הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנוגע לתזונה במסה

Omri453523

משתמש מתחיל
178
5
נק' מוניטין:
5
178
5
image.jpeg אז ככה אני לאחרונה מחפש תחליף לשיבולת שועל בבוקר שאני אוכל כנראה שהגוף שלי לא מגיב טוב לשיבולת ומצאתי את הדגני בוקר האלה אבל מה שאני חושש ממנו זה הנתרן והסוכרים שיש לו אתם חושבים שזה תחליף טוב או לא דרך אגב אני עושה מסה נקייה ואוכל מדגני בוקר 85 גרם כל בוקר

לא הייתי ממליץ לארוחת בוקר בטח שלא על בסיס קבוע, תנסה לאכול שיבולת שועל עם חביתה בתוך הבלילה זה עוד דרך שאני אוכל בה ש"ש

80g פחמימה ב100g
עדיף כבר לאכול 350 גרם אורז ...

או אם לא הבנת, אתה מכניס כלום אוכל לגוף וממלא כבר 80גרם פחמימה שזה המון המון המון, נניח במסה צריך 350 גרם פחמימה תחשוב ה100 גרם קורנפלקס סגר לך 25% פחמימה יומית

• פותח/ת השרשור
אחי גם ככה הייתי אוכל לפני זה כוס שיבולת שועל לפני בישול כל בוקר פשוט עכשיו השיבולת שועל עושה לי בעיות ואני מחפש תחליף וזה היה יוצא 55 גרם פחמימה מכוס שיבולת שועל

תאכל פחמימה אחרת מה הבעיה, דווקא בפחמימה לא חסר
אני רואה מהתשובה שלך שאתה לא כזה מבין עדיין את עניין ה"דיאטה" ו"לאכול בריא" עדיף שתקרא על זה קצת כי זה נשמע כאילו יש לך רק קורנפלקס ושיבולת שועל בבית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית