הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פציעה בגב מסקוואט

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך

ItsMe

משתמש פעיל
812
244
נק' מוניטין:
1,441
812
244
עשיתי אתמול סקוואטים ובסט לפני האחרון (השני) בטעות כנראה יצאתי לא טוב עם המוט וכנראה שלא שמתי לב אבל כשהתחלתי לעשות
היה בסדר ובכמה חזרות האחרונות התחיל לכאוב לי הגב בשכמה השמאלית ובסט האחרון עשיתי בסדר ויצאתי טוב אבל הכאב היה נוראי באותו מקום
ומאז עדיין כואב לי אתמול בכלל לא יכולתי לזוז או ללכת (אבל המשכתי את האימון) היום קצת יותר טוב אבל עדיין מאוד קשה לי אם אני מסובבת
את הגב או הולכת או מתכופפת וכדומה. מחר יש לי אימון מה לעשות? ובנוגע לפציעה מה לעשות?

זה קרה גם לי. ואם מותר לי להיות שיפוטי, היית צריכה להפסיק את האימון ברגע שהתחיל הכאב. פשוט ללכת הביתה ולנוח.

בכל מקרה, תנוחי מאימונים למשך השבוע הקרוב וכאשר תחזרי בצעי גלובט סקוואט עם משקולת יד ותנסי לעשות סקוואט עם מקל מטאטא.

יתכן שזה רק תפיסת שריר לעניות דעתי. אבל על מנת למנוע את זה להבא, תנסי להבין למה זה קרה ותעבדי על הטכניקה של ההוצאה ביתר שימת לב.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
זה קרה גם לי. ואם מותר לי להיות שיפוטי, היית צריכה להפסיק את האימון ברגע שהתחיל הכאב. פשוט ללכת הביתה ולנוח.

בכל מקרה, תנוחי מאימונים למשך השבוע הקרוב וכאשר תחזרי בצעי גלובט סקוואט עם משקולת יד ותנסי לעשות סקוואט עם מקל מטאטא.

יתכן שזה רק תפיסת שריר לעניות דעתי. אבל על מנת למנוע את זה להבא, תנסי להבין למה זה קרה ותעבדי על הטכניקה של ההוצאה ביתר שימת לב.
בהצלחה.
תודה על התשובה המפורטת,
מחר באימון אני לא אעשה סקוואטים אבל את שאר האימון מותר לי לעשות? כי אתמול בשאר התרגילים המקום הזה לא כאב דווקא אפילו תרגילים שמתמקדים במקום הזה.
הכאב די השתפר מאתמול לא מעט אז אני מקווה שביום ראשון כבר אחלים ואוכל שוב לעשות סקוואטים

תודה על התשובה המפורטת,
מחר באימון אני לא אעשה סקוואטים אבל את שאר האימון מותר לי לעשות? כי אתמול בשאר התרגילים המקום הזה לא כאב דווקא אפילו תרגילים שמתמקדים במקום הזה.
הכאב די השתפר מאתמול לא מעט אז אני מקווה שביום ראשון כבר אחלים ואוכל שוב לעשות סקוואטים
לא הייתי ממליץ. אבל אם את רוצה תהיי ממש עדינה ותחתכי במשקלים של התרגילים בחצי. תני לגוף להתאושש.
גם שאת חוזרת תעשי סקוואטים כמו שציינתי. אל תחזרי ישר לסקוואט רגיל עם מוט

• פותח/ת השרשור
לא הייתי ממליץ. אבל אם את רוצה תהיי ממש עדינה ותחתכי במשקלים של התרגילים בחצי. תני לגוף להתאושש.
גם שאת חוזרת תעשי סקוואטים כמו שציינתי. אל תחזרי ישר לסקוואט רגיל עם מוט
טוב תודה

• פותח/ת השרשור
אם כואב לי גם כשאני עושה פולי תחתון
כדאי להפסיק עם התרגיל עד שהכאב יעבור?
כי אני כן יכולה לסבול את זה אבל אני לא יודעת אם זה יכול להזיק עוד יותר .
במקרה שאני כן צריכה לוותר על התרגיל,
יש צורך בלעשות תרגיל אחר במקום?
או שזה לא כזה קריטי?

הרעיון בהבראה מפציעה הוא שאמור לכאוב במהלך האימונים. אך הכאב אמור לפחות במהלך האימון ומאימון לאימון ולא להתגבר. אם הכאב לא פוחת או שהוא מתגבר עלייך להפסיק.
לפי דעתי כדאי שתנוחי עוד כמה ימים לפני שתחזרי להתאמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית