הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך להתאמן כשיש טחורים.

painandgain1

משתמש קבוע
1,673
702
נק' מוניטין:
925
1,673
702
שלום לכולם.
קצת מביש אך אני חייב ייעוץ.
קצת רקע:אני חודש בחיטוב, עושה 5/3/1.
שבוע שעבר בידוק סיימתי את הסבב הראשון והיום הייתי צריך להתחיל סבב חדש.

אני לא יודע בדיוק ממה אבל בשישי האחרון החלו לי טחורים. אני מטפל בזה עם משחות ונרות.
בקיצור השאלה שלי היא כמה זמן לנוח מהאימונים פחות או יותר ומה אני יכול לעשות בזמן הזה בלי חדר כושר? (חשבתי על שחייה אולי).

בבקשה לא לעשות מזה צחוק. אני רציני ולא
יודע מה לעשות בינתיים.

תודה מראש!

תתרכז בלאסוף רצפת אגן בעת ביצוע תרגילים(כמו שאתה חותך חרא בשירותים), כיווץ של התחת בטן וזוקפי הגב, עבודה עם משקלים לא גבוהים בעיקר לשימור יכולת עד שזה יעבור.

אף אחד לא יעשה מזה צחוק.
לא עברתי את זה אבל אני מניח שכל עוד כואב לך, אימון יכול להיות סיוט, אז אל תנסה. שחיה יכולה להיות פתרון נחמד.
ואל תנסה לטפל לבד, לך לרופא גם אם לא נעים. הוא ראה כבר אלפים כמוך.

• פותח/ת השרשור
תתרכז בלאסוף רצפת אגן בעת ביצוע תרגילים(כמו שאתה חותך חרא בשירותים), כיווץ של התחת בטן וזוקפי הגב, עבודה עם משקלים לא גבוהים בעיקר לשימור יכולת עד שזה יעבור.
אני תמיד מכווץ גלוטס ובטן בתרגילים המורכבים.
אף אחד לא יעשה מזה צחוק.
לא עברתי את זה אבל אני מניח שכל עוד כואב לך, אימון יכול להיות סיוט, אז אל תנסה. שחיה יכולה להיות פתרון נחמד.
ואל תנסה לטפל לבד, לך לרופא גם אם לא נעים. הוא ראה כבר אלפים כמוך.

תודה רבה על התשובות!
השבוע בחרתי לנוח לגמרי, אני מת שבוע הבא לעשות את השבוע הראשון של הסבב השני אבל אני לא רוצה להיות פזיז מדי וגם סוף שבוע הבא אני טס אז אני לא יודע אם יהיה שווה בכלל להתחיל. מצד שני אם אני לא אתאמן גם שבוע הבא אז יצא שאהיה כמעט חודש בלי אימונים. ברור שבריאות מעל הכל וזה לא שאני מתכונן לאולימפיה אבל סתם מבאס.
ואני לא מזלזל ברופאים חלילה, פשוט אמא שלי אחות אז יש לי בבית את האמצעים והידע איך לטפל בזה והמצב ניהיה טוב יותר.
סליחה על החפירה, הייתי חייב לפרוק 🫤

תודה שוב פעם!

בגדול מה שיכול להחמיר לך הכי הרבה את הטחורים זה אם תשב יותר מדי/תתאמץ דווקא בשירותים.

היו לי בעבר טחורים בדרגה קלה, הפרוקטולוג אמר להתאמן כרגיל ולעשות כמה שינויים בשירותים(לשים כפות רגליים על שרפרף, לא לשבת חצי שעה וכו') וכמה שינויים תזונתיים.(יותר שומן, יותר שתיה)

הכל תלוי בחומרת המצב שלך כמובן

• פותח/ת השרשור
היו לי בעבר טחורים בדרגה קלה, הפרוקטולוג אמר להתאמן כרגיל ולעשות כמה שינויים בשירותים(לשים כפות רגליים על שרפרף, לא לשבת חצי שעה וכו') וכמה שינויים תזונתיים.(יותר שומן, יותר שתיה)

אני חושב שהשירותים זו הבעיה שלי. אני לוקח איתי פלאפון/ספר ומגיע לישיבות של 30-40 דקות. אני אנסה את העצה של לשים רגליים על שרפרף. כדאי לעשות את השבוע הראשון של הסבב השני שבוע הבא לפי דעתך?
תודה רבה על התשובה!
בגדול מה שיכול להחמיר לך הכי הרבה את הטחורים זה אם תשב יותר מדי/תתאמץ דווקא בשירותים.

הכל תלוי בחומרת המצב שלך כמובן

הכל תלוי בחומרת המצב שלך כמובן[/QUOTE]
אני חושב שהשירותים זו הבעיה שלי. אני לוקח איתי פלאפון/ספר ומגיע לישיבות של 30-40 דקות. אני אנסה את העצה של לשים רגליים על שרפרף. כדאי לעשות את השבוע הראשון של הסבב השני שבוע הבא לפי דעתך?
תודה רבה על התשובה

שלום לכולם.
קצת מביש אך אני חייב ייעוץ.
קצת רקע:אני חודש בחיטוב, עושה 5/3/1.
שבוע שעבר בידוק סיימתי את הסבב הראשון והיום הייתי צריך להתחיל סבב חדש.

אני לא יודע בדיוק ממה אבל בשישי האחרון החלו לי טחורים. אני מטפל בזה עם משחות ונרות.
בקיצור השאלה שלי היא כמה זמן לנוח מהאימונים פחות או יותר ומה אני יכול לעשות בזמן הזה בלי חדר כושר? (חשבתי על שחייה אולי).

בבקשה לא לעשות מזה צחוק. אני רציני ולא
יודע מה לעשות בינתיים.

תודה מראש!
בתקופת חיטוב גם אצלי זה קורה לפעמים, תקפיד לשתות הרבה מים ולצרוך מספיק שומן, לעתים חוסר בשומן ובמים עושה יציאות קשות.
משחות אמורות לאלחש את המקום אבל הבעיה תיפתר רק כשיהיו לך יציאות רכות ולא יהיה לחץ על המקום.

יש שממליצים על עמידה בתנוחת בול פגיעה (למגוון בעיות מעיים - גם לעצירות זה מאוד עוזר) וגם כך לא תוכל להישאר הרבה זמן בשרותים. ומלא מלא מלא מים

• פותח/ת השרשור
בתקופת חיטוב גם אצלי זה קורה לפעמים, תקפיד לשתות הרבה מים ולצרוך מספיק שומן, לעתים חוסר בשומן ובמים עושה יציאות קשות.
משחות אמורות לאלחש את המקום אבל הבעיה תיפתר רק כשיהיו לך יציאות רכות ולא יהיה לחץ על המקום.

יש שממליצים על עמידה בתנוחת בול פגיעה (למגוון בעיות מעיים - גם לעצירות זה מאוד עוזר) וגם כך לא תוכל להישאר הרבה זמן בשרותים. ומלא מלא מלא מים
האמת שבתחילת החיטוב הייתי מקפיד על 2-3 ליטרים מים ביום ואז התחלתי לזלזל בזה והפסקתי להקפיד על זה.
מה זאת אומרת תנוחת פול פגיעה? כלומר לא לשבת על האסלה?
תודה רבה על התשובות!

כפות הרגליים על מושב האסלה בתנוחה של סקוואט נמוך מאוד, זה הכל נועד לישר את המעיים התחתונים. אפשר גם לחבק את הברכיים אל החזה בישיבה רגילה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית