הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיפול בדלקת כרונית בכתף (שנה וחצי+)

• פותח/ת השרשור ronShm
  • פורסם בתאריך

ronShm

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום,

אני בן 18, מטר 75 בערך, שוקל 63-4, מתאמן כבר מעל שנתיים(בערך מיולי 2014) עם תוכנית AB(היו שינויים בחלוקה אבל לאחרונה חזה-קדמית-רגליים, גב-אחורית-כתפיים).
בתחילת 2015 התחילה לי דלקת בכתף שמאל, ניסיתי בזמנו כל מיני שינויים בתרגילים ובמשקלים ובמרץ(15) זה הגיע לשיא אז ועברתי לשלושה חודשים של 20 חזרות בכל סט.
ביולי(15) חזרתי לאימונים רגילים, במשך חודש בערך זה עוד היה סביר ואז התחיל לחזור. באוקטובר(15) הפסקתי לעבוד על חזה עליון עד עכשיו בעצם (שם כאב בעיקר, כמו שאפרט עוד מעט), היו תקופות שלא עשיתי בכלל לחיצות מכל סוג, ניסיתי לעשות הפסקות קצרות, להעלות חזרות וכל דבר שמישהו אי פעם יעץ לי.

בדרך הלכתי לאורטופד שלא עזר יותר מידי והלכתי לפיזיותרפיסט(בערך באפריל 16) שנתן כמה תרגילים שעשיתי ועזרו מעט אבל לא מספיק.

קצת פירוט על הדלקת עצמה- לפי מה שידוע לי החלוקה המוכרת היא כתף קדמית-מרכזית-אחורית, לי יש בחלק האחורי של השריר המרכזי.

בהתחלה כאב רק בלחיצות חזה, לאט לאט עבר גם ליד אחורית(כל התרגילים שאני מכיר בערך) ולשאר התרגילים של החזה(כנ"ל), לאחרונה גם התחיל בתרגיל גב (לא יודע את השם, לא תנועת חתירה ולא התנועה של מתח, תרגיל כזה שעומדים מול הכבל (מלמעלה) ומורידים למטה מוט). בתרגילי כתפיים לא כואב בכלל.

עד עכשיו שרדתי עם זה אבל זה כבר מגביל אותי יותר מידי באימונים ואני רוצה לפתור את זה.
כרגע התכנון הוא להפסיק בכלל חזה ויד אחורית, לשנות את החלוקת אימונים לגב-קדמית-כתפיים, אירובי-רגליים-בטן.
מעבר לזה אני מחפש איזו משחה מומלצת שיכולה אולי לעזור, אשמח להמלצה.

כמובן שכל טיפ יתקבל בברכה.
תודה רבה מראש 😃

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית