הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילים

מסת שריר

משתמש מתחיל
77
1
נק' מוניטין:
1
77
1
אני עושה בתכנית AB שלי 3 תרגילים ליד אחורית - כל תרגיל 3 סטים.
אם אני עובד יד קדמית 3 תרגילים כפול 3, אני צריך לעשות גם ליד אחורית 3 תרגילים כפול 3 ??
אני גם מתאמן חודשיים ולא רואה מי יודע מה תוצאות, זה לגיטימי?
תודה מראש

התעסקות מיותרת לגמרי, אתה אמור להסתכל על התרגילים האלו כנפח משלים ולא כתרגיל שבאמת משנה אם תעשה 3 סטים או 2 ..
אתה לא תגדל מלפמפם את הבייספ\טרייספ, אלא אתה תגדל כשתתחיל להתקדם בצורה פרוגרסיבית בתרגילים המורכבים.
ואיך הגעת ל3 תרגילים ליד אחורית בתוכנית AB ? נפח גדול מדי, ובגלל זה אתה לא רואה תוצאות.

• פותח/ת השרשור
התעסקות מיותרת לגמרי, אתה אמור להסתכל על התרגילים האלו כנפח משלים ולא כתרגיל שבאמת משנה אם תעשה 3 סטים או 2 ..
אתה לא תגדל מלפמפם את הבייספ\טרייספ, אלא אתה תגדל כשתתחיל להתקדם בצורה פרוגרסיבית בתרגילים המורכבים.
ואיך הגעת ל3 תרגילים ליד אחורית בתוכנית AB ? נפח גדול מדי, ובגלל זה אתה לא רואה תוצאות.

אז עדיף להשאיר שני תרגילים ליד קדמית וליד אחורית?
פשוט הנפח שלי ביידים לא ממש גדול, אני על משהו כמו 14-15 א"ש אבל היידים די רזות .. אני מתאמן חודשיים רק, לא מצפה להיות עם גוף אבל מצפה שהידיים יגדלו ומפה נובעת הטענה.

אז עדיף להשאיר שני תרגילים ליד קדמית וליד אחורית?
פשוט הנפח שלי ביידים לא ממש גדול, אני על משהו כמו 14-15 א"ש אבל היידים די רזות .. אני מתאמן חודשיים רק, לא מצפה להיות עם גוף אבל מצפה שהידיים יגדלו ומפה נובעת הטענה.

תקרא את זה ותבין את הפאקטור האמיתי לגדילה:
https://www.kilogram.co.il/1474/כך-תשיגו-ידיים-גדולות/

הבעיה היא שאתה עושה יותר מידיי בזמן שאתה יכול לעשות "קצת מידיי" וכן לראות תוצאות.
תתרכז בהרמות ובלחיצות הראשיות והידיים יתחזקו ויגדלו.
תוסיף מקבילים וצ'ין אפס\מיד פוזישן + 2 תרגילי עזר במקסימום בשבוע וכהתחלה זה יספיק.

• פותח/ת השרשור
הבעיה היא שאתה עושה יותר מידיי בזמן שאתה יכול לעשות "קצת מידיי" וכן לראות תוצאות.
תתרכז בהרמות ובלחיצות הראשיות והידיים יתחזקו ויגדלו.
תוסיף מקבילים וצ'ין אפס\מיד פוזישן + 2 תרגילי עזר במקסימום בשבוע וכהתחלה זה יספיק.

אוקיי תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית