון גם להתקדם במשקלים כמו בss?
למה לא להשאיר את הss כמו שהיא אם אתה מתאמן מתחיל?

בחלק השני של התכנית, במקום הרחקה לצדדים תעשה פלייס, כך שתהיה מקבילה לחלק הראשון מבחינת חזה/כתפיים, נראית בסדר גמור

• פותח/ת השרשור
נראה כאילו לקחת ss והוספת לה נפח... אתה מתכוון גם להתקדם במשקלים כמו בss?
למה לא להשאיר את הss כמו שהיא אם אתה מתאמן מתחיל?
לא, פעם בשבוע, בשאיפה. זה מה שהמליצו לי בנושא אחר שפתחתי, ואני כרגע לא יכול ולא כל כל מעוניין להתחייב למשטר קפדני של אוכל/עלייה מסיבית במשקלי עבודה ומשקל גוף, אולי בהמשך. עלייה בכוח חשובה לי, אבל הייתי גם מעוניין לעלות במסה ואין לי בעיה להתחזק בקצב איטי יותר, לפחות בחודשיים הקרובים.
בחלק השני של התכנית, במקום הרחקה לצדדים תעשה פלייס, כך שתהיה מקבילה לחלק הראשון מבחינת חזה/כתפיים, נראית בסדר גמור

יש לי בעיה קשה עם פלייס, מעולם לא הצלחתי לבצע אותם כמו שצריך בלי להרגיש אי נעימות בכתפיים. יש משהו שיכול להחליף את זה? חזה בשיפוע עליון או משהו בסגנון?

כמה זמן באופן כללי אני יכול לעבוד עם תוכנית כזאת?

לא, פעם בשבוע, בשאיפה. זה מה שהמליצו לי בנושא אחר שפתחתי, ואני כרגע לא יכול ולא כל כל מעוניין להתחייב למשטר קפדני של אוכל/עלייה מסיבית במשקלי עבודה ומשקל גוף, אולי בהמשך. עלייה בכוח חשובה לי, אבל הייתי גם מעוניין לעלות במסה ואין לי בעיה להתחזק בקצב איטי יותר, לפחות בחודשיים הקרובים.

יש לי בעיה קשה עם פלייס, מעולם לא הצלחתי לבצע אותם כמו שצריך בלי להרגיש אי נעימות בכתפיים. יש משהו שיכול להחליף את זה? חזה בשיפוע עליון או משהו בסגנון?

כמה זמן באופן כללי אני יכול לעבוד עם תוכנית כזאת?
אתה יכול לעבוד איתה מספיק זמן כל עוד תתקדם במשקלי העבודה ותעלה במשקל גוף.

במקום פלייס אתה יכול כבל קרוס או פרפר במכונה, ואם אתה ממש רוצה תעשה לחיצה בדמבלים במשקל קל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית