הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימוני רגליים בלי סקוואט

ספיר ט

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
היי,
אני מתאמנת באופן רצוף כבר שנתיים וחצי,
אני עושה 2 אימוני רגליים בשבוע ובזמן האחרון הברך השמאלית התחילה לכאוב לי כנראה כתוצאה מהסקוואטים,אני מרימה יחסית משקל דיי גבוה בין 75 ל80 קילו ,חשבתי לעשות הפסקה קצת עם הסקוואטים השאלה שלי היא אם אפשר להשיג את אותה התוצאה באימוני רגליים ובגדילה של מסת השריר גם אם מוותרים לתקופה על הסקוואט?

זה לא כתוצאה מסקוואט, זה כתוצאה מבעיות טכניות בסקוואט או בעיות בהתאוששות.

אני יודעת ,זה כבר נושא אחר חח

-זה הנושא שצריך לטפל בו, טכניקה לפני הכל. כמה פעמים את מסקביטה בשבוע? לכמה חזרות וסטים? מה המשקל?
-את יכולה לעלות לפה סרטון ולראות אם משהו בטכניקה שלך לא כשורה.

• פותח/ת השרשור
לגבי הטכניקה-הברכיים שלי הולכות קצת קדימה,עבדתי על זה ,ירדתי למשקל נמוך עבדתי שוב על הטכניקה ועכשיו המצב הרבה יותר טוב , אני עדיין הולכת קדימה קצת אבל בצורה סבירה ולא יותר מידי . בנוסף לזה יש לי גם קריסה של הכפות רגליים כלפי פנים.
אני עושה פעמיים בשבוע סקוואטים אימון של יותר כוח, פחות חזרות יותר משקל-6 סטים שב3 סטים האחרונים אני מרימה בין 75 ל80 ק"ג (כרגע אני בחיטוב אז בין 70 ל75 ק"ג) בין 5 ל8 חזרות כל סט, ואימון שני יותר חזרות ומשקל נמוך יותר -גם 6 סטים בין 50 ל60 ק"ג בין 15 ל20 חזרות כל סט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית