הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פווארליפטינג או בודיבילדינג

• פותח/ת השרשור ueran2
  • פורסם בתאריך

ueran2

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
0
36
0
מבקש קצת הסבר בבקשה.
לפי הבנתי תרגיל הדדליפט וסקוואט ובנצ' פרס מככבים בפוואר ליפטינג בעוד שבבודיבילדינג לא ממש מתמקדים בהם ובעצם משתמשים בהרבה יותר תרגילים. אבל מה שאני רואה בחדר כושר זה מדריכים מביני עניין שכן עובדים הרבה על דדליפט וסקוואט (בעיקר בנות).
אני לא יודע את התוכנית שלהן כי הן נורא שומרות לעצמן את זה. אז חשבתי שאולי פה יכולים לעזור לי להבין איך זה עובד.
כי הן לא בודיבילדיריות נקיות אלא יותר משהו כזה באמצע ועדיין יש תוצאות טובות בעיצוב ופיתוח גוף.
מישהו פה מכיר את זה?

נ.ב
אני יודע כמה שאנשים לא רוצים ''לנדב'' מידע בתחום הזה. אז אולי פה זה יהיה שונה.

בסופו של דבר אם תרצה לגדול ולפתח מסת שריר אתה תצתרך להרים כבד לבנות את האימונים סביב התרגילים שציינת. עבדתי בABCDE לצערי במשך הרבה זמן וזה לא בדיוק הביא לי תוצאות. המטרה של פאוורליפטרים היא להוסיף משקל למוט בתרגילים שציינת. מטרה של בודיבילדר היא הגוף ולא אכפת לו מהמשקל שהוא מרים. אני אישית חושב שגם אם המטרה שלך זה גוף אתה צריך להרים כבד בתרגילים האלה כי בסוף כמה שיותר תרים ככה תגדל יותר ועל עצמי ראיתי שתכנית פיצולים של פעם בשבוע זה משעמם ולא מביא תוצאות. אולי יש כאלה שלהם זה סבבה אבל אני אישית התחלתי לראות תוצאות רק כשהתחלתי להרים כבד. עכשיו בלי קשר לגוף זה פשוט כיף לאתגר את עצמי כל פעם ולא סתם לעשות את מה שרשום בתכנית כי כל אימון או כל שבוע זה משקל חדש שמאתגר וזה מש כיף.

מבקש קצת הסבר בבקשה.
לפי הבנתי תרגיל הדדליפט וסקוואט ובנצ' פרס מככבים בפוואר ליפטינג בעוד שבבודיבילדינג לא ממש מתמקדים בהם ובעצם משתמשים בהרבה יותר תרגילים. אבל מה שאני רואה בחדר כושר זה מדריכים מביני עניין שכן עובדים הרבה על דדליפט וסקוואט (בעיקר בנות).
אני לא יודע את התוכנית שלהן כי הן נורא שומרות לעצמן את זה. אז חשבתי שאולי פה יכולים לעזור לי להבין איך זה עובד.
כי הן לא בודיבילדיריות נקיות אלא יותר משהו כזה באמצע ועדיין יש תוצאות טובות בעיצוב ופיתוח גוף.
מישהו פה מכיר את זה?

נ.ב
אני יודע כמה שאנשים לא רוצים ''לנדב'' מידע בתחום הזה. אז אולי פה זה יהיה שונה.
נסה להיות יותר ספציפי בשאלה שלך. דדליפט סקוואט ןבנץ' אלה תרגילי בסיס שבלעדיהם שום תוכנית לא תהיה תוכנית ראויה (אלא אם יש סיבה הגיונית לכך שאחד מהם לא בתוכנית), התקדמות במשקלי עבודה בתרגילים האלה מעידה על פיתוח כוח ומסת שריר וכן לכך שהתוכנית טובה (אולי לא אידיאלית אבל כל עוד יש התקדמות המצב טוב)

לי אכפת מהמשקל על המוט בתרגילים האלה, אבל אני מוסיפה גם מבודדים ומקפידה לעלות בקצב איטי (200 עד 300 גרם בשבוע) ולכן למרות שאני מתעניינת בפאוורליפטינג אני לא נותנת לעצמי לצבור הרבה שומן מיותר
אני חושבת שזה פחות או יותר מה שאצל המתאמנים משתיארת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית