הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ DEADLIFT

• פותח/ת השרשור VadimV
  • פורסם בתאריך

VadimV

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
שלום אני חדש בפורום, התחלתי להתאמן לא מזמן ואני רוצה לקבל חוות דעת על הטכניקה של הדדליפט שלי

יש הרבה פגמים. לא שומר אוויר בפנים, נופל עם המוט בחזרה למטה, עומד רחוק מידיי מהמוט לדעתי, אגן נמוך מידיי בסט אפ מה שגורם לישבן שלך לקפוץ למעלה.. ואתה לא נועל כמו שצריך.

ממליץ לך לעבור על השלבים הבאים כפי שפירטתי כאן, זה יכול לעזור לך.

• פותח/ת השרשור
יש הרבה פגמים. לא שומר אוויר בפנים, נופל עם המוט בחזרה למטה, עומד רחוק מידיי מהמוט לדעתי, אגן נמוך מידיי בסט אפ מה שגורם לישבן שלך לקפוץ למעלה.. ואתה לא נועל כמו שצריך.

יכול להיות שהאגן נמוך בגלל הנעליים?

יכול להיות שהאגן נמוך בגלל הנעליים?
איזה נעליים אלה?
אני רואה את ההגבהה, זה אכן נוטה לשנות מנח גוף ולמצב בו הברכיים נשלחו יותר קדימה והאגן מעט נמוך יותר.
אבל צריך לדעת לנצל את זה.

ממליץ להקשיב ומחזק

נראה סביר. תקפיד על נעילה- דחוף אגן קדימה בעליה,תוציא יותר חזה ואל תצא מהסטאפ בין החזרות, על תעזוב את המוט ואל תזדקף.

• פותח/ת השרשור
נראה סביר. תקפיד על נעילה- דחוף אגן קדימה בעליה,תוציא יותר חזה ואל תצא מהסטאפ בין החזרות, על תעזוב את המוט ואל תזדקף.
תודה על הביקורת, אני מוציא את החזה כמה שאני יכול, לגבי נעילה, יש חזרות שאני לא שם לב ומוותר עליהם ואני אעבוד על זה. את הסטאפ אני מחדש אותו כי אני עוד לא רגיל לנעליים והישבן צריך למקם אותו טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית