הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה ss

• פותח/ת השרשור YoH
  • פורסם בתאריך

YoH

משתמש מתחיל
98
8
נק' מוניטין:
8
98
8
אני מתאמן ss כבר כמעט חודש
משקל: 59 קילו
גובה: 1.70
משקלים בתרגילי הבסיס בסרטונים:
סקוואט 80 ק"ג
פרס 37.5 ק"ג
דדליפט 60 ק"ג עדיין עובד על טכניקה

סקוואט:

המשקל כבד , ואולי זה פוגע גם בטכניקה שמתי לב שאני יורד די מהר מדי והברכיים שלי קצת קדימה לא משהו רציני אולי תאירו את עיניי.

פרס:

לא כל כך מבין גדול בטכניקה בפרס אשמח שתתנו דגשים גם כאן, המשקל היה מאוד כבד בסוף אבל אני עדיין אעלה במשקל אימון הבא.

דדליפט:

מפחד מאוד להעלות בו משקל כי אני ממש לא בטוח בטכניקה, המשקל פשוט עף לי הוא קל מאוד ואני אפילו לא עוצר לשנייה בתחתית .

אשמח שתתייחסו לכל התרגילים ותתנו דגשים .. שבת שלום:)
מישהו
הקפצה..

תכווץ תחת ובטן באוברהד.
הסקוואט נראה סבבה פשוט זה נראה כאילו התנועה לא טבעית לך עדייןף משהו חשוב, שמתי לב שאני מזיז את הראש באמצע החזרות תתמקד בנקודה אחד לכל אורך החזרה בכל התרגילים, זה יעזור לך לשמור על שיווי משקל.

סקוואט-טוב לדעתי דווקא התנועה ניראית טבעית יש עומק יפה וכל התנועה חלקה.
פרס-טוב, תוציא מרפקים טיפה יותר החוצה.
דדליפט-אתה מכניס את הברכיים מוקדם מידי,תרד קןדם עוד עם הגב ירק אז תכניס את הברכיים.
ובדדליפט אתה צריך כל חזרה להניח את המוט על הרצפה ולהכנס לסטאפ כמו שצריך לקחת אוויר ולעלות אם תתרגל את זה עכשיו זה יקל עלייך בהמשך במישקלים גבוהים.

• פותח/ת השרשור
תכווץ תחת ובטן באוברהד.
הסקוואט נראה סבבה פשוט זה נראה כאילו התנועה לא טבעית לך עדייןף משהו חשוב, שמתי לב שאני מזיז את הראש באמצע החזרות תתמקד בנקודה אחד לכל אורך החזרה בכל התרגילים, זה יעזור לך לשמור על שיווי משקל.
תודה על הדגשים אחי.
סקוואט-טוב לדעתי דווקא התנועה ניראית טבעית יש עומק יפה וכל התנועה חלקה.
פרס-טוב, תוציא מרפקים טיפה יותר החוצה.
דדליפט-אתה מכניס את הברכיים מוקדם מידי,תרד קןדם עוד עם הגב ירק אז תכניס את הברכיים.
ובדדליפט אתה צריך כל חזרה להניח את המוט על הרצפה ולהכנס לסטאפ כמו שצריך לקחת אוויר ולעלות אם תתרגל את זה עכשיו זה יקל עלייך בהמשך במישקלים גבוהים.
תודה רבה על המענה, כן אני יודע שהדדליפט שלי די בעייתי זו תהיה בעיה אם אוסיף משקל לפעם הבאה אפילו שהטכניקה שלי לא כזאת טובה? פשוט אני מרגיש שאני מרים מטאטא

תודה על הדגשים אחי.

תודה רבה על המענה, כן אני יודע שהדדליפט שלי די בעייתי זו תהיה בעיה אם אוסיף משקל לפעם הבאה אפילו שהטכניקה שלי לא כזאת טובה? פשוט אני מרגיש שאני מרים מטאטא

אתה יכול להוסיף מעט משקל, לא זאת הבעיה, אולי זה אפילו יעזור לך לבצע את הטכניקה בצורה טובה יותר כי אתה תרגיש שאתה באמת מרים משהו ותבין למה צריך לעשות את הטכניקה בצורה הנכונה.

קודם כל כלל בסיסי לשלושת ההרמות - המוט נע בקו אנכי מדויק מעל כף הרגל, בלי להתרחק ולהתקרב מהגוף. בסקוואט זה כבר עובד אצלך.

הסקוואט נראה בסדר מכאן, אבל אתה צריך להוריד את המשקל באיטיות תוך שליטה מלאה, לא ליפול למטה ולנסות להתכווץ בפתאומיות כשאתה כבר בעומק מלא. ככה תשמור על יציבות בעמוד השדרה ובגב התחתון.

פרס - בהתייחסות לכלל שהזכרתי, אתה צריך להטות מעט את הגוף כדי שהמוט יעלה בקו ישר מהנקודה שבה אתה מתחיל את הלחיצה(החלק העליון של עצם החזה), ולא יתרחק ממך כמו שאפשר לראות בסרטון. תנסה גם להגיע לנעילה מלאה גבוהה ויציבה מעל הראש, ממליץ לראות סרטונים עם דגשים בנושא

דדליפט - שוב אותו עיקרון, המוט לא מתחיל רחוק מהגוף. הוא עומד מעל אמצע כף הרגל, לנקודה הזו אתה מתכופף, פושט את הגב ומושך. לאותה נקודה בדיוק הוא צריך להגיע כשאתה מוריד את המשקל.

אם אתה מחפש בyoutube, ממליץ על Art of manliness(Rippetoe) או Untamed Strength, מסבירים באופן טוב ופשוט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית