הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שחיף שרוצה להיות שרירי וגדול עד סוף מאי (8 חודשים)

• פותח/ת השרשור ShiloY
  • פורסם בתאריך

מה יותר יעיל?

• סה"כ מצביעים
    6

ShiloY

משתמש מתחיל
16
3
נק' מוניטין:
3
16
3
רקע:
בן 17
שוקל 56-58
גובה 182
מטרה- מסה\היפרטרופיה, עלייה של 15-25 קילו תוך 8 חודשים (להיות 70-80 בקיץ)

בניתי לעצמי תפריט תזונה עם פלוס קלורי של איזה 500-600 ומספיק חלבון (3000 קלוריות 120 גרם חלבון)

ביום ראשון הקרוב אני מתחיל להתאמן ועומד לעשות 3 אימונים בשבוע

השאלה שלי היא כזאת- עם איזו תכנית להתחיל ומה רצף התכניות הכי טוב שאני יכול לעשות בשמונה חודשים?

ההתלבטות היא בעיקר בין FBW חודשיים ואז AB איזה 3 חודשים וABC 3 חודשים (כמובן שעם תרגילים מורכבים, מספר חזרות 6-12, מנוחה של דקה בין סטים ועצימות 70-85% מהRM1)
לבין SS שלושה חודשים ואז בתקווה אולי HST עוד שלושה חודשים ואז איזו תכנית חיטוב של חודשיים

מה יותר יעיל לבניית שריר וקבלת צורה יפה לקראת הקיץ? (נטו- כוח לא מעניין אותי, רק המינימום ההכרחי)

נב ממליצים על קריאטין כבר מהשבוע הראשון לאימונים? (שותה 3 ליטר מים והכל לפי הספר)

תתחיל עם FBW שלוש פעמים בשבוע ולפי קצב ההתקדמות שלך תעבור ל AB

לוח הזמנים והתכנון שלך שאפתני מדי בניסוח עדין...

אין בעיה לישאוף גבוה אבל בשמונה חודשיים לא תשיג את המטרה שלך אז תתחיל במטרה יותר הגיונית עליה של 5-10 קילו זה מעולה ל8 חודשים

שחכת לפתוח נושא בפורום סטרואידים, עם הרבה טרן וקצת טסט זה אפשרי.

בנימה רצינית יותר, להשיג גוף מטרה זה כמו ריצת מרתון ולא ספרינט לכן תלמד להתמיד,לאכול נכון ולהתאמן נכון.

Back
למעלה תחתית