הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית FBW שעשיתי

• פותח/ת השרשור fo2016
  • פורסם בתאריך

fo2016

משתמש מתחיל
42
1
נק' מוניטין:
1
42
1
שלום רב. התחלתי לפני פחות משבוע בחדר כושר במסה הראשנה שלי. בן 19, גובה 1.80 ומשקל 77-78. אחוז שומן בין 18-20%. אני יודע שזה לא טווח השומנים האידיאלי להתחיל בו מסה אבל בכל זאת עשיתי את זה כי פעם הייתי די שמן (95 קילו) ואין לי כמעט שריר בגוף.

טוב אז ככה לקחתי את התוכנית אימונים מקילוגרם ושיניתי אותה מעט מבחינת הנפח וסוגי תרגילים. העלאתי לדוגמא משני סטים לשלושה והגדלתי את מספר החזרות.
p4inYGr.png

J3OBJDa.png

תודה רבה מראש!!
*נ.ב לא החלטתי בינתיים איזה תרגילים ליד אחורית לעשות. אשנה את זה בהתאם בהמשך. אשמח לדעת איך התוכנית ככה בינתיים. תודה רבה 😃

שלום לך.

מברך על הדרך שאתה מתכוון לעשות כדי להתחיל להתאמן, להתחזק ולגדול.
התוכנית אינה טובה, בלשון המעטה. גם אין דרך לתקן אותה בכדי שתהיה טובה. (סתם רשימת מכולת)

האם קראת קצת מאמרים בפורטל שלנו? ממליץ לך להתחיל בזה
www.kilogram.co.il

• פותח/ת השרשור
שלום לך.

מברך על הדרך שאתה מתכוון לעשות כדי להתחיל להתאמן, להתחזק ולגדול.
התוכנית אינה טובה, בלשון המעטה. גם אין דרך לתקן אותה בכדי שתהיה טובה. (סתם רשימת מכולת)

האם קראת קצת מאמרים בפורטל שלנו? ממליץ לך להתחיל בזה
www.kilogram.co.il

היי, כן, בוודאי. אפשר לדעת באיזה חלק עליי לשפר? האם זה מבחינת הסטים או החזרות? מכיוון ששם עשיתי את השינוי הגדול ביותר.
תודה מראש.
אוקיי אז ניסיתי לבנות שוב תוכנית, אשמח לדעת האם היא בסדר עכשיו או במה לשפר? תודה מראש.

A1
רגליים: סקוואט 8*3
חזה: בנץ' פרס 12*3
גב: פולי עליון רחב 12*3
כתפיים: לחיצת כתפיים בישיבה 8*3, הרחקת כתפיים בעמידה 6*2
יד אחורית: פשיטת מרפקים עד משקולות יד 10*2
יד קדמית: כפיפת מרפקים במכונה 10*2
בטן: כפיפת גו במכונה יעודית

A2
רגליים: לג פרס 8*3
חזה: בנץ' פרס 12*3
גב: חתירה עם משקולות יד 8*3
כתפיים: לחיצת כתפיים בישיבה 8*3
יד אחורית:מקבילים 12*2
בטן: כפיפת גו במכונה יעודית

בבקשה אמשח לביקורת. קראתי את המאמרים באתר קילוגרם בנוגע ל-FBW וחלוקת ההסטים והתרגליים לשרירים הגדולים והקטנים. אשמח בבקשה לקבל ביקורת. תודה רבה 😃

שמע אם אתה מתחיל אני ממליץ לך לא לבנות לעצמך תוכנית אימונים יש המון תוכניות FBW מפורסמות כמו הלינארית של ביל סטארק או HST שהיא מעולה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית