הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לבנצ' 210 עד סוף 2014

ברור, בשביל זה אתה צריך שמישהו אחר יגיד אץ זה בשבילך:jester:
חחחחח אפשר לוותר.

יוצא כרגע לשבוע דילואד.לא להשתעמם מהלוג מבטיח לצלם את ארוחת הבוקר במלון באילת

טוב חזרנו מאילת. היה מעולה
משמנים קצת את המפרקים באימונים קלים עד שבוע הבא

קבצים מצורפים

• IMG_20141020_100908113.jpg
    IMG_20141020_100908113.jpg
    KB 37.6 · צפיות: 181
זה בערך הצלחת שלי כל בוקר*3 פעמים של ריפיל.

מצטער אם אכזבתי.אבל אני אל צריך יותר כלום מחביתה ופנקייק+ כריך חמאה עם סלמון מעושן

אם זה מה שאתה אוהב תוכל להיות אורח כבוד בכל סניף של דניז בארצות הברית..
איפה שאמריקאי ממוצע (שלא מ NY או SF וכד') אוכל כל יום ערימת פנקייק עם מה שנראה כמו כדור גלידה
וניל למעלה ובעצם זה כדור מרגרינה/חמאה. והמון סירופ.

אם זה מה שאתה אוהב תוכל להיות אורח כבוד בכל סניף של דניז בארצות הברית..
איפה שאמריקאי ממוצע (שלא מ NY או SF וכד') אוכל כל יום ערימת פנקייק עם מה שנראה כמו כדור גלידה
וניל למעלה ובעצם זה כדור מרגרינה/חמאה. והמון סירופ.
בשפת PSYCO אפשר להגיש שאני "מקנא1" או "מזילריר4"

בשפת PSYCO אפשר להגיש שאני "מקנא1" או "מזילריר4"

האמת שגם אני מקנא...זה בדיוק מה שאכלתי כמעט חודש רצוף שם בזמנו.
ותכלס שכחתי קודם לכתוב שהמהדרין ביניהם מזמינים ומקבלים את ערימת הפנקייקס הנ"ל (וזאת ערימה ערימה..לא שטוח כמו שלך)
עם ביצת עין למעלה, מתחת לכדור המרגרינה והסירופ.

טוב אימון בנצ של דילואד.לא עקםנו את ה115 אבל כמה דגשים לאימון הבא.

לעבוד על גמישות שקצת הלכה לאיבוד! דחוףדחוףדחוף.
לעשות שרגס.
לחזור לקחת כורכום.
להזמין כורכום חדש

הלוג שלך הועבר למערכת הלוגים החדשה באתר. ניתן לצפות בכל הלוגים כאן:

https://www.lbs.co.il/logs/public/

כאשר אתה יכול להגיע לשם מכאן:
19036_Screenshot_2.png

כדי לפרסם עדכון חדש בלוג, ישנן 2 אופציות:

1. דרך האשכול הנוכחי, ע״י לחיצה על חוצץ ה״עדכונים״:

19035_Screenshot_1.png

ולאחר מכן על ״פרסם עדכון לוג״:
19037_Screenshot.png

2. או שאתה בוחר את הלוג שלך מרשימת הלוגים ואז מגיע למסך הנ״ל באופן מיידי.

בהמשך אנסה להכניס כפתור עם ״עדכון לוג״ ישר בתגובה המהירה שיהיה אפשר לעדכן באופן מיידי.

אני ממליץ לשנות את ההודעה הראשונה בלוג לתוכנית המעודכנת. ניתן לעשות זאת ע״י כניסה ל״סקירה כללית״ כאן בראש האשכול:

19040_Screenshot_6.png

לאחר מכן לחץ על ״ערוך לוג״:

19038_Screenshot_4.png

אני ממליץ גם להעלות תמונה ללוג שמאפיינת אותו (ראה את התמונה הנ״ל). התמונה תוצג ברשימת הלוגים במערכת:

19039_Screenshot_5.png

אם יש משהו לא מובן/בעיות/הצעות לשיפור, אשמח לשמוע (תצטט אותי במידה ואתה מגיב לי. אתה לא חייב להגיב).

תהנה 😃

SweetBamba עדכן את הלוג ״המסע לבנצ' 210 עד סוף 2014״:

עדכון לוג: 25/10/14

מערכת לוגים חדשה
כה נרגש!
מחר מתחילים 3 שבועות חדשים ב5\3\1
ולהלן מה שמצופה לנו בתקווה להצליח.

PRESS:
שבוע 1:
110X5

שבוע 2:
115X3

שבוע 3:
125X1.

BENCH:

שבוע 1:
180X5

שבוע 2:
190X3

שבוע 3:
200X1

לגבי הבנצ' יש פה קצת עניין לא סגור.
יכול להיות אלך על מתכונת של 175\185 ואז אגש ל200 בלי קשר.
על ה200 אני לא מוותר ככל הנראה,אלא אם כן יקרה משהו חריג.

אז רשימת השירים עודכנה היום, יותר מאוחר נחשוב אם להעלות קל'
ושיהיה בהצלחה!!

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 27/10/14

פוסט התבכיינות :

110x5f‏:

כמו שאפשר לראות.הם טסו והחמישית פשוט עלתה לי נורא רחוק מהגוף מה שדפק לי את החזרה החמישית.
נמשיך הלאה .

אבל תחושה כללית היא בין תחושת ריסוק לחולשה.נובע מהמון דברים שעל חלקם לא אפרט, אבל בין היתר זה הכאבים בכל הגוף. שלפעמים יתקפו אותךבתנועה לא נכונה בבית ונמצאים שם כמו עצם בגרון שסתם גורם לך לתהות האם אתה לא הולך לכיוון פציעה.
כאבים זה חלק מהספורט, אף אחד לא יגלה לי משהו חדש. אבל אולי אני מקדם את עצמי לםציעה גדולה יותר?כמה אפשר...

קרא את שאר עדכון הלוג...

נשמע מוכר מאוד. באופן כללי ספורט מקצועני הוא מאוד לא בריא ופציעות הולכות איתו יד ביד.
זה חבל שזה כך, אבל ברגע שאתה עובר איזשהי רמה ושלב של מתאמן קז'ואל ונכנס לתחרות (עם אחרים, עם עצמך) הפציעות נעשות הרבה יותר מוחשיות, כמו גם חמורות.

לא פעם עובר לי בראש בפוטבול "למה אני צריך את זה", אחרי איזה משחק שאני חוזר מפורק לחלוטין. אני מקריב בריאות, זמן, כסף ולא רואה מזה שקל! הסיפוק היחיד הוא בראש (כמו גם לשבור שיא משוגע במכון), ואתה כל הזמן מחשב את הטריידאוף בראש של האם ההקרבה שווה את זה.

אני מכיר אנשים בפוטבול שחודשים מהחיים התקלקלו להם בגלל פציעה, וזה לא בגלל שהם לא עשו דברים נכון אלא פשוט בגלל שלא היה להם מזל באותה השניה.

תמיד המחשבות האלה מזמזמות לך בראש כמו יתושים מעצבנים, ורק הדופמין והאדרנלין של לאתגר את עצמך ולנצח את עצמך (בין אם זה פוטבול או בנץ') מרסנות אותן שלא ישתלטו, אבל הן עדיין שם.
כמו שאמרתי, זה עניין של טריידאוף של מה שאתה מעדיף, וכל אחד מוצא את נקודת השיא שלו שבה הוא אומר "זה מספיק."
בין אם ממשיכים ובין אם לא, בשני המקרים יוצאים גם מפגרים וגם ווינרים בו זמנית. הטרגדיה הגדולה של ספורט מקצועני.

נשמע מוכר מאוד. באופן כללי ספורט מקצועני הוא מאוד לא בריא ופציעות הולכות איתו יד ביד.
זה חבל שזה כך, אבל ברגע שאתה עובר איזשהי רמה ושלב של מתאמן קז'ואל ונכנס לתחרות (עם אחרים, עם עצמך) הפציעות נעשות הרבה יותר מוחשיות, כמו גם חמורות.

לא פעם עובר לי בראש בפוטבול "למה אני צריך את זה", אחרי איזה משחק שאני חוזר מפורק לחלוטין. אני מקריב בריאות, זמן, כסף ולא רואה מזה שקל! הסיפוק היחיד הוא בראש (כמו גם לשבור שיא משוגע במכון), ואתה כל הזמן מחשב את הטריידאוף בראש של האם ההקרבה שווה את זה.

אני מכיר אנשים בפוטבול שחודשים מהחיים התקלקלו להם בגלל פציעה, וזה לא בגלל שהם לא עשו דברים נכון אלא פשוט בגלל שלא היה להם מזל באותה השניה.

תמיד המחשבות האלה מזמזמות לך בראש כמו יתושים מעצבנים, ורק הדופמין והאדרנלין של לאתגר את עצמך ולנצח את עצמך (בין אם זה פוטבול או בנץ') מרסנות אותן שלא ישתלטו, אבל הן עדיין שם.
כמו שאמרתי, זה עניין של טריידאוף של מה שאתה מעדיף, וכל אחד מוצא את נקודת השיא שלו שבה הוא אומר "זה מספיק."
בין אם ממשיכים ובין אם לא, בשני המקרים יוצאים גם מפגרים וגם ווינרים בו זמנית. הטרגדיה הגדולה של ספורט מקצועני.
ב- NFL אנשים מחזיקים בחוזים של מיליוני דולרים, ועדיין מחשבים את הטריידאוף (למשל האם הסיכון בלשחק עונה נוספת יהיה שווה את הצ'ק השמן).

עדכון לוג: 03/11/14

היו המון בעיות שבוע שעבר
השבוע חזרנו

מצטער שאני לא אהיה מפורט בהודעה כמו בד"כ.

אבל היה 115X3 פרס - קל.יכולתי רביעית אבל וויתרתי.אני רוצה להיות בשיא התאוששות לבנצ'

עוד מעט הולך לחדכ לעבוד על טכניקה ולבדוק אולי לחיצה צרה יותר

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית