הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתח בss במקום pc וקצב התקדמות

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
1.חלק אומרים שמתח הוא תרגיל עזר וחלק אומרים שאפשר להכניס אותו במקום הפווארקלין,
אשמח לשמוע מה אתם אומרים כי אני קצת מפחד לבצע פאוור קלין ואני מחפש תחליף,

2.עכשיו השאלה השניה היא קצב התקדמות במתח ראיתי שחלק אומרים שכשמגיעים ל15x3 מתח להתחיל להוריד לחמישיה ולהעמיס משקלים
וחלק אומרים סט אחד ל15 חזרות מספיק..

אני כרגע עומד על 25 מתח מקס לסט אבל ל3 אני לא בטוח שאני עומד ב15x3 לא נשמע לי יעיל לעבוד על כל כך הרבה ל3 לסטים אם אני מצליח לעבור 15 בסט

3.כל אימון הקצב עליה במשקל במתח זהה למילטרי פרס ובנץ?

נערך לאחרונה:
1. תלוי בך. אם יש לך ממי ללמוד פאוורקלין, תעשה אותו ותוסיף מתח (או צ'ין אפס) כתרגיל עזר. אחרת תעשה מתח/צ'ין כתרגיל ראשי.
2. לדעתי האישית אין שום קשר בין 15 חזרות לבין תרגיל בסיס בתוכנית כוח. תעשה 3x5 בתוספת משקל.
3. כמה שאתה צריך. תתחיל מ-2.5 קילו, כשתגיע למשקלים כבדים תוכל לעבור ל-1.25 קילו.

1.אם אין מי שילמד אותך PC תעשה מתח כתרגיל ראשי ממליץ יותר על צין אפס כי אפשר לייצר בו יותר כוח ולהעמיס יותר משקל
2. אם הצלחת 25 חזרות בסט אחד אין בעיה שתעשה 3X5 במתח או צין אפס תתחיל מזה
3. כל אימון תוסיף 2.5 קילו ואז תחתוך ל1.25 כמו שחברי החייזר אמר למעלה

• פותח/ת השרשור
1.אם אין מי שילמד אותך PC תעשה מתח כתרגיל ראשי ממליץ יותר על צין אפס כי אפשר לייצר בו יותר כוח ולהעמיס יותר משקל
2. אם הצלחת 25 חזרות בסט אחד אין בעיה שתעשה 3X5 במתח או צין אפס תתחיל מזה
3. כל אימון תוסיף 2.5 קילו ואז תחתוך ל1.25 כמו שחברי החייזר אמר למעלה

לפני האסאס הייתי מבצע מתח עם משקל כרגע עומד על 24 קילו, אם המשקלי עבודה שלי יחסית יפים במתח רגיל להישאר איתו או שבכל זאת כדאי להחליף לצאין אפס? כי אני לא רוצה להתחלש במתח רגיל.. אני מנסה להגיע ל35 קילו פשוט אבל אם זה אומר שאני מוריד מאיכות התכנית אני כמובן אעדיף לעבור לצין אפס

לפני האסאס הייתי מבצע מתח עם משקל כרגע עומד על 24 קילו, אם המשקלי עבודה שלי יחסית יפים במתח רגיל להישאר איתו או שבכל זאת כדאי להחליף לצאין אפס? כי אני לא רוצה להתחלש במתח רגיל.. אני מנסה להגיע ל35 קילו פשוט אבל אם זה אומר שאני מוריד מאיכות התכנית אני כמובן אעדיף לעבור לצין אפס

צין אפס עדיף על מתח כי הוא מערב יותר מסת שריר ואפשר לייצר בו יותר כוח, אני מניח שכבר ראית בעצמך שצין אפס יותר קל ממתח רגיל
אני אישית הייתי מעדיף צין אפס אבל חשוב לך מתח אתה יכול לעשות רוטציה ביניהם באימון
אימון אחד מתח אין אחד צין אפס גם ככה ישלך לך לפעמים פעמיים בשבוע את התרגיל אז זה לא יהיה נורא

• פותח/ת השרשור
צין אפס עדיף על מתח כי הוא מערב יותר מסת שריר ואפשר לייצר בו יותר כוח, אני מניח שכבר ראית בעצמך שצין אפס יותר קל ממתח רגיל
אני אישית הייתי מעדיף צין אפס אבל חשוב לך מתח אתה יכול לעשות רוטציה ביניהם באימון
אימון אחד מתח אין אחד צין אפס גם ככה ישלך לך לפעמים פעמיים בשבוע את התרגיל אז זה לא יהיה נורא

זה יהיה קצב לא טוב אבל אם אני אעשה פעם בשבוע מהתרגיל לא ?
וזה בלהתחשב שיוצא לי לעשות b פעמיים בשבוע כי התכנית דורשת 3 פעמים בשבע

אני רוצה להתחיל צין אפס האמת שיותר קשה לי ממתח רגיל ....
אבל אני פשוט שונא שאני יורד בכושר במתח..

זה יהיה קצב לא טוב אבל אם אני אעשה פעם בשבוע מהתרגיל לא ?
וזה בלהתחשב שיוצא לי לעשות b פעמיים בשבוע כי התכנית דורשת 3 פעמים בשבע

אני רוצה להתחיל צין אפס האמת שיותר קשה לי ממתח רגיל ....
אבל אני פשוט שונא שאני יורד בכושר במתח..

אז תישאר עם מתח
אין פה RIGHT OR WRONG
זה לא שאחד עדיף על פני השני

לגבי הוספת משקל שים לב שהמשקל גוף שלך גם משתנה. אתה גם עולה במשקל (אם לא אז תאכל עוד כי לא תשרוד את SS הרבה זמן בלי לעלות במשקל) וגם לפעמים באימון אתה נוזלי יותר ולפעמים פחות שזה משפיע, אצלי נגיד יכול להיות הבדל ש 2 קילו מ.ג בין אימון אחד לאחר שזה יכול להשפיע אם אתה רוצה להוסיף מאימון לאימון.
אגב התחזקות בצ'ין אפס תוביל להתחזקות במתח רגיל. אם ממש חשוב לך המתח הרגיל אז תעשה אותו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית