הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימון שרירי core

nirarev

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אהלן שמי הוא ניר בן 22 גובה 177
מעוניין לדעת ולהייעץ על כל מידע אפשרי שקשור למכון ולבלט דיסק בחוליות L4 L5
חשוב לציין שאני מכיר ומבין את נושא התוכניות אימון ועלייה במסה אך אינני יודע דבר על בלט הדיסק וכיצד אני אמור להתאמן במכון כאשר אני סובל ממנו ורוצה לשפר את המצב הן בכאב והן בכוח(ירדתי 15 קילו בעקבות החוסר באימון הגוף)

בגדול אתה אמור להתאמן בהתאם למה שמרגיש לך טוב ולא מכאיב.
הבלט עצמו לא משנה דבר ועובדים לפי ההרגשה. סביר להניח שאם יבדקו לך את כל העמוד שדרה אז ימצאו עוד כמה בלטים שאינם פתולוגיה ולא משפיעים כך כלום.
@Michael Pichenuk

אהלן שמי הוא ניר בן 22 גובה 177
מעוניין לדעת ולהייעץ על כל מידע אפשרי שקשור למכון ולבלט דיסק בחוליות L4 L5
חשוב לציין שאני מכיר ומבין את נושא התוכניות אימון ועלייה במסה אך אינני יודע דבר על בלט הדיסק וכיצד אני אמור להתאמן במכון כאשר אני סובל ממנו ורוצה לשפר את המצב הן בכאב והן בכוח(ירדתי 15 קילו בעקבות החוסר באימון הגוף)
אומר לך מניסיון אישי לצערי המאוד רב (2 בלטי דיסק+פריצת דיסק מזעזעת), תתחיל עם משקלים מאוד מאוד נמוכים ותתקדם לאט ובטוח. אישית, דדליפט עזר לי המון בתהליך ההחלמה. אני חושב שישיבה על התחת בלי להזיז את הגוף בכלל, תעשה את המצב עוד יותר גרוע..

• פותח/ת השרשור
קבעו לי פילאטיס מכשירים וברביעי אמרו שיעשו לי תוכנית אימון אעדכן בהמשך תודה לעונים

Back
למעלה תחתית