הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתקדם לאט בלחיצות

• פותח/ת השרשור YoH
  • פורסם בתאריך

YoH

משתמש מתחיל
98
8
נק' מוניטין:
8
98
8
שלום לכולם, אני סוגר היום חודש בss , בחודש הזה עליתי משהו בין 4 ל5 קילו במשקל הגוף, הדבר שאני הכי גאה בו החודש זה הסקוואט שאותו העלתי ב45 קילו החודש מ50 קילו סקוואט ל95 קילו, אבל יש לי מספר שאלות :
בפרס התחלתי מ30 קילו וכעת אני עומד על 37.5 אחרי שהגעתי לכשל ב40.. ממש קשה לי יש לכם אולי עצות ? אותו דבר לגבי בנצ' פרס.. התחלתי מ10 כל צד והגעתי לכשל כבר ב17.5 כל צד בלבד... אם אני מתקדם בתרגיל כמו הסקוואט כל כך מהר למה אני לא מתקדם כך בלחיצות? ועוד שאלה: אני עדיין עובד על טכניקה בדדליפט ופשוט לא תופס את העניין.. ניסיתי להעלות במשקל אבל בסט פשוט הרגשתי את הצד בבטן וגם את הגב תחתון וידעתי שהטכניקה שלי על הפנים פשוט יש לכם סרטונים מומלצים ללמוד מהם?

וכעת אני עומד על 37.5 אחרי שהגעתי לכשל ב40.. ממש קשה לי יש לכם אולי עצות ?
זה בסדר. זה אמור לקרות בSS. זאת תוכנית שבה אתה מתקדם טוב בסקוואט ובדד ליפט וקצת פחות טוב בפרס ובבנץ' פרס. פשוט תתקדם כשאתה מרגיש שאתה יכול בתרגילים האלה ותתן דגש בעיקר לסקוואט ולדד ליפט
אם אני מתקדם בתרגיל כמו הסקוואט כל כך מהר למה אני לא מתקדם כך בלחיצות?
כי כדי להתקדם טוב יותר בלחיצות צריך סוג שונה של אימונים. ובכללי יותר קשה להתקדם בלחיצות וצריך זמן לזה ותוכנית עם יותר נפח לפלג גוף עליון. להרבה מתאמנים פה מהפורום יש סקוואט שהגיע ל140+ והבנץ' עדיין מפגר ב80-90 וזה נורמאלי.
בדדליפט ופשוט לא תופס את העניין.
תעלה סרטון טכניקה

• פותח/ת השרשור
זה בסדר. זה אמור לקרות בSS. זאת תוכנית שבה אתה מתקדם טוב בסקוואט ובדד ליפט וקצת פחות טוב בפרס ובבנץ' פרס. פשוט תתקדם כשאתה מרגיש שאתה יכול בתרגילים האלה ותתן דגש בעיקר לסקוואט ולדד ליפט

כי כדי להתקדם טוב יותר בלחיצות צריך סוג שונה של אימונים. ובכללי יותר קשה להתקדם בלחיצות וצריך זמן לזה ותוכנית עם יותר נפח לפלג גוף עליון. להרבה מתאמנים פה מהפורום יש סקוואט שהגיע ל140+ והבנץ' עדיין מפגר ב80-90 וזה נורמאלי.

תעלה סרטון טכניקה

תעלה סרטון טכניקה
לדעתך אני צריך להוסיף תרגיל עזר לחזה או לכתפיים? ובאיזה יום לדחוף אותו?

לדעתך אני צריך להוסיף תרגיל עזר לחזה או לכתפיים? ובאיזה יום לדחוף אותו?
לא. כל עוד אתה עושה SS ומתקדם בה בסקוואט ובדד ליפט תמשיך בתוכנית כפי שהיא. יהיה לך זמן לעבוד על פלג גוף עליון אחרי שתסיים את SS.

• פותח/ת השרשור
לא. כל עוד אתה עושה SS ומתקדם בה בסקוואט ובדד ליפט תמשיך בתוכנית כפי שהיא. יהיה לך זמן לעבוד על פלג גוף עליון אחרי שתסיים את SS.
תודה רבה על המענה אחי רק שאלה אחרונה אם באימון הבא אני נכשל שוב בפרס או בבנצ' הגיע הזמן לריסט ראשון נכון? לפי מה שאני זוכר סיום התכנית זה אחרי 2 ריסטים בסקוואט או בדדליפט

תודה רבה על המענה אחי רק שאלה אחרונה אם באימון הבא אני נכשל שוב בפרס או בבנצ' הגיע הזמן לריסט ראשון נכון? לפי מה שאני זוכר סיום התכנית זה אחרי 2 ריסטים בסקוואט או בדדליפט
מבחינתי אתה לא מסיים SS כל עוד אתה יכול להתקדם בסקוואט בקצב של פעמיים בשבוע (כשאתה מגיע למשקלים גבוהים אתה הופך את הסקוואט באמצע שבוע לסקוואט קל), ורק אז אחרי 2 ריסטים מסיים את התוכנית. SS היא תוכנית שבעיקר נועדה להעיף לך את הסקוואט, אז אם הסקוואט מתקדם והדד ליפט נתקע זאת לא סיבה להפסיק אותה. אם אתה נתקע בבנץ' או בפרס פשוט תעשה ריסטים בתרגילים הספציפיים האלה, כמה שצריך. גם אם זה 10 ריסטים.

• פותח/ת השרשור
מבחינתי אתה לא מסיים SS כל עוד אתה יכול להתקדם בסקוואט בקצב של פעמיים בשבוע (כשאתה מגיע למשקלים גבוהים אתה הופך את הסקוואט באמצע שבוע לסקוואט קל), ורק אז אחרי 2 ריסטים מסיים את התוכנית. SS היא תוכנית שבעיקר נועדה להעיף לך את הסקוואט, אז אם הסקוואט מתקדם והדד ליפט נתקע זאת לא סיבה להפסיק אותה. אם אתה נתקע בבנץ' או בפרס פשוט תעשה ריסטים בתרגילים הספציפיים האלה, כמה שצריך. גם אם זה 10 ריסטים.
תודה רבה על המענה המפורט והברור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית