הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון מתחיל SS, סרטוני טכניקה

• פותח/ת השרשור MarkoV
  • פורסם בתאריך

MarkoV

משתמש מתחיל
77
8
נק' מוניטין:
8
77
8
שלום.
נתונים בסיסיים:
משקל 64
גובה 74
משקלי עבודה מקסימום RM5
סקוואט 65
בנץ 55
דד 80
פרס 35.
בכל מקרה מתחיל SS, הורדתי 80% מהמשקל כמו שרשום, והחלטתי להעלות טכניקה שלא יהיה בעיות בעתיד.
סקוואט:
לא בטוח עם שברתי מקביל או לא, אשמח עם תודיעו לי.

בנץ:

דדליפט:

אשמח לביקורת,
תודה.

רחוק מלהגיע למקביל אפילו בסקוואט.
בבנץ אתה לא מכווץ, אין לג דרייב ונדמה שהמרפקים בורחים לצדדים כי אתה לא שומר על שכמות צמודות ובנוסף נותן למפרק כף היד להישבר לאחור.
דדליפט יש על מה לעבוד אבל הכיוון טוב, קשה לראות משהו מהזווית הזאת. נסה לא "לעקוף את הברכיים" בירידה למטה, משוך את האגן לאחור על מנת לחזור לסט אפ תקין בסוף החזרה.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובות, אעבור שוב על הסרטונים של ריפטו,
בסקוואט אנסה לשנות רוחב עמידה ולהוציא ברכיים יותר החוצה אני חושב שבגלל זה מתקשה לשבור.
אצלם שוב עם זווית יותר טובה באימון הבא.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עדכון:
בכל מקרה עשיתי היום אימון ולכן החלטתי לצלם את הסקוואט שלי, החלטתי להוריד 5 קילו מהמשקל.

ניסיתי לרדת כמה שיותר מקווה ששברתי ושהסקוואט טוב.
ועוד שאלה, אני חדש פה ולכן לא ממש יודע איך זה עובד, בפעמים הבאות שאני מצלם סרטון אפשרי להעלות לאותו פורום או שצריך לפתוח חדש? שאדע לפעם הבאה.
אשמח לביקורת, תודה

זווית הצילום נוראית אני מתכוון לסירטון האחרון, תצלם שנוכל לראות אותך כמו שצריך יותר כמו הסרטון הראשון

• פותח/ת השרשור
@Trick תודה שאמרת לי חשבתי שהזווית צילום הקודמת לא טובה, בכל מקרה אימון הבא לעלות משקל או להשאר עד שמישהו יאשר לי שהטכניקה טובה?

לפי הסרטון הראשון עדיין יש לך מה לשפר אתה צריך לרדת עמוק יותר , הכל תלוי בך ואם אתה חושב שתיקנת אז תמשיך הלאה ואז תעלה לפה סרטון

לפי הניסיון שלי עדיף להתקדם לאט לאט עד שהטכניקה שלך טובה ככה זה יתרום לך בטווח הארוך.

• פותח/ת השרשור
@Trick אוקיי, אעדכן באימון הבא סרטון. אשאר באותו משקל לדעתי עד שהעומק יהיה תקין והטכניקה תהיה טובה לביצוע, רק אז יתחיל לעלות, תודה רבה.
עדכון:
בכל מקרה היה לי היום אימון לכן החלטתי להעלות טכניקה שהמליצו לשפר.
סקוואט

דד

אשמח לביקורת, תודה.

עכשיו אתה שובר מקביל בסקוואט, אבל עוד משהו קטן, תנסה לשים את המרפקים שלך בכיס האחורי, זה מעלה את החזה ומכווץ את הגב יותר טוב וגורם למוט לשבת יותר טוב (מרחיב את המדף שהמוט יושב בו בLB) ועוד שאלה, אתה מכווץ את התחת בסקוואט לפני כל חזרה? אם לא אז תתחיל.

עכשיו אתה שובר מקביל בסקוואט, אבל עוד משהו קטן, תנסה לשים את המרפקים שלך בכיס האחורי, זה מעלה את החזה ומכווץ את הגב יותר טוב וגורם למוט לשבת יותר טוב (מרחיב את המדף שהמוט יושב בו בLB) ועוד שאלה, אתה מכווץ את התחת בסקוואט לפני כל חזרה? אם לא אז תתחיל.

מה הכוונה בכיס האחורי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית