הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר כמה קפאין יש בתערובת קפה?

• פותח/ת השרשור Arbuz
  • פורסם בתאריך

Arbuz

משתמש מתחיל
95
9
נק' מוניטין:
9
95
9
19122013134616.png

VERO

יש לי מכונת אספרסו בבית ורציתי לדעת כמה קפאין יש בכפית של קפה כמו בתמונה? נגיד אני שם כפית של הקפה כמו שבתמונה למכונת אספרסו וממלא כוס בכ-100 מ"ל של משקה, כמה קפאין זה?

תהליך ההכנה הולך ככה:

מוסיף את כמות הקפה הרצויה, כפית לדוגמה, אל מין כף גדולה כזאת ומחבר את הכף למכונה ולאחר מכן שם כוס מתחת לכף לאחר ההרתחה מפעיל את המכונה, הקפה שבכף עובר חליטה עם מים רותחים שהולכים ישר לכוס ככה שאני לא מקבל את כל הערך של הקפאין כי רוב גרגרי הקפה נמצאים בכף הגדולה אז איך מחשבים את כמות הקפאין שאני מקבל מכמות של כפית קפה ו-100 מ"ל לאחר תהליך הכנה כזה?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה קפה שחור? בכפית אחת יש בערך 50-70 מ"ג קפאין
קפה טחון שעושים ממנו אספרסו

הנה מה שרשום בתיאור שלו:

"תערובת מוכרת וממכרת בטעם עדין ומתקתק. בחגיגה זו שותפים זני ערביקה מכמה מדינות עם איזון עדין של רוביסטה התוצאה קפה ארומאטי וטעם עשיר עם chocolate after taste."

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אז לכיוון 80-90 מ"ג לכפית
הנה מה שרשום בתיאור שלו:

"תערובת מוכרת וממכרת בטעם עדין ומתקתק. בחגיגה זו שותפים זני ערביקה מכמה מדינות עם איזון עדין של רוביסטה התוצאה קפה ארומאטי וטעם עשיר עם chocolate after taste."

רמת קפאין זה פונקציה של כמה זמן המים עברו דרך הקפה, לכן במנת אספרסו של 7 גרם קפה יש בין 30-50 מ"ג קפאין במנה של 30 מ"ל, לעומת זאת בקפה שחור/פרנצ' פרס הכמות תיהיה גבוהה יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית