הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב ארוך

haim15959

משתמש פעיל
486
34
נק' מוניטין:
119
486
34
אני בחיטוב כבר בערך 5 חודשים (או יותר אני לא זוכר מתי בדיוק התחלתי) ואני די מרוצה בסך הכל
השאלה שלי היא עוד כמה זמן אני יכול להמשיך את החיטוב ואים אין הגבלה לזמן שבוא אפשר לעשות חיטוב

נתוני התחלה? נתונים כיום?
לרבות:
משקל
אחוז שומן
קלוריות בתפריט (כמה פחמימה, חלבון ושומן)
העמסות

• פותח/ת השרשור
התחלה:
משקל 131
גובה 186
אחוז שומן לא ידוע

היום :
משקל 106
אחוז שומן מוערך 25
גיל 17
לא מחשב קלוריות בהתחלה כן אבל אני משתגע מזה אני לא אוכל יותר מ160 גרם פחממה ביום ולפחות 200 גרם חלבון בשומן אני לא בטוח אהל אני מאמין שאני אוכל מספיק
העמסה מלוכלכת פעם בשבועיים

נערך לאחרונה:
תעשה תקופה קצרה של ניטרלי ותמשך את החיטוב אם אתה מרגיש שיש עומס ו/או שאתה לא מצליח להוריד את המשקל

תעשה תקופה קצרה של ניטרלי ותמשך את החיטוב אם אתה מרגיש שיש עומס ו/או שאתה לא מצליח להוריד את המשקל

אחרי תקופה קצרה של ניטרלי , אחרי שחוזרים לקלורית של החיטוב שוב, להמשיך מאותה כמות פחמימות שבה הפסקתי או להתחיל מאזור ה150 שוב? (הפסקתי ב70 בישביל ניטרלי לאחר תקיעה)

אחרי תקופה קצרה של ניטרלי , אחרי שחוזרים לקלורית של החיטוב שוב, להמשיך מאותה כמות פחמימות שבה הפסקתי או להתחיל מאזור ה150 שוב? (הפסקתי ב70 בישביל ניטרלי לאחר תקיעה)
תמשיך מהניטראלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית