הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אין לזה סוף, וטוב שככה.

קח בחשבון שעודף קלורי משמעותי עושה המון מבחינת משקלי עבודה וביצועים, ושבכלליות לשרוף שומן זה תהליך הרבה יותר פרקטי כשיש לך יותר מאסת שריר במערכת. מאסת שריר וכוח הן שתיהן תכונות עיקשית מאוד, בעוד ששומן בא והולך פי כמה יותר מהר. הרי בשביל זה הוא נועד בתור מאגר חירום שכזה. בקשר לאוכל - אני ממש לא הבנאדם שאתה יכול לתת לו שום תירוץ מקובל ל-למה אתה לא עולה במשקל. הכל אפשרי אם אתה מתכנן נכון, אתה לא צריך לאכול את המקרר והצלחת, אבל תוספת של עוד 1000 קלוריות ממקורות פשוטים לצריכה כמו: שמן זית, חלב, אבקת חלבון, חמאת בוטנים, טחינה, אבוקדו וכל מיני כאלה יכולה ממש לעשות את ההבדל בלי יותר מדי השפעה על השובע.

• פותח/ת השרשור
קח בחשבון שעודף קלורי משמעותי עושה המון מבחינת משקלי עבודה וביצועים, ושבכלליות לשרוף שומן זה תהליך הרבה יותר פרקטי כשיש לך יותר מאסת שריר במערכת. מאסת שריר וכוח הן שתיהן תכונות עיקשית מאוד, בעוד ששומן בא והולך פי כמה יותר מהר. הרי בשביל זה הוא נועד בתור מאגר חירום שכזה. בקשר לאוכל - אני ממש לא הבנאדם שאתה יכול לתת לו שום תירוץ מקובל ל-למה אתה לא עולה במשקל. הכל אפשרי אם אתה מתכנן נכון, אתה לא צריך לאכול את המקרר והצלחת, אבל תוספת של עוד 1000 קלוריות ממקורות פשוטים לצריכה כמו: שמן זית, חלב, אבקת חלבון, חמאת בוטנים, טחינה, אבוקדו וכל מיני כאלה יכולה ממש לעשות את ההבדל בלי יותר מדי השפעה על השובע.

ברור, אין לי כל כוונה להכנס למאזן קלורי שלילי, עם כל הקרוספיט. אבל לעלות במשקל לא בא לי בקלות. אני בהחלט מתכוון להעלות כמויות אוכל בגלל השילוב של אלמנטי קרוספיט בתוכנית החדשה.

• פותח/ת השרשור
WOD CINDY מס' 1
תוצאה: 12 מחזורים (5 מתח + 10 פוש אפס + 15 סקוואט = מחזור 1) ב- 20 דקות.
היה טראומתי. במחזור הששי כמעט התמוטטתי. יש עוד הרבה עבודה. סה"כ נהנתי!
נקודות לשיפור:
1. לקחת כמה שניות מנוחה יזומה בין מחזור למחזור ולא לקחת דקה שלמה בלית ברירה כשאני כבר כמעט מעולף. *
2. לא לדבר בזמן האימון עם אנשים במכון.
3. לא לאכול ממש לפני האימון כי כמעט הקאתי.

מסקנה חשובה: WOD, בדיוק כמו ב- SS, מצריך הכנה מנטאלית לפני האימון. לבוא עם הראבק, זה המפתח להצלחה כאן.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אימון כוח B

אחלה אימון!
פרס 50 ק"ג 5X5 (סיפוק! בהתחשב בעובדה שב- SS הייתי עושה 55 ק"ג 5X3 והייתי כמעט מתעלף)
דיפס 10X4 היה קללללל
דדליפט 100ק"ג 5X1

איך הסתכלו עליך שעשית סינדי? עשית במכון או בחוץ?
תתחיל להוסיף משקל לדיפס כי אתה בכיף סוגר מקסימום של 30-40

וכמובן:
Cindy [Crossfit WOD] is a vicious wretched bitch

• פותח/ת השרשור
איך הסתכלו עליך שעשית סינדי? עשית במכון או בחוץ?
תתחיל להוסיף משקל לדיפס כי אתה בכיף סוגר מקסימום של 30-40

וכמובן:
Cindy [Crossfit WOD] is a vicious wretched bitch

סינדי עשיתי במכון, למרות שאפשר בהחלט בחוץ. ארטיום חשב שהשתגעתי בהתחלה. אחר כך הוא הבין חחחח ומלא שאלו אותי מה אני עושה ואמרו לי שאני אצטרך אמבלונס חחח
לדיפס אני אוסיף בפעם הבא שאני אעשה.

• פותח/ת השרשור
חחחחח טלנובלות...
כן, חייבים סטופר, יש לי בטלפון. בקרוב אקנה לי איזה סטופר. עשיתי 12 מחזורים ב- 19 דקות ו 40 שניות אז לא התחלתי מחזור 13. (לא נראה לי שהייתי מצליח ממילא לסיים אותו בזמן סביר)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אימון ספרינטים!
החלטתי שאני לא מוותר על אימון ספרינטים למרות הגשם, אז אם צריך להתרטב אז עד הסוף והלכתי לעשות אימון ספרינטים בבריכה!
היה אחלה, למרות שהמון לא שחיתי לטובת ספורט, עשיתי 10 ספרינטים. מה שכן, שברתי את האצבע, יש להם באוניברסיטה פטנט מטומטם להפרדת מסלולים, מין טבעות כאלה מפלסטיק קשיח ובאחד הספרינטים (השני) נתקעה לי אחת האצבעות של הרגל ושמעתי "פאק" כזה חחחח. בקטנה, החזרתי למקום ואחרי איזה שתי דקות המשכתי. כואב אבל לא נורא.

• פותח/ת השרשור
WOD FRAN מס 1
גרוע. לא הצלחתי עם משקל 40 ק"ג בכלל לסיים את ה- 21- 15- 9. התחלתי מהר מדי, "התנפלתי" על זה במקום לשמור כוחות. נחתי כמה דקות ובצעתי שוב את כל האימון עם מוט ריק.
זמן: 5:00.
מסקנות, נקודות לשיפור:
1. לא להתחיל את הפראן מיד בשיא הכוח, להתחיל איטי ולשמור כוחות לשלבים האחרונים.
2. מטלה למחר: לתרגל טראסטרס, לרדת נמוך יותר.
יהיה טוב. אני עוד אעשה את זה מלא וכמו שצריך. מבטיח.

• פותח/ת השרשור
אימון כוח A

אימון לא רע בכלל, פיצויי על הכשלון בפראן של אתמול.
סקוואט 80 ק"ג 5 כפול 5
בנצ' 75 ק"ג 4 כפול 5 80 ק"ג 1 כפול 5
קלין 40 ק"ג 5 כפול 5
חתירה 87 ק"ג 4 כפול 5

מסתבר שהעיניין הזה של 5 סטים של 5 חזרות עם קצת פחות משקל מאשר ב- SS הוא לא רע בכלל!!!!

נערך לאחרונה:
WOD FRAN מס 1
גרוע. לא הצלחתי עם משקל 40 ק"ג בכלל לסיים את ה- 21- 15- 9. התחלתי מהר מדי, "התנפלתי" על זה במקום לשמור כוחות. נחתי כמה דקות ובצעתי שוב את כל האימון עם מוט ריק.
זמן: 5:00.
מסקנות, נקודות לשיפור:
1. לא להתחיל את הפראן מיד בשיא הכוח, להתחיל איטי ולשמור כוחות לשלבים האחרונים.
2. מטלה למחר: לתרגל טראסטרס, לרדת נמוך יותר.
יהיה טוב. אני עוד אעשה את זה מלא וכמו שצריך. מבטיח.

40ק"ג לפראן ראשון זה באמת קצת מעל לראש.
איך הסתדרת עם המתח? קיפינג? או סטריקט?

• פותח/ת השרשור
40ק"ג לפראן ראשון זה באמת קצת מעל לראש.
איך הסתדרת עם המתח? קיפינג? או סטריקט?

חחח סליחה על הבורות במונחים: עשיתי מתח רגיל, בלי תנופה אלא מתח צהל"י נקי חחח. אני עוד צריך ללמוד את השיטה.

ואכן, בפעם הבאה אני אעשה פראן עם 20 ק"ג או מקסימום 30.
אני חייב לשפר את הטכניקה בטראסטרס ואני עובד על זה. יש לי עוד הרבה עבודה!

• פותח/ת השרשור
WOD מייקל
(חשבתי שהשמות של ה- WOD זה רק שמות נשיים)
חיפשתי WOD במקום הספרינטים שלא הכי טוב לעשות בגשם...
היה ממש נחמד: 20:41
מסקנות: דווקא כאן לא צריך לשמור כוחות בריצת ה- 800 כי בין הריצות יש את התרגילים וזה זמן התאוששות. לדעתי אני שווה כרגע לפחות דקה אחת פחות מהזמן הזה רק בגלל ששמרתי כוחות, עובדה שהריצה האחרונה הייתה מהירה בהרבה מהשתיים הראשונות!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
האימונים עם השמות של הגברים הם Hero Workout, הם על שמות חיילים ואנשי כוחות ביטחון אמריקאים שנהרגו בתפקיד. יש פירוט על מעשיו ועל איך הוא נפל של כל אחד מהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית