הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם לשנות תכנית?

edenhemo10

משתמש מתחיל
213
14
נק' מוניטין:
9
213
14
אני מתאמן 3 חודשים בתכנית ab שלחקתי מהאתר פה

https://www.kilogram.co.il/570/תוכניות-אימונים-לתקופת-המסה/

התכנית ה5 (
תוכנית AB קלאסית שלוש-ארבע פעמים בשבוע.)

מה ששיניתי שם זה את היד האחורית במקום לחיצה צמודה מקבילים עם משקל ולג פרס החלפתי לפשיטה
בנוסף מישהו פה מהאתר המליץ לי לעשות דדליפט 5*2 במקום 6*3

בכל מקרה כרגע אני מתאמן 3 חודשים העליתי בערך 10 קילו, המשקלים כרגע הם דדליפט 115, פרס 45 ,סקוואט 85 ,בנצ' 70, טי באר 55

הגובה 173 והמשקל 74

השאלה אם להמשיך עם התכנית הזאת או אחרי 3 חודשים לשנות? כי אותו בחור שהמליץ לי להוריד סט בדדליפט המליץ גם לא לעשות את התכנית יותר מ3 פעמים בשבוע ואני בשלב שאני חושב שאני כבר יכול לעשות 4 אימונים.. המטרה היא התחזקות והעלאת מסת שריר (היפרוטופיה)

ועוד דבר, יש לי בעיה עם המתח בתכנית, בגלל שהוא בא אחרי הדדליפט אני מגיע אליו גמור ולא מצליח להוסיף משקל.. ובכללי אני עושה מתח ממש טוב ויחסית הרבה..

אשמח לייעוץ!

המטרה היא התחזקות והעלאת מסת שריר (היפרוטופיה)
זה לא יכול לקרות אחרת.
האם התוכנית יעילה עבורך? סביר להניח שלא
האם אתה מצליח להתקדם בה? במידה וכן - תמשיך.
במידה ולא - להתחיל תוכנית יעילה יותר.

• פותח/ת השרשור
זה לא יכול לקרות אחרת.
האם התוכנית יעילה עבורך? סביר להניח שלא
האם אתה מצליח להתקדם בה? במידה וכן - תמשיך.
במידה ולא - להתחיל תוכנית יעילה יותר.
אוקיי אני כן מתקדם התחלתי דדליפט 80 סקוואט 60 בנצ 40 אז כן ישנה התקדמות
לא הבנתי למה אמרת שסביר להניח שהיא לא יעילה.. אפשר הסבר למה?

דדליפט 80 סקוואט 60 בנצ 40
ואחרי 3 חודשים
דדליפט 115, פרס 45 ,סקוואט 85 ,בנצ' 70,
זאת התקדמות איטית, מלבד הלחיצות ששם התקדמת נחמד.
לא הבנתי למה אמרת שסביר להניח שהיא לא יעילה.. אפשר הסבר למה?
נפח מיותר בדדליפט, נפח מיותר ברגליים וקצב התקדמות איטית.

• פותח/ת השרשור
ואחרי 3 חודשים

זאת התקדמות איטית, מלבד הלחיצות ששם התקדמת נחמד.

נפח מיותר בדדליפט, נפח מיותר ברגליים וקצב התקדמות איטית.
תשמע בסקוואט עשיתי למשל ריסט למשקלים כדי לעבוד על הטכניקה ובכללי לא הייתי לפני בחדכ אז החודש הראשון זה בעיקר למידה.. בכל מקרה אתה תוכל לעזור לי לבנות תכנית? או להגיד לי מה לשנות בנוכחית? בשביל להתאים אותה ל4 פעמים בשבוע כי אני כבר לא מתחיל כלכך
אפשר עזרה מישהו?

לפי דעתי תעשה ss ,
לצורך הכרה ושליטה טובה יותר בתרגילי הבסיס וגם לצורך השגת משקלי עבודה ראויים יותר לתוכנית מפוצלת.

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי תעשה ss ,
לצורך הכרה ושליטה טובה יותר בתרגילי הבסיס וגם לצורך השגת משקלי עבודה ראויים יותר לתוכנית מפוצלת.
לא הבנתי את הבעיה עם המשקלים אני מתאמן מתחיל ואני מעלה באופן עקבי משקלים כמעט בכל אימון.. ss אני לא רוצה כי זה תכנית כוח נטו וזה לא המטרה שלי המטרה העיקרית שלי זה פיתוח גוף , בכל מקרה white walker אמר שהתכנית שלי כרגע לא יעילה מספיק מה צריך לשנות בתכנית כדי שהיא תהיה יעילה יותר? ואני מדגיש לשנות בתכנית לא להחליף אותה לגמרי למשהו אחר

לא הבנתי את הבעיה עם המשקלים אני מתאמן מתחיל ואני מעלה באופן עקבי משקלים כמעט בכל אימון.. ss אני לא רוצה כי זה תכנית כוח נטו וזה לא המטרה שלי המטרה העיקרית שלי זה פיתוח גוף , בכל מקרה white walker אמר שהתכנית שלי כרגע לא יעילה מספיק מה צריך לשנות בתכנית כדי שהיא תהיה יעילה יותר? ואני מדגיש לשנות בתכנית לא להחליף אותה לגמרי למשהו אחר
יותר מדי אי דיוקים בתגובה אחת..
לדוגמה: "ss היא תכנית כוח נטו"
באותה פעימה יכלתי להגיד שהיא לפיתוח גוף נטו.

אנסח את זה בצורה הבאה:
ממליץ לך להתאמן תקופה עם התכנית ss כאשר המטרה בתקופה הזו תהיה אחת..לצאת ממצב של מתאמן מתחיל.

ברגע שלא תהיה מתאמן מתחיל תוכל לעשות יותר תכניות להתקדם איתם ולראות תוצאות.

אגלה לך עוד סוד:
עם ה ss תפתח יותר שריר במשך התקופה מאשר עם התכנית שאתה נמצא בה היום.

תרוויח מכל הכיוונים.
בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
יותר מדי אי דיוקים בתגובה אחת..
לדוגמה: "ss היא תכנית כוח נטו"
באותה פעימה יכלתי להגיד שהיא לפיתוח גוף נטו.

אנסח את זה בצורה הבאה:
ממליץ לך להתאמן תקופה עם התכנית ss כאשר המטרה בתקופה הזו תהיה אחת..לצאת ממצב של מתאמן מתחיל.

ברגע שלא תהיה מתאמן מתחיל תוכל לעשות יותר תכניות להתקדם איתם ולראות תוצאות.

אגלה לך עוד סוד:
עם ה ss תפתח יותר שריר במשך התקופה מאשר עם התכנית שאתה נמצא בה היום.

תרוויח מכל הכיוונים.
בהצלחה!
אני כבר יצאתי ממצב של מתאמן מתחיל... זה מה שנסיתי להסביר לך
ואולי מה שאתה אומר יכול להיות נכון אבל אני בטוח שבאותה מידה אני יעלה מלא שומן גם, ואני קראתי מלא על התכנית הזאת
התכנית הנוכחית שלי משלבת את כל תרגילי הבסיס בנוסף לתרגילי עזר בודדים בטווח חזרות גבוה יותר ותכלס היא פה מהאתר לא סתם חירטטתי משהו שבאלי ביקשתי אם צריך לשנות אותה לר להחליף לגמרי.. יש לך שינויים קטנים שנראלך שצריך לעשות ? מבלי להחליף לss?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית