הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסה אחרי הפסקה מחיטוב

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
לאחרונה לקחתי הפסקה של כמה ימים מחיטוב ממושך,במהלך שבוע ההפסקה הפרזתי ועליתי במשקל-לא רק נוזלים,כעת משחזרתי המשקל לאטלאט חוזר לקדמותו כאשר לאורך שבוע הקפדתי על תפריט דל(עד 50ג)פחמימה וביומיים האחרונים עליתי ל100,שומר על גירעון נוח של 300-500קל.
אני שוקל להמשיך בתפריט הנל לעוד כשבוע ללא העמסות האם זה יהיה מומלץ?המשקל יורד לאט יותר בימים האחרונים והיעד הוא לרדת עוד 2קג כדי להגיע למ.ג מלפני ההפסקה.

אם עלית במשקל (ריבאונד) וחזרת לחטב, הייתי נותן שבועיים ללא העמסה.
כמה זמן חיטוב במצטבר?

• פותח/ת השרשור
אם עלית במשקל (ריבאונד) וחזרת לחטב, הייתי נותן שבועיים ללא העמסה.
כמה זמן חיטוב במצטבר?
זה קו המחשבה שלי,בהחלט ריבאונד,אז ללכת על שבועיים?
במצטבר משהו כמו חצי שנה און אנד אוף.
באופן כללי ראיתי שההעמסות שלי הן פשוט להתפוצץ על כל מה שמתחשק לי פעם בשבוע וכעת מכיוון שרוצה לסיים את החיטוב ולהגיע ל שקל המקורי אנסה להעמיס אחת לשבועיים אך לשמור על גירעון קטן ופחמימה מתונה.

זה קו המחשבה שלי,בהחלט ריבאונד,אז ללכת על שבועיים?
במצטבר משהו כמו חצי שנה און אנד אוף.
באופן כללי ראיתי שההעמסות שלי הן פשוט להתפוצץ על כל מה שמתחשק לי פעם בשבוע וכעת מכיוון שרוצה לסיים את החיטוב ולהגיע ל שקל המקורי אנסה להעמיס אחת לשבועיים אך לשמור על גירעון קטן ופחמימה מתונה.
לך לפי ההרגשה, לאחר כל כך הרבה זמן של חיטוב זה כבר ניהיה לא שיגרתי להמשיך לרדת במשקל ולפעמים העמסות כאלה נדרשות.
היית תחת קלן עד לא מזמן אם אני לא טועה?

• פותח/ת השרשור
לך לפי ההרגשה, לאחר כל כך הרבה זמן של חיטוב זה כבר ניהיה לא שיגרתי להמשיך לרדת במשקל ולפעמים העמסות כאלה נדרשות.
היית תחת קלן עד לא מזמן אם אני לא טועה?
לאורך אוגוסט עם קלן.
מכיוון שמטרתי היא לנסות ולחזור למשקל המקורי מלפני ההפסקה אני ממשיך עם הדיאטה מה גם שחגים מגיעים והארוחות אורבות מכל עבר..
רוצה לנסות ולנצל את זה שאני באזור ה10% ולרדת את ה2-3ק"ג עם אירובי מתון לעומת אינטרוולים,פחמימה גבוהה יותר(עד 100)וגירעון לא גבוהה ולהעמיס כמה שפחות,מה דעתך?

לאורך אוגוסט עם קלן.
מכיוון שמטרתי היא לנסות ולחזור למשקל המקורי מלפני ההפסקה אני ממשיך עם הדיאטה מה גם שחגים מגיעים והארוחות אורבות מכל עבר..
רוצה לנסות ולנצל את זה שאני באזור ה10% ולרדת את ה2-3ק"ג עם אירובי מתון לעומת אינטרוולים,פחמימה גבוהה יותר(עד 100)וגירעון לא גבוהה ולהעמיס כמה שפחות,מה דעתך?
אני לא בעד לרדת מתחת ל 10 באופן טבעי כי אין מנוס מלאבד מסת שריר.
אבל אם אתה כבר מתעקש, גירעון קטן כמו שכתבת והעמסות לעיתים רחוקות. פחמימה 100.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית