נק' מוניטין:
10,850
- 8,677
- 1,546
- פותח/ת השרשור
חחחחח אפשר לוותר.ברור, בשביל זה אתה צריך שמישהו אחר יגיד אץ זה בשבילך:jester:
יוצא כרגע לשבוע דילואד.לא להשתעמם מהלוג מבטיח לצלם את ארוחת הבוקר במלון באילת
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחחח אפשר לוותר.ברור, בשביל זה אתה צריך שמישהו אחר יגיד אץ זה בשבילך:jester:
מחכה1 😋🍴מבטיח לצלם את ארוחת הבוקר במלון באילת
בשפת PSYCO אפשר להגיש שאני "מקנא1" או "מזילריר4"אם זה מה שאתה אוהב תוכל להיות אורח כבוד בכל סניף של דניז בארצות הברית..
איפה שאמריקאי ממוצע (שלא מ NY או SF וכד') אוכל כל יום ערימת פנקייק עם מה שנראה כמו כדור גלידה
וניל למעלה ובעצם זה כדור מרגרינה/חמאה. והמון סירופ.
בשפת PSYCO אפשר להגיש שאני "מקנא1" או "מזילריר4"
מערכת לוגים חדשה
כה נרגש!
מחר מתחילים 3 שבועות חדשים ב5\3\1
ולהלן מה שמצופה לנו בתקווה להצליח.
PRESS:
שבוע 1:
110X5
שבוע 2:
115X3
שבוע 3:
125X1.
BENCH:
שבוע 1:
180X5
שבוע 2:
190X3
שבוע 3:
200X1
לגבי הבנצ' יש פה קצת עניין לא סגור.
יכול להיות אלך על מתכונת של 175\185 ואז אגש ל200 בלי קשר.
על ה200 אני לא מוותר ככל הנראה,אלא אם כן יקרה משהו חריג.
אז רשימת השירים עודכנה היום, יותר מאוחר נחשוב אם להעלות קל'
ושיהיה בהצלחה!!
פוסט התבכיינות :
110x5f:
כמו שאפשר לראות.הם טסו והחמישית פשוט עלתה לי נורא רחוק מהגוף מה שדפק לי את החזרה החמישית.
נמשיך הלאה .
אבל תחושה כללית היא בין תחושת ריסוק לחולשה.נובע מהמון דברים שעל חלקם לא אפרט, אבל בין היתר זה הכאבים בכל הגוף. שלפעמים יתקפו אותךבתנועה לא נכונה בבית ונמצאים שם כמו עצם בגרון שסתם גורם לך לתהות האם אתה לא הולך לכיוון פציעה.
כאבים זה חלק מהספורט, אף אחד לא יגלה לי משהו חדש. אבל אולי אני מקדם את עצמי לםציעה גדולה יותר?כמה אפשר...
ב- NFL אנשים מחזיקים בחוזים של מיליוני דולרים, ועדיין מחשבים את הטריידאוף (למשל האם הסיכון בלשחק עונה נוספת יהיה שווה את הצ'ק השמן).נשמע מוכר מאוד. באופן כללי ספורט מקצועני הוא מאוד לא בריא ופציעות הולכות איתו יד ביד.
זה חבל שזה כך, אבל ברגע שאתה עובר איזשהי רמה ושלב של מתאמן קז'ואל ונכנס לתחרות (עם אחרים, עם עצמך) הפציעות נעשות הרבה יותר מוחשיות, כמו גם חמורות.
לא פעם עובר לי בראש בפוטבול "למה אני צריך את זה", אחרי איזה משחק שאני חוזר מפורק לחלוטין. אני מקריב בריאות, זמן, כסף ולא רואה מזה שקל! הסיפוק היחיד הוא בראש (כמו גם לשבור שיא משוגע במכון), ואתה כל הזמן מחשב את הטריידאוף בראש של האם ההקרבה שווה את זה.
אני מכיר אנשים בפוטבול שחודשים מהחיים התקלקלו להם בגלל פציעה, וזה לא בגלל שהם לא עשו דברים נכון אלא פשוט בגלל שלא היה להם מזל באותה השניה.
תמיד המחשבות האלה מזמזמות לך בראש כמו יתושים מעצבנים, ורק הדופמין והאדרנלין של לאתגר את עצמך ולנצח את עצמך (בין אם זה פוטבול או בנץ') מרסנות אותן שלא ישתלטו, אבל הן עדיין שם.
כמו שאמרתי, זה עניין של טריידאוף של מה שאתה מעדיף, וכל אחד מוצא את נקודת השיא שלו שבה הוא אומר "זה מספיק."
בין אם ממשיכים ובין אם לא, בשני המקרים יוצאים גם מפגרים וגם ווינרים בו זמנית. הטרגדיה הגדולה של ספורט מקצועני.
היו המון בעיות שבוע שעבר
השבוע חזרנו
מצטער שאני לא אהיה מפורט בהודעה כמו בד"כ.
אבל היה 115X3 פרס - קל.יכולתי רביעית אבל וויתרתי.אני רוצה להיות בשיא התאוששות לבנצ'
עוד מעט הולך לחדכ לעבוד על טכניקה ולבדוק אולי לחיצה צרה יותר