הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון לואי סימונס ושיטת ווסטסייד ברבל

Idan Golani

משתמש משקיע
2,694
1,160
נק' מוניטין:
8,412
2,694
1,160
שאלה שרציתי את האמת כבר לשאול כאן די המון זמן ולא יצא לי עדיין...מה היא דעתכם על לואי סימוניס באופן כללי? מצד אחד אני מתרשם ממי שמכונה כ"הסנדק של פאוורליפטינג" מאמן עם סופר המון ידע שאכן יודע לעשות את עבודתו, הביא המון מהשיטה הסובייטית למערב ויש לו לא מעט מתאמנים חזקים אשר גם מחזיק את המכון עם הליפטרים החזקים ביותר בעולם, ומצד שני, כולנו יודעים איך נראה הסקוואטים שכל מי שמתאמן תחת חסותו, מתרברב שהמתאמנים שלו לוקחים את כולם בתחרות סקוואטים, הוא גם לא מעט פעמים מתנגח ואוהב להמעיט בערכם של משקולנים או כל מי שמבצע סקוואט עמוק, טען כמה וכמה פעמים שמשקולנים לא יודעים לבצע סקוואט והרבה מהם לא חזקים מספיק לבצע בוקס סקוואט תקין, ירכיים שלהם חלשות מדי וכו...
הנה אחד מהסרטונים שהוא מסביר את מה שאמרתי לגבי מרימי משקולות והעליונות של סקוואט בפיסוק רחב מאוד:
אם יש כאן פרט לא נכון שרשמתי תרגישו חופשי לתקן.
הנושא הועלה כדי לשמוע את דעתכם ומה אתם חושבים על לואי סימונס ובכללי על המטודיקה של מה שהוא מטיף

איפה ראית סרקזם? שאלתי מה הוא עושה בדיוק. איזו עבודת מהירות?
אה. אני פשוט רגיל שממך יש רק תשובות של סרקזם. הנה דוגמא:

רואים אותו פה עם איזה קוקספיטר ונותן לו את זה לאימון שהוא עושה איתו..

יצא לי לראות הרבה מתאמנים בכל הרמות מנסים WS, אבל עדיין לא יצא לי לראות מתאמן אחד בודד שהצליח להתקדם לאורך תקופה עם התכנית הזאתי. מדובר כמובן על RAW. כולל מישהי שמתאמנת תחת מאמנת מאוד מפורסמת מWS (גרייסי).

אני זוכר את אנדי בולטון מדבר עליה, הוא טוען שכמובן המתחרים שמתאמנים במכון עצמו תחת לואי הם עילויים אחד אחד. אבל, הוא קרא את הספר ובעצמו לא הבין אותו, בתור שיאן עולם ובחור לא טיפש במיוחד.

אימונים עם ציוד מאוד שונים מאימוני ללא ציוד, בגלל הסיבות שאנשים הביאו. בדר"כ גם לא מתאמנים של לואי יישמו תרגילי עזר דומים, יש בזה הגיון, שוב, לציוד.

בריאן שאו הוא סטרונגמן, ומתאמן בהמון וריאציות שונות, להגיד בגלל שהוא עובד סקוואט אקספלוסיבי - שבגלל שהוא חזק וזה עובד אז זה חכם - זה טיפשי לגמרי. אף אחד לא חשב כאן על היתרון הכי חשוב של עבודת מהירות - התאוששות. אתה עובד תחת עומס סאב מקסימלי, אבל עם עבודה והשקעה מסויימת, אתה מחדד נקודות חלשות בטכניקה וכו'.

לצחוק על משקולנים זה מראה קנאת פין מאוד גדולה, אני לא משקולן ולא מתכנן לעשות הסבה, אבל לצערינו פאוורליפטינג כנראה לעולם לא יהיה ספורט באותה רמה של תחרות וארגון כמו הרמת משקולות, אולי עוד 10+ שנים אבל אני לא רואה את זה קורה. בטח ובטח לא התחרויות הליצניות של WS, שהמתחרים חזקים אבל החוקים לא קיימים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית