אני ב SS חודש והלחיצות בקושי מתקדמות.
רשום במאמר לעלות 2.5 קילו מאימון לאימון ובפועל זה פשוט לא קורה.
בבנץ התחלתי עם 72.5 ועכשיו אני ב 76 (עם עזרה של ספוטרים ב2-3 חזרות בסט השלישי)
ובפרס התחלתי עם 40 ועכשיו אני ב42.5.
אני פשוט לא מתקדם בזה ואני לא יודע מה לעשות.
כמה כדאי לעלות מאימון לאימון? (יש במכון שלי פלטות יותר קטנות מ1.25 אז אני יכול להעלות אפילו קילו אחד בסה''כ במוט)
יש איזשהי דרך לשפר את הלחיצות בדרך אחרת? ראיתי פעם שהמליצו פה למישהו לעשות בלחיצות תוכנית אחרת ובשאר התרגילים להמשיך במתכונת של ss.
אני רוצה לשפר את הלחיצות כמה שאפשר בחודש הקרוב כי אחריו אני יוצא לחיטוב ארוך. (אני יודע- חודשיים ב ss זה ממש לא מספיק אבל אני כבר על 18-19% שומן)
ודרך אגב- אני עולה במשקל גוף וגם המשקלים של הדדליפט והסקוואט עולים אז אני כן מתקדם כמו שצריך בתרגילים אחרים (גם המתח עולה למרות שאני עולה במשקל גוף)
המשקלים כרגע:
דדליפט- ניסיתי 120 והיה כשל אז בוא נגיד 115 כי אותו הצלחתי כמו שצריך.
סקוואט- 80(כן זה נמוך אבל התחלתי עם 50 קילו אז העלתי 30 קילו לסקוואט בחודש)
פרס- כמו שציינתי 42.5
בנץ- 76 שהלך כמו שכתוב למעלה
צין אפס עם 20 קילו עליי.
שוקל 76 גובה 173-4
רשום במאמר לעלות 2.5 קילו מאימון לאימון ובפועל זה פשוט לא קורה.
בבנץ התחלתי עם 72.5 ועכשיו אני ב 76 (עם עזרה של ספוטרים ב2-3 חזרות בסט השלישי)
ובפרס התחלתי עם 40 ועכשיו אני ב42.5.
אני פשוט לא מתקדם בזה ואני לא יודע מה לעשות.
כמה כדאי לעלות מאימון לאימון? (יש במכון שלי פלטות יותר קטנות מ1.25 אז אני יכול להעלות אפילו קילו אחד בסה''כ במוט)
יש איזשהי דרך לשפר את הלחיצות בדרך אחרת? ראיתי פעם שהמליצו פה למישהו לעשות בלחיצות תוכנית אחרת ובשאר התרגילים להמשיך במתכונת של ss.
אני רוצה לשפר את הלחיצות כמה שאפשר בחודש הקרוב כי אחריו אני יוצא לחיטוב ארוך. (אני יודע- חודשיים ב ss זה ממש לא מספיק אבל אני כבר על 18-19% שומן)
ודרך אגב- אני עולה במשקל גוף וגם המשקלים של הדדליפט והסקוואט עולים אז אני כן מתקדם כמו שצריך בתרגילים אחרים (גם המתח עולה למרות שאני עולה במשקל גוף)
המשקלים כרגע:
דדליפט- ניסיתי 120 והיה כשל אז בוא נגיד 115 כי אותו הצלחתי כמו שצריך.
סקוואט- 80(כן זה נמוך אבל התחלתי עם 50 קילו אז העלתי 30 קילו לסקוואט בחודש)
פרס- כמו שציינתי 42.5
בנץ- 76 שהלך כמו שכתוב למעלה
צין אפס עם 20 קילו עליי.
שוקל 76 גובה 173-4