הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עבודה

• פותח/ת השרשור Banned
  • פורסם בתאריך
כן מתכנת
ובבן גוריון היו לנו 3 חבר'ה עם תואר במתמטיקה כבר יושבים איתנו שנה א' עושים תואר מחדש
כמובן שצריך לקחת בחשבון שיש גם אנשים בלי תואר עובדים בהייטיק ומרוויחים מעולה, כי קומבינות זה גם חזק פה, אבל עדיין תואר במתמטיקה לא פותח את הדלתות הנכונות, מתמטיקה ופיזיקה זה תארים שצריך להמשיך לשני ודוקטורט בשביל המקפצה
דווקא בהייטק נושא הקומבינות כמעט ולא קיים. השימושים בקשרים מאוד מקובל ובצדק אבל לא משאירים מישהו לא טוב בתפקיד בגלל "קומבינות"

בוגר מתמטיקה שיודע לתכנת ימצא עבודה בתור מתכנת בקלות.

לכולם יש את זה אלא אם "נעמדת על הרגליים האחוריות שלך" והתווכחת איתם ממש כמו בשוק.

הבעיה היא שהרוב לא מבין בנושא הזה שזה הכסף שלנו אז הרוב הולכים עם ברירת המחדל של הבנק כי אין להם מושג.

אני היום משלם נראה לי עמלת סטודנט שזאת עמלה מופחתת למרות שאני לא סטודנט בכלל.

יש אנשים שלא משלמים כלום בין אם זה לתקופה מסוימת של כמה שנים או לתקופה בלתי מוגבלת.

אני משלם על הכרטיס אשראי שלי 15 ש"ח בחודש תעשה חישוב בשנה זה יוצא 180- לא מיליונים אומנם אבל עדיין כסף.

תוסיף את זה לעמלות של הבנק שאצל כל אחד זה משתנה ועמלת משיכה וזה יוצא סכומים לא קטנים.

נכון.. ככה בנק אמור להרויח כסף
אתה אולי יכול להוריד את גובה העמלות אבל עדיין לא לבטל אותן, אלא אם כן אתה לב לבייב ואני לא יודע..

דווקא בהייטק נושא הקומבינות כמעט ולא קיים. השימושים בקשרים מאוד מקובל ובצדק אבל לא משאירים מישהו לא טוב בתפקיד בגלל "קומבינות"

בוגר מתמטיקה שיודע לתכנת ימצא עבודה בתור מתכנת בקלות.
קומבינה בקטע שאם מישהו שאתה מכיר בלי תואר יבוא למשרת פיתוח מול מישהו עם תואר שפשוט שלח קורות חיים, כמובן ששניהם יודעים לתכנת ולא לתחתוך חמוצים.....

זה לא העניין, אתה יכול להתווכח איתם עד מחר, הפשרות שהם עושים איתך לא באמת רלוונטיות.
מה שאני שואל זה למה אתה חושב שעל פעולת המשיכה לא צריך לשלם.

העמלה הזאת מעצבנת אותי באופן עקרוני, למה אני צריך לשלם כדי לקבל את הכסף שלי?
הכסף שלי לא של הכספומט אז למה הוא לוקח לי עמלה על זה שאני אקבל אותו?
לא הגיוני בעיניי בעליל לשלם עמלה כדי לקבל משהו שהוא -מלכתחילה שייך שלי.

העמלה הזאת מעצבנת אותי באופן עקרוני, למה אני צריך לשלם כדי לקבל את הכסף שלי?
הכסף שלי לא של הכספומט אז למה הוא לוקח לי עמלה על זה שאני אקבל אותו?
לא הגיוני בעיניי בעליל לשלם עמלה כדי לקבל משהו שהוא -מלכתחילה שייך שלי.
אנחנו מדברים על השקל עשרים, כן?

6 שקלים וזה במשיכה עם תעריף "מופחת"

איזה עוד אופציה אחרת יש כדי לקבל את המשכורת שלי ממקום העבודה ?
אם אתה מושך מהבנק שלך זה שקל שישים.
אם אץה מושך מבנק אחר זה 6+

אבל בסדר.. רוצה להתעצבן
תתעצבן

אז אתה לא רוצה את האופציה שבחינם כי היא לא נוחה, ואתה לא רוצה לשלם על נוחות. תמשיך לבכות, זה בטח יעזור.

אז אתה לא רוצה את האופציה שבחינם כי היא לא נוחה, ואתה לא רוצה לשלם על נוחות. תמשיך לבכות, זה בטח יעזור.

אבכה אני לא, אני פשוט אעבור לבנק עם תנאים טובים יותר. כנראה שלא אכפת להם במיוחד אם אעבור או לא, נראה אם זה ישתלם להם לוותר עליי.

יש מספיק בנקים בשוק שלא לוקחים עמלות חארטה.

אני דווקא התכוונתי לשלב לפני - איך הכסף הזה יגיע למזרן ? צריך להביא אותו ממקום העבודה איכשהו.

מזומן/צ׳ק.
אף פעם לא שמתי על אופציה של מזומן. צק לא עוזר כי אתה צריך להפקיד אותו בסופו של דבר, כלומר או בבנק. או ב "ניכוי צקים" שלוקחים לך עמלה עוד יותר גבוהה.

@oz25 , אני כרגע לא משלם אפילו שקל של עמלה למשך שנתיים על חשבון בנק + כרטיס אשראי, לא הפקדה לא משיכה. וכן זה מעצבן שנוגעים לי בכסף.

כרטיס האשראי עושה את העמלה שלו על הסליקות עצמן. לדעתי המקסימום שהוא בסדר לשלם זה על חשבון בנק, משהו ממש סימלי. לכמות מסויימת של פעולות. שזה מה שאני ידרוש בתום השנתיים.

@Vitz לא יודע איפה אתה עובד, אבל להגיעה לראיון עבודה ללא תואר זה לא מובן מאליו. הרבה מקומות גדולים פוסלים אותך מראש.

אצלי נגיד בדיוק היום מפתח האנדרואיד שלנו היה צריך להתחנן בשביל שייזמנו חבר שלו ללא תואר לראיון. קשה להגיעה לעבודה ללא תואר. אבל כמובן שזה לא בלתי אפשרי.

ולוקחים תארים במתמתיקה ואפילו פיסיקה לתכנות. רק הבן אדם צריך ללמוד קצת לכתוב קוד. פשוט יש להם חסרון מול בוגרי מדעי המחשב.

אף פעם לא שמתי על אופציה של מזומן. צק לא עוזר כי אתה צריך להפקיד אותו בסופו של דבר, כלומר או בבנק. או ב "ניכוי צקים" שלוקחים לך עמלה עוד יותר גבוהה.

@oz25 , אני כרגע לא משלם אפילו שקל של עמלה למשך שנתיים על חשבון בנק + כרטיס אשראי, לא הפקדה לא משיכה. וכן זה מעצבן שנוגעים לי בכסף.

כרטיס האשראי עושה את העמלה שלו על הסליקות עצמן. לדעתי המקסימום שהוא בסדר לשלם זה על חשבון בנק, משהו ממש סימלי. לכמות מסויימת של פעולות. שזה מה שאני ידרוש בתום השנתיים.

טוב לשמוע על מישהו כזה בפורום

באיזה בנק אתה נמצא שנותנים לך כאלו תנאים ? כבר עכשיו אני מחפש לעבור בנק. כבר היום שלחתי הודעה פרטית לבנקאי שלי שישווה לי תנאים.

תשלום על חשבון בנק ? מה שאתה משלם אם אני לא טועה זה לא על חשבון בנק אלא על זה שיש לך בנקאי פרטי ולו אתה משלם.

באיזה בנק אתה נמצא שנותנים לך כאלו תנאים ? כבר עכשיו אני מחפש לעבור בנק. כבר היום שלחתי הודעה פרטית לבנקאי שלי שישווה לי תנאים.

תשלום על חשבון בנק ? מה שאתה משלם אם אני לא טועה זה לא על חשבון בנק אלא על זה שיש לך בנקאי פרטי ולו אתה משלם.

.

אני בפועלים. יש לי בנקאי פרטי. עברתי אליהם לפני חודשיים בערך. לקחתי שם משכנתא. אז דופקים אותי בדרכים אחרות. אבל שם קיבלתי את האחוזים הכי נמוכים, כולל מחיר הכי נמוך לפתיחת תיק וכו'.

חיסרון יחיד שעובדים א-ה ולא ב-ו. אבל תאכלס אני מגיעה לבנק אולי פעם בשנה אז זה לא קריטי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית